- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- лентички Нивеа за черни точки!?!?
та... някой ползвал ли ги е?имам проблем с черните точки и пробвах какво ли не - Гарниер 3 в 1 (получих алергична реакция) , Клийн енд Клиър , маски със сода и царевично брашно... чакам мненията ви.
http://i253.photobucket.com/albums/h...4cc8625453.jpg
http://vbox7.com/play:8ec3a225
Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...
Аз не мога да се оплача... по-добре първо си направи парна баня, за да се отворят хубаво порите, после лепи лентичката, докато ти е мокра кожата.
Тъкмо се връщам от дерматолог и ми предписа Скинорен за черни точки и пъпки.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
нищо не помага- нито лентичките, нито гарниер или клийн енд клиър..Най-добре върви на козметик
...
има нещо таковаПървоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
![]()
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
за най-лесно и ефективно отваряне на порите си купих сауна за лице (http://www.dobrota.ru/massager/img/105.jpg).Ще потърся информация и за скинорен ,а колкото до козметик-ходила съм 3-4 пъти и то на различни места (уж при най-добрите),резултат- 4-5 дни си ходя с рани и зачервяване от почистването и дори ме е срам да се покажа навън, а след като ми се оправи лицето ,най-много след 2-3дни наново ми се появяват черните точки все едно не съм ходила на козметик...просто ми е много чувствителна кожата и повечето продукти подобни на гарниер и ейвън не ми понасят добре
http://vbox7.com/play:8ec3a225
Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...
Ее тва помага ама не много..по-добре си отиди на козметик по яко е щото на мен ми слагаха шоколадов крем на лицето миришеше адски хубаво пък и си действа![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
нищо не помагат...
Там някъде ...
Далеч под звездите ...
Има една река на мечтите...
Тишина,тишина,тишина...
Шоколадов крем ? Такъв слагат на 45 годишната ми леля ,само е така за по-мека кожа ...... За лентичките не знам , но по-добре щом до сега не ти е помагало нищо ,иди на дерматолог да види каква ти е кожата и да ти даде кремчета .. А колкото до козметика - и аз ходех и кфо ?! По 10лв всеки път за да ме стиска ? Накрая се отказах,сега пак си имам черни точки , познавам една какичка ,която ходи от 2 години на козметик , черни точки няма , НО ако и видите порите
![]()
![]()
Колкото очите на това човече са -->
... Ама тя е на 27 някъде , аз на 15 не мисля да си направя такива порите .. Ти сама реши .. Моя съвет е дерматолог.Убедена съм ,че той ще ти помогне ...
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Напълно съм съгласна! Като ученичка и аз ходех доста често на козметик и не само, че не процедурите не ми помогнаха, но и стана по-зле. В последствие когато отидох на дерматолог ми казаха, че именно поради некадърните козметици лицата на момичетата стават много по-наранени. Дерматоложката ми изписа антибиотици, тъй като пъпките по принцип трябва да се лекуват и от вътре, тъй като заразата се пренася по кръвна. Паралелно с това ходех и на процедури при нея. За съжаление обаче и това не помогна.Първоначално написано от sladkish_14
Едва когато минах пубертета нещата се уравновесиха. Най-важното е да поддържаш добра хигиена на лицето - без никакъв сапун! само измиващи гелове, без пипане с ръце по лицето, дори и преди 5 минути да си се мила, използвай веднъж седмично почистваща маска, като преди това стоиш на парна баня за да ти се разширят порите, лицето се мие не повече от 2 пъти дневно - сутрин и вечер, защото иначе кожата се изсушава и започва да произвежда още повече мастен секрет, който е първоизточника на пъпките. И последно (но както се казва: не и по значение) - не си цеди пъпките! когато видиш пъпка по-добре я намаши с нещо за да завехне, но в никакъв случей не се кълчи пред огледалото в стремежа си да я пукнеш - така заразата се разпространява и около пъпката и става огнище
Благодаря за ценните съвети anito.sl!!! Аз имам навика да си се стискам ии сега съм пъпчасала за щастиее някак ги махнах тия пъпки ама кожата ми е много суха ще вида няква овлажняваща маска
![]()