- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли се променили заради момче/момиче?
Бихте ли някога се променили за да бъдете с човек, тотално различен от вас при условие, че го обичате адски много но той не иска да бъде с вас, да речем заради начина ви на обличане?
Не!Не бих направила тази грешка отново!Бях много по - различна от това,което съм сега.Промених се,заради едно момче,което обичах много.И все пак нямаше голям ефект.Колкото и да се променяш като не сте един за друг - все тая.Аз не промених обличането си или нещо такова.Промених се изцяло и като външност и като характер,но вече осъзнавам,че няма смисал.Като не ме харесва такава,каквато съм .. то друг ще ме хареса.
bih promenila svoi nedostatak [ v haraktera] samo ako naistina iskam da OSTANEM zaedno [toest ve4e sme tragnali i ot tozi nedostatak mom4eto se drazni..] no vanshniq si vid ne! no da sme naqsno-bih go napravila ako i toi e gotov da napravi nqkakfa jertva za men...
kategoricHo NE za6toto koito e s men e s men za tova koeto s1m i sledovatelno me haresva takava kakvato s1m... ako li ...ne e posleden... taka che v v1n6niq si vid... ni6to... :P
Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!
МАЛКО ПО-НАДОЛУ ИМА СЪЩАТА ТЕМА!!!
Кьорава ли си???
За да не е офтопик-не.
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Не.Бих предпочел човека до мен да ме харесва такъв какъвто съм, а не да ми налага своите разбирания и да ме кара да се променям.А и в крайна сметка, няма перфектни хора.Който си мисли, че е перфектен може да е сигурен, че е на светлинни години от това.Просто няма такъв човек.Точно поради тази причина, трябва да се правят компромиси.
като не ме харесва каквато съм - много му здраве![]()
![]()
няма кво да се преструвам и да се правя на друга, било и по отношенив на външен вид...
Трудно е да се каже,че бих променила нещо в себе си,първо че не търпя да ме критикуват(мой ужасен недостатък) Но ако толкова много го обичам бих се опитала малко да се променя,но промяната няма да се забелязва лесно
![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Не бих се променила... Ако се променя той няма да обича мен, а това в което отчаяно се опитвам да се превърна.. и Не мисля, че ще бъда щастлива ...![]()
Можеш ли да скъсаш желязна верига подсилена с възел от цветя...?
ако наистина ме обича ще ме обича такава каквато съм с всичките ми недостатъци,не е нужно да променям нещо у себе си
Don’t forget
to Remember me
I’ll be back – so remember me
Please keep me in your heart
If we have to ever part
Don’t forget me, to remember me...
~*~~*~ T.I. ~*~
~*~
Не бих се променила заради никое момче...аз съм такава каквато съм си....ако някой ме харесва такава каквато съм-ок,ако не-проблема си е изцяло негов...![]()
Веднъж бях готова ако трябва всичко да променя за да бъда с един човек,но и това той не пожела..втори път не бих дала този шанс![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Ako naistina mi haresva ii promqnata e kum dobro da da da))))
~Remember,remember...25th of November~
Съгласна съм.Прди си мислих,че за нищо на света не бих се променила за когото и да е.Но,когато имаш дълга връзка и когато осъзнаеш,че имаш недостатъци,които можеш да премахнеш,защо да не го направиш.Все пак го правиш и от голяма част от себе си и ще се чувстваш мн по-добре,другият човек също.Първоначално написано от mirelS
Е естествено има и неща които не се променят,но просто могат малко да се подобрят.И това е в полза и на двамата,не само на този който желае промяната.Според мен след като така се правят компрпмиси и от 2те страни,всичко става по-хубаво![]()
А и не говорим да се правим на някои който не сме.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Да бих се променил заради Милото,и в момента претърпявам 1 промяна!
И аз бих се променил![]()
Да,бих се променила стига промяната наистина да е към нещо добро!И трябва да обичам и държа адски много на човека,за да пристъпя към такава промяна...въпреки,че ако човек е с теб и наистина държи на теб трябва да те харесва такъв какъвто си...с всички твой плюсове и минуси!![]()
Т'ва са п1лни глупости... разбирам промята да е от сорта материална... в смис1л ... обзавеждане... да се с1образя с нейните изисквания и вкусове, но да променя нещо в себе си - НикогаПървоначално написано от Amateur
Ако ще ме хареса и ще е с мен - ще б1де с мен заради това което с1м, а не да се превр1щам в м1жа, за който тя в мечтала...Всички си имаме своите недостат1ци... а една жена ако тр1гне да те кара да се променяш тя ще те направи киборг...ш'е те програмира : Работа - Плащане на сметки - Даваш й пари - СЕКС.... и т'ва е...
Промених се да - прическа, облекло! Един ден се осъзнах, след всички негови забележки, все нещо не му харесваше и му посочих пътя, айдее де!Никога повече няма да се променя, защото, когато човек наистина ме обича, ще ме обича такава каквато съм
![]()
колкото повече го мисля, толкова по-трудно ми става.. искам да бъда с него, но искам да съм такава каквато съм, а не да се променямобичам го прекалено много за да се разделя с него, но харасвам и стила си
![]()
Мне мацката тотално ме губи...или ще ме харесва какъвто съм си или да си гледа пътяПървоначално написано от SexY_LipS
Момичета бол....все ще се намери някоя дето ще си дивееме с нея
![]()
Зависи какво трява да промениш,но както се казва: "Човек се променя само за пред другите"![]()
![]()
I LoVe MaRiQn FoReVeR & EvEr
![]()