.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 102
    Склонна съм да направя компромиси но не и да се променя изцяло - никога не знаеш дали даден човек няма да те нарани

бих се променила до една степен ..може би бих си променила някои лоши навици. но да се променя коренно или част от характера не съм съгласна защото за мен означава че той не ми приема недостатъците
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Хаха, имаше една такава песен, само че аз русата и черната ставам само за себе си! Харесва червенокоси? Ще го запозная с някоя като израз на доброто ми приятелско отношение.
    Понякога наистина трябва да приемаме критика - другите ни наблюдават, казват какво ги дразни. Но има разлика между това да поправиш свой ГОЛЯМ недостатък в името на ОБЩОТО благо и това да си сложиш лещи, да си боядисаш косата или да спреш са носиш минита!
    Такива компромиси - за никого. Но от друга страна, ако не ми харесва, че а пушач, примерно, ще се наложи да се промени, ако иска да е с мен

Супер фен Аватара на rakiQ
    не,защото не мога .. пробвала съмс е 34578 пъти и не стаа братче

kagota obi4a6 spored men e neizbejno pone malko promqna,az ne harsvah na4ina na obli4ane na priqtelq mi no koagto trygnahme se stareh da go razbere i mu davah saveti kak da go promeni imah tyrpenieto i jelanieto da mu pomogna... i smeq da kaja 4e uspqh o6te mi se opyva ama...
    ta otgovora na vyprosa mi e Da ,ne stava vapros za korenna promqna za da izglajdane na nqkoi defecti ...

Re: .. ... .

НИКОГА!!!
    Every Time You Masturbate,God Kills an Emo Kid,So Please,Keep Touching YouSelves =]

Град
    варна
    Цитирай Първоначално написано от pitan4icata
    kagota obi4a6 spored men e neizbejno pone malko promqna,az ne harsvah na4ina na obli4ane na priqtelq mi no koagto trygnahme se stareh da go razbere i mu davah saveti kak da go promeni imah tyrpenieto i jelanieto da mu pomogna... i smeq da kaja 4e uspqh o6te mi se opyva ama...
    ta otgovora na vyprosa mi e Da ,ne stava vapros za korenna promqna za da izglajdane na nqkoi defecti ...
    точно това иска той от мен! .. разкажи ми малко повече..

Зависи ... Ако го обичам ии знам, че и той ме обича БИХ се променилa .. Ноо не смятам, че един човек, който те обича, би те зарязал само заради това, че не харесва начина ти на обличане!

не бих променила на4ина си на обли4ане заради някой който не иска да е с мен само заради това-бих се променила но само защото аз така искам,а не защото той не би тръгнал с мен заради това,защото това би озна4авало 4е той не ме харесва истински и е пълен идиот
    I can't stop myself from loving you <3

не в крайна сметка има мн др хора които те хар такъв какъвто си така4е няма смисъл!

бих се ппроменила,ако е за добро.но човекът до мен не би трябвало да желае това щом ме обича....
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Град
    Париж
    Ако е нещо малко-да.Ама коренно дасе променя-не.

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    един път пробвах да се променя заради едно момиче.... ама се появи друго и за него пробвах и пак не стана... имаше малка промяна за 2 седмици ама тва беше, вече никви промени
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Не!!!

Аз съм си такава каквото съм, и ще си остана такава!

Ако някои ме уж обича ще трябва да ме приеме и без да се променям
    ♥ ♥ ♥

Не!След него има куп други които ще харесат начина ми на обличане примерно.А ако и го обичам..нз..явно не обичам правилния човек.

Супер фен Аватара на gangstata
    Град
    Мелкаса Пойнт
    Не..Светът не свършва с едно момче..Ще се намери човек,които да приема недостатъците ми..

So if you callin my phone - leave a message..
    So if you knock on my door - keep on knockin...

Цитирай Първоначално написано от gangstata
    Не..Светът не свършва с едно момче..Ще се намери човек,които да приема недостатъците ми..

ako tq te ne te haresva tukuv kakuvto si zna4i malko 6te i e trudno da te haresa izob6to!ako haresva ob6tata kartinka i ima samo nqkoi 4erti koito ne haresva si zaslujava!
    THUNDERDOME ANGERFIST ROTTERDAM TERROR CORPS

Град
    Пловдив
    не никога! не си заслужава.Ако човекът(момиче/момче) не те харесва,не те приема такъв какъвто си и иска да се промениш заради него значи не е за теб :]

Зависи от много неща, но може би да.
    SexY_LipS, какъв по-точно е твоя случай?
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

не си променям заради никого,но съм изисквала промени от другите

НЕ ще се опитам да накарам тя да се промени заради мен

ако някой има желанието да се променя заради мен да пише на личен какъв подарак иска за свети валентин

мисля че няма смисъл ако се обичате такива каквито сте :P :P на мен не ми се е налагало просто се случва...допадате си и сте щастливи без значение кой какъв е :P :P

НЕ!
    Do you think it hurts to die? Or it's hurting so much more to stay alive... ;]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си