- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли се променили заради момче/момиче?
Зависи от човека... Зависи от отношенията... Зависи от ситуацията... Зависи какво не ми е наред... От всичко зависи.
Ако наистина отнасям критиката заслужено със сигурност щях да се променя, ама просто защото ня някой му е кефнало да ме промени - не. Прекалено съм ината за такива метаморфози.
Защо трябва някой да се променя? Хората или се харесват такива каквито са или не се! Разбираемо да не правиш пред човека нещата които го дразнят, но това да те накара да не си себе си не е нормално!
Smile becаuse it's the second best thing you can do with your lips
ne da me haresva kakvato sam !!!!!!!!!! ako ne edna balgarska i tva e![]()
(sun)~{}*
Що не, ако си заслужава..![]()
Малкия проблем е, че никой, абсолютно никой не заслужава каквито и да било жертви от наша страна.. голяма любов, малка любов, манете тия глупости.
НИКОООООООООЙ УЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, НИКОЙ НЕ ЗАСЛУЖАААААААААААААААА НИЩО, АБСОЛЮТНО НИЩО !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Аз не съм с половинката си само заради нея, аз съм с нея и заради себе си, така че не бих се променил за нищо на света, освен ако тази промяна е от отрицателна към положителна насока и за самия мен.. тогава бих се замислил за характера си и до какво би довело всичко..
Не бих. Ако човекът до мен не ме харесва каквато съм, да се маха. Никой не заслужава да се променям заради него.
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
КАТЕГОРИЧНО НЕ!Като не ме харесва да си гледа работата. Ако , ще се обвързваш с някого, ще го приемеш такъв какъвто е!
mnogo zavisi ot 4oveka zaradi koito se promenqm.ako go obi4am naistina bih polojila usiliq da ostanem zaedno i bih napravila tazi jertva.sa6nost az sam se promenqla zaradi mom4e.promenih stila si na obli4ane,na mislene,na govorene,promenih dori i haraktera si.bqhme zaedno okolo 3-4 meseca no vrazkata ni prilu4i kakto na pove4eto uno6i.no ne sajelqvam 4e napravih jertvata zaradi tozi 4ovek,za6toto sega ne sme priqteli,no az prodaljavam da go obi4am.estestveno ne po sa6tiq na4in kato predi no naistina mnogo darja na nego,a mislq 4e toi ne iska i da 4uva za men... :S
НеЩаТа Не Се ПрОмЕнЯт,прОсТо ЧоВеК пРоМеНя НаЧиНа Си На мИслЕнЕ.!.
Веднъж опитах... стана още по-зле...Вече не опитвам и ми е много по-добре![]()
еlsy![]()
Не,категорично не.щом не ме харесва какавато съм да си г''да р''''ата!
Първоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
![]()
Ако наистина ме обича няма да изисква от мене да се променямА ако аз го обичам истински бих опитала да променя нещо в мен,но не защото той го иска,а защото аз искам да се променя заради него
![]()
хъх..правила съм гоно това си имаше положително следствие за мен :P .мъничката промяна де
![]()
poprincip ne,ama zavisi dali si zaslujava da se promenqm ako nqkoi ne me haresva kakvato sam mnoo my zdrave
HuBaVo E dA jIvEesH nAlI????nO kOgA??kOgAtO ImA zA kAkVO!!!kOgAtO iMa ZaShTo!!!KoGaTo ImA zA kOgO!!!(h)
Никога! Какво бъдеще има такава връзка, основана само на външен вид, още повече ако не сме самите себе си, а играем роли?!
When I was young
It seemed that life was so wonderful
A miracle
Oh it was beautiful,
magical.
All the birds in the trees
They could sing so happily
So joyfully..
Всичко е относително
Категорично не ! ... Аз съм си такава каквато съм... и се харесвам такава... Хората, които обичам също ме харесват такава.... А който не ме харесва, да си гледа пътя и да ме оставя на мира... Единсвено ще се променя (макар и да не го направя) само и единсвено зареди себе си .... Не се вслушвам в хорското мнение...Първоначално написано от SexY_LipS
П.П. Този форум стана като лексикон![]()
Категорично НЕ ! аКО наистина ме обича ще ме приеме каквато съм
METALLICA NAD VSI4KO !!
ами никога не бих се променила заради някоговсе пак аз не съм човек,който може да обича
и не съм такава,че да ходя по газа на някого
![]()
минаваш край мен,продължаваш нататък,всичко в теб ме кара да припадам няма ли ти да ме погледнеш,да се усмихнеш,да кажеш хей ей-ей-ей-ей-ейййй !!! [tova e pesnichka koqto az i edna moq fr izmislihme v tramvai 12 :P]
Хората се променят непрекъснато независимо дали го осъзнават или не!Така всички вие,които твърдите ,че не бихте се променили ,еми не е така,но заблуждавайте си се.
Не, аз съм си аз![]()
>>> House Music <<<
Трудно.
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
100%![]()
treniram dokato padna kato stana pak produljavam
трудно .. аз съм си такава каквато съм и ако момчето ме хареса така ОК ако ли не негов си проблем![]()
Ако се променя заради него, значи ще изневеря на себе си. Да не е той единствен и неповторим, та да се съобразявам с претенциите и изискванията му !?? Бих се променила само ако осъзная, че за мен ще е по-добре. Не заради него или за да съм с него.. Но тогава ще става въпрос за далеч по-съществени неща отколкото са стила на обличане и т.н.![]()
It`s my life
It`s now or never
I ain`t gonna live forever
I just want to live while I`m alive....