.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 102
    em da az bix 6to ne gadjety mi iska da stana 52 kila i taka ako tfa 6e go nakara d ame obi4a poe4e 6to ne no samy fizikata bix promenilaa haraktera ne

Супер фен
    Ако ме харесва ще ме харесва такава каквато съм!Хората са различни все пак не е редно да се променяш заради някого или да искаш да промениш някого
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Na men mi se naloji da se promenq zaradi priqtelq mi no samo kam dobro-primerno me nakara da otkaja cigarite,alkohola(ne,4e sam bila piqnica,no sega ve4e po4ti ne piq,a predi vseki put kogato izlqza na disko)I da neiska6 da se promeni6 vse ne6to v teb se promenq malko ili mnogo dori ti samata nemoje da useti6,no se promenq6-az li4no ve4e use6tam promqnata,no i za visi ot kolko vreme ste zaedno-"S kakavto se sabere6 takav stava6"-ima ne6to vqrno.Edinstvenoto koeto ne moga da promenq v sebe si e tova koi da obi4am

Цитирай Първоначално написано от FiRe_LaDy
    Не!Не бих направила тази грешка отново!Бях много по - различна от това,което съм сега.Промених се,заради едно момче,което обичах много.И все пак нямаше голям ефект.Колкото и да се променяш като не сте един за друг - все тая.Аз не промених обличането си или нещо такова.Промених се изцяло и като външност и като характер,но вече осъзнавам,че няма смисал.Като не ме харесва такава,каквато съм .. то друг ще ме хареса.
    и аз така се промених заради едно момче и нищо не се промени в отношението към мен просто станах доста лесно момиче за нега и много съжелявам за това.. И аз не мисля вече да се променям заради някойл
    Kingsize - ti i az Тази вечер, около 12 часа ще бъде извършено престъпление. Извършител – АЗ, жертва – ТИ. Мотив – СТРАСТ. Бъди точен, ако ти стиска!

sq obli4ane to moje ne e fatalano no drugite neshta nqma da buda sebesi prosto nqma smisal
    Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата

bih promenila svoi nedostatak [ v haraktera] samo ako naistina iskam da OSTANEM zaedno [toest ve4e sme tragnali i ot tozi nedostatak mom4eto se drazni..] no vanshniq si vid ne! no da sme naqsno-bih go napravila ako i toi e gotov da napravi nqkakfa jertva za men... +1
    аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Това за начина на обличане е тъпо и повърхностно.
    Но когато си с неякой и да искаш и да не искаш се променяш,макар и малко.Нали знаеш,с какъвто се събереш такъв ставаш.
    Например аз като се събрах с моя приятел бях съвсем различна от това което съм сега,промених се към по-добро,направо прехвърчах в другата крайност.Моя приятел не ме е заставял да се променям,то това си стана от самосебе си.
    Преди да го среща бях арогантна,дива,необуздана и куп други недостатаци се шириха в мен,но се промених.Явно съм имала нужда просто някой да ме обича

НЕ защото ще се намери друг който ще ме обича тъй както съм облечена

Повече от фен Аватара на LDto
    НЕ ако той поиска да е с мен тогава

Не мисля.

Оставаш такъв какъвто си.По темата една песничкА:
    Кинг Сизе - Оставам себе си
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    ne,ako 6e me obi4a/haresva tova 6e e zaradi samata men,nqma smisal da promenqm,kakvoto i da bilo zaradi nqkoi dryg,na koito ne my dopada,az sum si az i 6e praq,kot si iskam i o6e pove4e za obli4ane,6e go zareja,za kvo mi e takav 4ovek
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Склонна съм да променя част от характера си, при условие, че аз наистина го искам, а не само, защото приятелят ми е недоволен.
    За външността-не!

Ако ще си с даден човек, ще си с него такъв какъвто е, а не такъв какъвто ти би искал да бъде.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Темата ти е общо взето адски тъпо зададена...Не мисля,че точно начина на обличане има някакво значение в едно връзка,но както и да е...
    Не,не бих се променила изобщо,ама изобщо за човек,който не ме иска...Дори си мисля,че трудно бих се променила и за човек,който ме обича много,защото тогава бих желала да ме приема каквато съм си
    ,а ако не го прави,значе не държи на мен чак толкова...С няколко думи-не бих,защото тези,които биха поискали промяната ми не са я заслужили,а останалите не биха си и помислили за такава...[
    Офф:Егати сложното се получи...

НЕ!!! Човек трябва да бъде себе си.Не мисля,че трябва да се променяш,за да те харесат!

Тъкмо го направих и той ме заряза. Кофти късмет.
    А се борех с чувството ми за собственост, ревността, желанието непрекъснато да ми засвидетелства любов и силни чувства, желанието да ме лигави, спрях да му вдигам скандали, въпреки че моя характер просто си е такъв, промених се изцяло и наистина мислих че всичко е Ок, когато той ме заряза. : |

Дойде ми като кофа студена вода рано сутрин. Не знаех къде съм. Мисля че още не зная. Адски е трудно.

Не се сещам да съм се променяла за момче, но ето че възнамерих и ме прееба. Шибана любов.
    Но и аз по принцип имам спешна нужда от промяна в характера, така че...
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Град
    Дълбините на канала :D
    ами аз съзнателно не бох го направила,но той с времето,постепенно би могъл да ме промени,ако иска

Град
    във филма, заедно със саундтрака
    Ако говорим за стил на обличане - абсурд.
    Но ако говорим като цяло - ако промяната е към по-добро и ако знам, че ще е полезно за самата мен да се променя, а той е катализатор... защо пък да не? И ставам своя подобрена версия и получавам момчето... 2 в 1.
    There's only two types of people in the world:
    the ones that entertain and the ones that observe.
    Well baby I'm a put-on-a-show kinda girl.
    Dont like the backseat-gotta be first!

ооооооо зависи от много неща

Град
    In Your Dreams...
    не, не бих по мн причини. първо се съмнявам, че ще обичам човек който е чаааааааааааааааааааак толкова различен от мен, но ако се случи що да го правя? на дали той ще забележи, а и да забележи и да тръгнем нали се някога ще скъсаме нямаа смисъл просто.. поне за мен.. а вече си е др тема ако позволя на момче да ме промени към по добро.
    Обiчам те и 0т таzи Lюбов боLи и вsекi сп0деLен м0мент нi пRибLижава kъм kрая...

Град
    The Girl fr0m hell..
    веднъж го направих...
    но после съжалявах..
    доста...
    но никога не бих го повторила...
    .човек колкото и да бяга и да се крие, никога неможе да се отърве от себе си! .. ;(

Еми като характер не и тва мн пъти съм го доказвала... ама кво да се пр например бих отслабнала ако не ме харесва като външен вид колкото и тъпо да звучи ...

Характера си НИКОГА! А другото... пф то е преходно :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си