.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 88

Наистина ли съм гадна кучка ?!

Здравейте ! Просто съм много объркана напоследък и не знам дали е от тинейджърството или просто поредна сантименталност. И така... аз съм момиче на 14 г. и имам чувството,че не мога да обичам.Излежда много шарадоксално и някак си неприемливо,но е така.Всъщност изпитвам някакви чувства към някого,но после се превръщам в злосторна кучка,наранявам и заминавам,а също и повечето ,с които имам подобни отношения се влюбват в мен,а на мен не ми пука от това.Съвсем сериозно говоря според мен това не е нормално и не знам защо става така.. мисля ,че няма да успея да се задържа с някого повече от 1 месец,защото наистина не мога.Сякаш се задушавам и като приключа дадена връзка веднага се отправям към друга и става по същия начин.Карам ги да се влюбват ,а после ги наранявам .. :S:S:S pls имате ли някакво обяснение и ще предложите ли малко помощ? (angel) :P

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Аха начи ан 14 ги ебеш и зараязваш. в доста готин свят живеем
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Mislq che ako beshe taka,ti nqmashe da go osuznaesh .. ne vijdam smisul .. na 14 si na kolkoto i az .. haha rano ti e da obichash,osven mama,tati,bati i drugi ) nishto lichno
    ~Remember,remember...25th of November~

Супер фен
    И аз съм била като теб ... беше отдавна.За щастие и този период отмина.Ще отмине и при теб.Още си малка.Като пораснеш няма да е така.Ще се влубиш веднъж и ще се промениш ... споко имаш много време пред теб.
    Обичам те <3 !!!

.. ... .

pomni che vs e do vreme ta taka i s tva... she se opravat ne6tata..no kakto kazaha vs ti si o6te malka... 6e navleze6 i v zreliq period sled vreme...
    Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!

Sigurna sam 4e 6te se promeni6 prosto sega qvno ne si gotova za seriozna vruzka!!!

Град
    In the middle of Nowhere
    И аз не допускам никои до себе си и аз съм на 14...Мисля,че просто е от възрастта и ще отмине с времето...
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Град
    Пловдив
    bitch

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Не си злосторна кучка,
    а недорасъл индивид,чийто
    коефициент на интелигентност
    е по-нисък от на стайно растение.
    За морал няма какво да говорим,
    отивай си чети Пипи Дългото Чорапче,
    предполагам са ви го дали за лятото.
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

на тази възраст незнаете какво ви се прави и аз бях така...тръгвах с някого докато не ми омръзне и после го зарязвах,исках мн момчета да ме харесват,а аз да преебвах всичките...сега това го виждам у много момичета на 14 години дори у някои мои приятелки (ам бтв ..аз карам 17 години да не си помислите нещо че с една година разлика и тука ви държа морал)...
    Don’t forget
    to Remember me
    I’ll be back – so remember me
    Please keep me in your heart
    If we have to ever part
    Don’t forget me, to remember me...

~*~ ~*~ T.I. ~*~ ~*~

Град
    (: Русе :)
    Цитирай Първоначално написано от Bai Toq
    Не си злосторна кучка,
    а недорасъл индивид,чийто
    коефициент на интелигентност
    е по-нисък от на стайно растение.
    За морал няма какво да говорим,
    отивай си чети Пипи Дългото Чорапче,
    предполагам са ви го дали за лятото.

ама аз бих го казала по друг начин ...
    Нещо от рода на: За злобна кучка не знам, ама със сигурност си тъпа патка
    So free

Вместо да го мислиш много много, просто спри да се подиграваш с чувствата на хората.Да не мислиш, че някой ще те търпи такава...

ще се промениш след 2-3 години...
    особено ако някой ти изиграе същия номер...

Повече от фен Аватара на MaRiYa_86
    Град
    ...
    Мисля,че си още мъничка Карай по-спокойно,не се вживявай толкова...Едва ли мога да нарека 14 годишно момиче кучка...А в крайна сметка,всеки си намира майстора.Все ще се намери някой,който да те оплете,да те изчука и да те зареже...Ще видиш какво е да се чувстваш "сдъвкана,изплюта"...Аз не знам,не съм го изпитвала,но аз пък не съм се гаврила с хората и чувствата им
    Успех!

Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
    спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Тва наистина го правят кучките..но разликата при теб е,че ти поне се замисляш за това,което правиш а те-НЕ!
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

амии и аз бях така ... тръгвах с разни момчета дет ме кефят на външен вид , но не ми пука за тях , а те се влюбваха в мен ии аз ги зарязвах , но не се замислях за това ... докато не срешнах едно момче иии сега наистина много го обичам или поне така си мисля Може би не си намерила човек , в който да се влюбиш и да го обичаш ...

еми не тръгвайс никой преди да си се влюбила в него...ама незн,за пръв път 4увам за такъв проблем и незн...само ти можеш да си помогнеш
    I can't stop myself from loving you <3

Не си кучка , а малка скапана лигла! Кифла... а си само на 14
    Testis unus,testis nullus...

Супер фен Аватара на Amateur
    Имам 1 приятелка която е със същия проблем,ама тя ги държи по 24 часа не по 1 месец

Голям фен

Re: Наистина ли съм гадна кучка ?!

Цитирай Първоначално написано от nadiusha
    Здравейте ! Просто съм много объркана напоследък и не знам дали е от тинейджърството или просто поредна сантименталност. И така... аз съм момиче на 14 г. и имам чувството,че не мога да обичам.Излежда много шарадоксално и някак си неприемливо,но е така.Всъщност изпитвам някакви чувства към някого,но после се превръщам в злосторна кучка,наранявам и заминавам,а също и повечето ,с които имам подобни отношения се влюбват в мен,а на мен не ми пука от това.Съвсем сериозно говоря според мен това не е нормално и не знам защо става така.. мисля ,че няма да успея да се задържа с някого повече от 1 месец,защото наистина не мога.Сякаш се задушавам и като приключа дадена връзка веднага се отправям към друга и става по същия начин.Карам ги да се влюбват ,а после ги наранявам .. :S:S:S pls имате ли някакво обяснение и ще предложите ли малко помощ? (angel) :P
    Не тръгвай с никой,защото не заслужаваш да имаш връзка с някой!!!

Град
    В Малка Зелена Горичка Край Една Рекичка
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Аха начи ан 14 ги ебеш и зараязваш. в доста готин свят живеем
    +1

Много е тъпо да се подиграваш с чувствата на другите.А замисляла ли си се, че на тях сигурно не им забавно?И помисли също как би се почувствала ти на тяхно място.Най-добре да седиш без гадже, отколкото да се държиш така подло с него.Никой не заслужава такова отношение.

Град
    РЮАР
    xaHXhAHXhAHXhAXhHAXhAHXhAxhAH

Ма, много курави ще излезете вие момичетата напослед1к, бе
    Всяка втора " не мога да обичам " , " гадна кучка с1м " , " пичката ме с1рби - fuck me "
    др1н др1н та пляс...

Град
    Шумень

Имам чувстово, че аз съм го писала тва. като се запоаная с някой първите няколко път акто илеземвсичко е окей! Луда съм и пърхам! Но в един момент ми доскучава и не мога да понасям човека, отбягвам го и накрая се стига до момента на страшната истина когато той иска обяснение и аз се чудя какво да кажа. После той е с разбито сърце и приятели ме обвиняват за тва дет съм направила... Но някои са прави - на 14 не можеш да обичаш друг освен плюшенот мече, котито и мама и тати не сме гадни кучки
    -Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
    -Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.

Аз ви препоръчвам да вземете един пистолет и да се гръмнете ! Всяка такава която е наранявала човек който дава мило и драго за нея ! Ако ог направите света ще стане по добро място ! От ностно това дали си кучка ? Ми не не си ти си просто момиче (дори няма да кажа човек защото не си човек) със коефициент на интелигентност равен на годините .... НЕ само че незнаеш какво искаш , ами осъзнаваш това нещо но само толкова ... Не е само до това да го осъзнаеш АМИ ДА ГО ПРОМЕНИШ БЕ !!!! Толкова тъпи създания като 11-18 годишните НЯМА !!!! Аз лично ти пожелавам цял живот да ти се връща това което правиш !!!! А до останалите , ми квото и да ви кажа хем ще ви е малко хем и с толкова малко мозък няма да разберете .... Продължавайте така ! Обаче в 1 момент "всичко се връщааааааааааааааа" Тогава дупе да ви е яко !

Защо да си тъп , като може да си много тъп ?!?!?!

Град
    In the middle of nowhere

какво разбираш под израза "гадна кучка" ..недей така също съм на 14...може би все още не си се влюбилаа истински..не се притеснявай ...а иии не можеш да кажеш дали можеш да обичаш или не защото както пише не се задържаш дълго с едно момче...за 1 месец не може да се знае обичаш ли го

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си