.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 88
    Мега фен Аватара на sasha_90
    Да не би някой да те е наранил и затова да се държиш така?-Друго обяснение не намирам.А може и от възрастта да е.

Мега фен Аватара на iiirish
    Не се е появил още тоя, след чиито гъз ще ходиш

Aми да,доста хора са ми го казвали ,че се държа като кучка,но не го правя нарочно,то просто така става.

Да,едно момче ме нарани преди време.Тогава си бях казала или той,или никой друг.След него много минаха през ръцете ми,но той си остана не като стара любов,защото ние не сме ходили,аз не бях влюбена в него,а усещах някакво влечение или желание и аз не знам какво точно,но много се привързах към него,както и той към мен,а после ми каза най-нахано,че ще си остана голяма симпатяга за него,но просто нещата не били толкова лесни.Някои ми казаха ,че се е направил просто на интересен,други-че и аз трябва да бъда груба с него,а трети бяха на мнение,че той ме харесвал,но не ме обичал.Бях достатъчно наранена,за да продължа така лесно и започнах по същия начин да се държа с него,докато не стана така,че всички минаха под един знаменател.Сега искам да бъда сама,отколкото разбивачка на сърца ,но също и добра,отколкото неразбрана гаднярка :P

Град
    (: Русе :)
    Цитирай Първоначално написано от nadiusha
    Да,едно момче ме нарани преди време.Тогава си бях казала или той,или никой друг.След него много минаха през ръцете ми,но той си остана не като стара любов,защото ние не сме ходили,аз не бях влюбена в него,а усещах някакво влечение или желание и аз не знам какво точно,но много се привързах към него,както и той към мен,а после ми каза най-нахано,че ще си остана голяма симпатяга за него,но просто нещата не били толкова лесни.Някои ми казаха ,че се е направил просто на интересен,други-че и аз трябва да бъда груба с него,а трети бяха на мнение,че той ме харесвал,но не ме обичал.Бях достатъчно наранена,за да продължа така лесно и започнах по същия начин да се държа с него,докато не стана така,че всички минаха под един знаменател.Сега искам да бъда сама,отколкото разбивачка на сърца ,но също и добра,отколкото неразбрана гаднярка :P
    Не знам, аз ли нещо не съм редовна или ти си няк'во тъпо същество ... На 14 много са ти минали през ръцете Божеее, накъде отива светът, ти що направо не станеш една градска к*рва ... така или иначе нямаш нищо против много да ти минават през ръцете
    So free

Цитирай Първоначално написано от plmn``
    Вместо да го мислиш много много, просто спри да се подиграваш с чувствата на хората.Да не мислиш, че някой ще те търпи такава...
    +1

Град
    РЮАР
    Обичам да казвам истината в очите, независимо дали е на познат или непознат!
    Клише !

Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Аха начи ан 14 ги ебеш и зараязваш. в доста готин свят живеем

Това не е проблем.Не си попаднала на точния човек.Иначе да, гадно постъпваш с тях.Но колкото и да не ти пука, гледай като ги зарязваш да си възможно най-мила...или го правиш от газария ?!?
    A.D.I.D.A.S.

Голям фен Аватара на mistake
    Град
    Наоколо
    Според мен , преди време някой е наранил чувствата ти и на теб вече просто не ти пука за другия. Е може и да греша...
    "...но все не мога да обясня добре.И дори да можех, не зная дали би ми се искало."
    Дж.Селинджър

Сега си на 14...преди време някои си те е наранил...много...и след него много са ти минали през ръцете....Абе извинявам се за тъпият въпрос...ама ти на 10 ли си влязла в океана на любовта....,че и на 14 вече разбивачка на сърца...
    A qui

Не,на 10 бях като вас Ама точно в т'ва е въпросът,че преди съм била много по-различна,не се държах така.Сори ама на 10 не мислех за това и то никак.Влязах в побертета и край.Станах съвсем различна и т'ва е нормално,ама не е нормално да ме съдите за това,че много ми минали през ръцете.Това е така ,защото го позволявам сигурно... обаче не знам от къде дойдоха тези хрумвания.Както и да е, важно е да има отрицателни мнения , иначе става много скучно, нали ? xixixi

Град
    (: Русе :)
    Не,на 10 бях като вас Ама точно в т'ва е въпросът,че преди съм била много по-различна,не се държах така.Сори ама на 10 не мислех за това и то никак.Влязах в пoбертета и край.Станах съвсем различна и т'ва е нормално,ама не е нормално да ме съдите за това,че много ми минали през ръцете.Това е така ,защото го позволявам сигурно... обаче не знам от къде дойдоха тези хрумвания.Както и да е, важно е да има отрицателни мнения , иначе става много скучно, нали ? xixixi
    А пък има "отрицателни" мнения, щото звучиш като някоя курветина ..пък си само на 14 Засрами се ... и недей да обвиняваш пОбертета, щото ако всички минаващи през тоя период бяха като тебе ... ОПАЗИ БОЖЕ
    So free

Абе ей... кой се държи като курветина а ? Аз ли съм виновна,че вие сте кухи.Въобще не ми трябваше да пускам тема тука,защото си знаех,че никой няма да ме разбере,ама ай.И като се правите на големи отворковци и аз кфо ? Не ми трябва мнението ви вече и не че някога ми е трябвало.Сама ще си оправя нещата,не ми трябва намесата на други.Опитвате се да бъдете много корави и много отворени,щото не знаете за кфо става въпрос,ама все някога ще видите какво е ,ако не по този начин, то по друг.Ама аз няма да ви съдя за грешките ви или за думите ви , аз направо ще се смея :P:P:P

Az sam na 15,no sam sa6tata...
    Prosto nie vse o6te nz kvo e tova istinska lubov...v momenta za nas teq vrazki sa prosto razvle4enie,za6toto nqma kakvo da praim..
    SPOX 6te se opraim

не си готова за връзка,по-добре си стой сама,а не се подигравай с чувствата на хората
    P.S. за тези,които мислят,че на 14 си лапе,което не може да има смислена и дълга връзка,ще спомена,че съм на 14 и имам приятел от близо 2 години наистина възръстта е важна,но в крайна сметка всичко си опира до човека

Абе ей... кой се държи като курветина а ? Аз ли съм виновна,че вие сте кухи.Въобще не ми трябваше да пускам тема тука,защото си знаех,че никой няма да ме разбере,ама ай.И като се правите на големи отворковци и аз кфо ? Не ми трябва мнението ви вече и не че някога ми е трябвало.Сама ще си оправя нещата,не ми трябва намесата на други.Опитвате се да бъдете много корави и много отворени,щото не знаете за кфо става въпрос,ама все някога ще видите какво е ,ако не по този начин, то по друг.Ама аз няма да ви съдя за грешките ви или за думите ви , аз направо ще се смея :P:P:P
    Е ко да кажа...то тъпотията по хората ходи...
    Сърцето ми ще бъде дом.Моят си дом...И няма повече да допуска грешки.

ей renesanZ има6 грешка Не се пише:ТО тъпотията по хората ходи,а ТЯ тъпотията по хората ходи още ли нямаш елементарна култура,че да пишеш като първолаче ...xaxaxa

ей renesanZ има6 грешка Не се пише:ТО тъпотията по хората ходи,а ТЯ тъпотията по хората ходи още ли нямаш елементарна култура,че да пишеш като първолаче ...xaxaxa
    Ехаа кой ще ми дава акъл!Аве пикло малка...
    Сърцето ми ще бъде дом.Моят си дом...И няма повече да допуска грешки.

Ехааа еми като няма кой друг... aавее баткото ...

Цитирай Първоначално написано от Bai Toq
    Цитирай Първоначално написано от crazy_lazy_girl
    Цитирай Първоначално написано от Bai Toq
    Цитирай Първоначално написано от crazy_lazy_girl
    Аа я стига съдихте момичето бре! Както каза: "Разни хора, разни идеали!" Я се замислете вие кфи сте били!! Абсолютно същите!!! Ии не се зъбете толкоз, щото се обзалагам чеее вие "ГОЛЕМИТЕЕ!!" не сте повече от 17/18/19 наай-много 20 годишни!!! Ай моля ви се ... Не мисля, че е ваша работа какъв коефициент на интелигентност има!! Дали е кучка? НЕ! НИЕ (тези на по 13/14/15/16 доо 20) сме все още ДЕЦА!! Това, че сме решили по някакъв начин да се опитаме да пораснем, защото обстоятелствата малко или много ни притискат, не е грешка. За определени неща казвате: "Амаче децата сте! Ай ходете да си играете с куклите!" Амаа идва момент, когато споменеш, чее си на 14 ии ти казват: "Ааа ти си голямааа! На 14 сиии оправяй се самаа!!" Ее мамка муу! Големи ли сме или малки?!? Я помислете малко как сте се чувствали вие, когато сте били на нашата възраст!! Ии вие сте страдали от това раздвоение! Малкък/ка голям/а съм!! Ее замислете се, колко е трудно да си тийн!! Ии в крайна сметка всички минават през този период!!
    Към тези, на които не им се четът "детски истории" просто да не ги четат! Ии няма смисъл от тези безсмислени отговори ии осъждайн ия, към по-малките!
    Към авторката: Не, не си кучка. Както казват - живота е пред нас! Просто прекалено лесно се увличаш. Постарай се да не нараняваш толкова много хора, ноо все пак това е твоят начин на живот. Човек трудно се променя. Аа за любов ее твърде рано!

П.П> На 15 съм!!
    Не се дъхай!
    Не ме интересува и на 465 години да си,
    като учителя Йода.
    На 14 години си кучка,
    на 15 курва,на 16 разбиваш сърца,
    ье бягай оттука уе!
    За кви се мислите?
    Вие не знаете как гъза да си обършете,
    а обяснявате...
    Какво сте видели от живота...
    И държите тон на хора 3-4-5+
    години повече живяли,което
    в тази възраст е много.
    Сигурно ако ме видиш наживо
    ще се насереш и 1 дума
    не можеш да вържеш на кръст....
    Айдее .. ся пък задника не съм могла да си избърша ... Аа почакай малко, не ме познаваш и ине знаеш на какво съм способна ... Обичам да казвам истината в очите, независимо дали е на познат или непознат! 2/3 години повече живяли - мии хубаво, амаа айде да не кажа голяма дума, амаа някои мноого по-малки са преживели повече ии са се сблъскали с много по-коварни неща в живота, от някои дет са на по 20/30 ии още се ровят в пуберските сайтове. .. Ай моля ти се .. Кат ме опознаеш тогава ше мойш да ме съдиш.

Ии нали за тфа е тоз форум бре!! Когато на някой нещо му тежи да си го излее, без да го съдят! На никой не му е приятно да му лепват етикет "курва" "кучка" ии т.н.!
    Да,не мога да те съдя.
    Да,не те познавам.
    Да,може и повече да си преживяла от мен.
    Само че ако си прочетеш последните редове
    от поста,ще разбереш,че си противоречиш.
    Никой не е лепвал етикет тук,
    авторката сама се нарича кучка.
    ЕТО ЗАТОВА ТИ КАЗВАМ,ЧЕ СИ НЕДОРАСЛА.
    В опитчетата си да ме затапваш,
    започваш да си противоречиш
    и да говориш глупости.
    Айде сега ми кажи колко си
    преживяла на 13,колко "мъже" си имала
    и какво си видяла.
    Обаче като гледам ти 1 спор не можеш да водиш
    като хората...другите да преценят
    Така че не се опитвай да нареждаш.
    Някой беше казал-Колкото по-малко говориш,
    толкова по-малка е вероятността да
    кажеш някоя глупост.
    А ти май доста такива каза.
    Противореча си, а? А я виж това ...

На 14 години си кучка,
    на 15 курва,на 16 разбиваш сърца,
    ье бягай оттука уе!

Не,на 10 бях като вас Ама точно в т'ва е въпросът,че преди съм била много по-различна,не се държах така.Сори ама на 10 не мислех за това и то никак.Влязах в побертета и край.Станах съвсем различна и т'ва е нормално,ама не е нормално да ме съдите за това,че много ми минали през ръцете.Това е така ,защото го позволявам сигурно... обаче не знам от къде дойдоха тези хрумвания.Както и да е, важно е да има отрицателни мнения , иначе става много скучно, нали ? xixixi
    Чакай сега...не те съдим...,но замисляла ли се се как звучи "На 14 съм,немога да обичам...разбивам сърца,много ми минаха през ръцете"...определено не звучи добре,от 14 годишна...
    A qui

golqma ku4ka si we .... to4no takiva obi4am

Град
    40 Miles from the Sun
    Авторката и мързеливата откачалка са зле. Едната на 14 години разбивала сърца (сигурно на 12годишните хлапета пред блока :Д ), другата пък обяснява, че всички сме били така. Еми, не всички са били толкова тъпи, ти ако си била, си е твой проблем. о.О

П.П.1 Моля, мързеливата откачалка да не ми отговаря, изпитвам огромна ненавист към хора, които се мислят за луди/шантави/откачени и някви такива - доказано е, че в 98% от случаите това са просто пълни идиоти, а другите 2% са хора, които наистина са луди, ама аз не знам в жълтата сграда вече и компютри да има, като знам кви са условията там..

П.П.2 Да, мързеливата откачалка е крейзи лейзи гърл, ако още се чудите. :Д

Не, не съм тъпа иии никой не ме смята за такава. Ии за твоя инфо. когат' съм си създавала тоз' профил, мислех по мноого по-различен начин. Айде, то се е видяло, чее хора с мойто мислене няма да срещна никъде!

Абе вие пък сега какво си скубете косите за глупости.Айде майната му голяма разбота,че се намерили там 3-4 олигофрена,които да се мислят за голяма работа,'щото били по-големи и повече видели.Като сте по-големи кфо правите в сайт за тинейджъри,а?Ако сте такива,добре,но ако се опитвате да бъдете,защото ви липсва тая възраст,понеже е отминала вече,какво сме ви виновни ние,че пишем за нас,проблемите ни и т.н. Все пак сайта се казва:Тeenproblem,нали? Тогава защо трябва да слушаме вашите тъпи изказвания,след като искаме да чуем някой съвет или по-близко до реалността мнение.Нито сме тъпи,нито сме откачалки,а ако бяхме такива,за какво ни е да пишем тук,направо щяхме да си хванем пътя за Раднево. :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си