Първоначално написано от
crazy_lazy_girl

Първоначално написано от
Bai Toq

Първоначално написано от
crazy_lazy_girl
Аа я стига съдихте момичето бре!
Както каза: "Разни хора, разни идеали!" Я се замислете вие кфи сте били!! Абсолютно същите!!! Ии не се зъбете толкоз, щото се обзалагам чеее вие "ГОЛЕМИТЕЕ!!" не сте повече от 17/18/19 наай-много 20 годишни!!! Ай моля ви се ... Не мисля, че е ваша работа какъв коефициент на интелигентност има!! Дали е кучка? НЕ! НИЕ (тези на по 13/14/15/16 доо 20) сме все още ДЕЦА!! Това, че сме решили по някакъв начин да се опитаме да пораснем, защото обстоятелствата малко или много ни притискат, не е грешка. За определени неща казвате: "Амаче децата сте! Ай ходете да си играете с куклите!" Амаа идва момент, когато споменеш, чее си на 14 ии ти казват: "Ааа ти си голямааа! На 14 сиии оправяй се самаа!!" Ее мамка муу! Големи ли сме или малки?!? Я помислете малко как сте се чувствали вие, когато сте били на нашата възраст!! Ии вие сте страдали от това раздвоение! Малкък/ка голям/а съм!! Ее замислете се, колко е трудно да си тийн!! Ии в крайна сметка всички минават през този период!!
Към тези, на които не им се четът "детски истории" просто да не ги четат! Ии няма смисъл от тези безсмислени отговори ии осъждайн ия, към по-малките!
Към авторката: Не, не си кучка. Както казват - живота е пред нас! Просто прекалено лесно се увличаш. Постарай се да не нараняваш толкова много хора, ноо все пак това е твоят начин на живот. Човек трудно се променя. Аа за любов ее твърде рано!
П.П> На 15 съм!!
Не се дъхай!
Не ме интересува и на 465 години да си,
като учителя Йода.
На 14 години си кучка,
на 15 курва,на 16 разбиваш сърца,
ье бягай оттука уе!
За кви се мислите?
Вие не знаете как гъза да си обършете,
а обяснявате...
Какво сте видели от живота...
И държите тон на хора 3-4-5+
години повече живяли,което
в тази възраст е много.
Сигурно ако ме видиш наживо
ще се насереш и 1 дума
не можеш да вържеш на кръст....
Айдее .. ся пък задника не съм могла да си избърша ... Аа почакай малко, не ме познаваш и ине знаеш на какво съм способна ... Обичам да казвам истината в очите, независимо дали е на познат или непознат! 2/3 години повече живяли - мии хубаво, амаа айде да не кажа голяма дума, амаа някои мноого по-малки са преживели повече ии са се сблъскали с много по-коварни неща в живота, от някои дет са на по 20/30 ии още се ровят в пуберските сайтове. .. Ай моля ти се .. Кат ме опознаеш тогава ше мойш да ме съдиш.
Ии нали за тфа е тоз форум бре!! Когато на някой нещо му тежи да си го излее, без да го съдят! На никой не му е приятно да му лепват етикет "курва" "кучка" ии т.н.!
Да,не мога да те съдя.
Да,не те познавам.
Да,може и повече да си преживяла от мен.
Само че ако си прочетеш последните редове
от поста,ще разбереш,че си противоречиш.
Никой не е лепвал етикет тук,
авторката сама се нарича кучка.
ЕТО ЗАТОВА ТИ КАЗВАМ,ЧЕ СИ НЕДОРАСЛА.
В опитчетата си да ме затапваш,
започваш да си противоречиш
и да говориш глупости.
Айде сега ми кажи колко си
преживяла на 13,колко "мъже" си имала
и какво си видяла.
Обаче като гледам ти 1 спор не можеш да водиш
като хората...другите да преценят
Така че не се опитвай да нареждаш.