- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Наистина ли съм гадна кучка ?!
ари изчакайте първо да ви дойде акъла
после разбивайте сърца и разтваряйте крака
не можела да обича
ха ха
ха
ха
Алоууу келеш, къде си тръгнала ти може би, а? Ше храниш хората ... олигофрени сме билиПървоначално написано от nadiusha
Що? Щот ти казваме истината ли ??? Кажи бе пикло ти като си толкова важна, защо търсиш помощ по форумите дето няк'ви "олигофрени" си казват мненията, а? Айде със здраве ...
So free
Като съм пикла защо продължаваш да пишеш ,а?Нали съм пикла и не заслужавам "истинско и правилно" мнение ?Тогава за кфо ми се пъниш тука а големия батко пффф аре да ви се и на батковците ... лиглювци....
Ама си тъпааа катооо .... продънена лейка МОМИЧЕ СЪМ !Първоначално написано от nadiusha
So free
хаха ама мъжко момиче явно,щом съм те помислила за момче,значи си нямаш на представа колко си куха и имаш много момчешки стил на говорене хихихи , нищо лично просто си ... леко смотана бе
Първоначално написано от nadiusha
![]()
![]()
Господи, колко си забавна
![]()
![]()
![]()
Единствената причина, поради която си ме помислила за момче е, че си ТЪПА, МНООООГО ТЪПА.![]()
So free
0мгИ като ви кажат 'кучки' или 'к..ви' вдига ли ви се самочувствието?
'КуЧкАа сЪъм АмЪ нЕ ТвоЙтЪъЪ' хахаха тва мн ме радва
![]()
![]()
![]()
Като почнете да се превземате тка-късате с някое момче и вече сте бахти кучките.
![]()
Ииии 'Като си такава кучка къде ти е каишката?'
![]()
ooooooooooooooф писна ми аре DGD ! (finger)
Хахаха изказвам мнение бе!Дишай,ти па навътре го взе..
![]()
Здравейте ! Просто съм много объркана напоследък и не знам дали е от тинейджърството или просто поредна сантименталност. И така... аз съм момиче на 14 г. и имам чувството,че не мога да обичам.Излежда много шарадоксално и някак си неприемливо,но е така.Всъщност изпитвам някакви чувства към някого,но после се превръщам в злосторна кучка,наранявам и заминавам,а също и повечето ,с които имам подобни отношения се влюбват в мен,а на мен не ми пука от това.Съвсем сериозно говоря според мен това не е нормално и не знам защо става така.. мисля ,че няма да успея да се задържа с някого повече от 1 месец,защото наистина не мога.Сякаш се задушавам и като приключа дадена връзка веднага се отправям към друга и става по същия начин.Карам ги да се влюбват ,а после ги наранявам .. :S:S:S Sad pls имате ли някакво обяснение и ще предложите ли малко помощ? (angel) Razz
Все едно чета за себе си преди 2-3 години
Първоначално написано от nadiusha
Запитай се защо го правиш?Дали някое момче не те е наранило и затова вече само ги нараняваш....Може би бъркам...нз....
Доста объркано е това,което се опитваш да обясниш....
![]()
Ами точно т'ва се опитах да обясня , ама никой не можа да ме разбере![]()
А пък напоследък започнах да се замислям да не би заради това момче,за което споменах не мога да се задържа с никой повече от месец,защото явно продължавам да го искам само за себе си (angel)