.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 88 от общо 88
    Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    ари изчакайте първо да ви дойде акъла
    после разбивайте сърца и разтваряйте крака

не можела да обича

ха ха
    ха
    ха
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Град
    (: Русе :)
    Цитирай Първоначално написано от nadiusha
    Абе вие пък сега какво си скубете косите за глупости.Айде майната му голяма разбота,че се намерили там 3-4 олигофрена,които да се мислят за голяма работа,'щото били по-големи и повече видели.Като сте по-големи кфо правите в сайт за тинейджъри,а?Ако сте такива,добре,но ако се опитвате да бъдете,защото ви липсва тая възраст,понеже е отминала вече,какво сме ви виновни ние,че пишем за нас,проблемите ни и т.н. Все пак сайта се казва:Тeenproblem,нали? Тогава защо трябва да слушаме вашите тъпи изказвания,след като искаме да чуем някой съвет или по-близко до реалността мнение.Нито сме тъпи,нито сме откачалки,а ако бяхме такива,за какво ни е да пишем тук,направо щяхме да си хванем пътя за Раднево. :P
    Алоууу келеш, къде си тръгнала ти може би, а? Ше храниш хората ... олигофрени сме били Що? Щот ти казваме истината ли ??? Кажи бе пикло ти като си толкова важна, защо търсиш помощ по форумите дето няк'ви "олигофрени" си казват мненията, а? Айде със здраве ...
    So free

Като съм пикла защо продължаваш да пишеш ,а?Нали съм пикла и не заслужавам "истинско и правилно" мнение ?Тогава за кфо ми се пъниш тука а големия батко пффф аре да ви се и на батковците ... лиглювци....

Град
    Като съм пикла защо продължаваш да пишеш ,а?Нали съм пикла и не заслужавам "истинско и правилно" мнение ?Тогава за кфо ми се пъниш тука а големия батко пффф аре да ви се и на батковците ... лиглювци....
    Ама си тъпааа катооо .... продънена лейка МОМИЧЕ СЪМ !
    So free

хаха ама мъжко момиче явно,щом съм те помислила за момче,значи си нямаш на представа колко си куха и имаш много момчешки стил на говорене хихихи , нищо лично просто си ... леко смотана бе

Град
    хаха ама мъжко момиче явно,щом съм те помислила за момче,значи си нямаш на представа колко си куха и имаш много момчешки стил на говорене хихихи , нищо лично просто си ... леко смотана бе
    Господи, колко си забавна
    Единствената причина, поради която си ме помислила за момче е, че си ТЪПА, МНООООГО ТЪПА.
    So free

Град
    Добрич :o)
    0мг И като ви кажат 'кучки' или 'к..ви' вдига ли ви се самочувствието? 'КуЧкАа сЪъм АмЪ нЕ ТвоЙтЪъЪ' хахаха тва мн ме радва Като почнете да се превземате тка-късате с някое момче и вече сте бахти кучките. Ииии 'Като си такава кучка къде ти е каишката?'

ooooooooooooooф писна ми аре DGD ! (finger)

Град
    Добрич :o)
    Хахаха изказвам мнение бе! Дишай,ти па навътре го взе..

Здравейте ! Просто съм много объркана напоследък и не знам дали е от тинейджърството или просто поредна сантименталност. И така... аз съм момиче на 14 г. и имам чувството,че не мога да обичам.Излежда много шарадоксално и някак си неприемливо,но е така.Всъщност изпитвам някакви чувства към някого,но после се превръщам в злосторна кучка,наранявам и заминавам,а също и повечето ,с които имам подобни отношения се влюбват в мен,а на мен не ми пука от това.Съвсем сериозно говоря според мен това не е нормално и не знам защо става така.. мисля ,че няма да успея да се задържа с някого повече от 1 месец,защото наистина не мога.Сякаш се задушавам и като приключа дадена връзка веднага се отправям към друга и става по същия начин.Карам ги да се влюбват ,а после ги наранявам .. :S:S:S Sad pls имате ли някакво обяснение и ще предложите ли малко помощ? (angel) Razz

Все едно чета за себе си преди 2-3 години
    Танцът е вертикалното изразяване на хоризонталното желание...

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*

Re: Наистина ли съм гадна кучка ?!

Здравейте ! Просто съм много объркана напоследък и не знам дали е от тинейджърството или просто поредна сантименталност. И така... аз съм момиче на 14 г. и имам чувството,че не мога да обичам.Излежда много шарадоксално и някак си неприемливо,но е така.Всъщност изпитвам някакви чувства към някого,но после се превръщам в злосторна кучка,наранявам и заминавам,а също и повечето ,с които имам подобни отношения се влюбват в мен,а на мен не ми пука от това.Съвсем сериозно говоря според мен това не е нормално и не знам защо става така.. мисля ,че няма да успея да се задържа с някого повече от 1 месец,защото наистина не мога.Сякаш се задушавам и като приключа дадена връзка веднага се отправям към друга и става по същия начин.Карам ги да се влюбват ,а после ги наранявам .. :S:S:S pls имате ли някакво обяснение и ще предложите ли малко помощ? (angel) :P
    Запитай се защо го правиш?Дали някое момче не те е наранило и затова вече само ги нараняваш....Може би бъркам...нз.... Доста объркано е това,което се опитваш да обясниш....

Ами точно т'ва се опитах да обясня , ама никой не можа да ме разбере

А пък напоследък започнах да се замислям да не би заради това момче,за което споменах не мога да се задържа с никой повече от месец,защото явно продължавам да го искам само за себе си (angel)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си