Цитирай Първоначално написано от nadiusha
Здравейте ! Просто съм много объркана напоследък и не знам дали е от тинейджърството или просто поредна сантименталност. И така... аз съм момиче на 14 г. и имам чувството,че не мога да обичам.Излежда много шарадоксално и някак си неприемливо,но е така.Всъщност изпитвам някакви чувства към някого,но после се превръщам в злосторна кучка,наранявам и заминавам,а също и повечето ,с които имам подобни отношения се влюбват в мен,а на мен не ми пука от това.Съвсем сериозно говоря според мен това не е нормално и не знам защо става така.. мисля ,че няма да успея да се задържа с някого повече от 1 месец,защото наистина не мога.Сякаш се задушавам и като приключа дадена връзка веднага се отправям към друга и става по същия начин.Карам ги да се влюбват ,а после ги наранявам .. :S:S:S pls имате ли някакво обяснение и ще предложите ли малко помощ? (angel) :P
какво разбираш под израза "гадна кучка" ..недей така също съм на 14...може би все още не си се влюбилаа истински..не се притеснявай ...а иии не можеш да кажеш дали можеш да обичаш или не защото както пише не се задържаш дълго с едно момче...за 1 месец не може да се знае обичаш ли го