.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Hybrid View

Град
    Varna

ЦС проблем :(

Съжалявам ако се повтаря темата ,но търсачката като и напиша цс и излизат 10000 теми и а върви разбери .. та на проблема : а бе нещо в който и сървър да вляза имам много латенси (май така се казва ) слабичък съм на цс ,ма искам се понауча малко. От Варна съм ,на бтк 6 мегабита ; 256рам 32мб видео 1700 мегахерца .. направо не знам защо ми сече О.о ако някой може да помогне много ще съм благодарен
    ПП а и някой друг сървър на цс ако дадете ,златни

машината ти е слабичка и за нета не знам може и той да е слаб,аз не се доверявам на бтк
    Аз съм Snoop Doggy Dogg ...

Град
    Добрич :o)
    Забелязала съм две възможни причини за сега:
    1."Натоварваща" програма(примерно Winamp,Dc++,BitComet)
    2.Много играчи с висок пинг (На 1.6 в сървърите със зомби плугин е адския сеч )
    Относно сървърите-за 1.5 или 1.6?

Град
    Varna
    1,6 а иначе само winampa бачка пф може аз на макс сърварите играя с 40-50 латенси ...

Мега фен Аватара на machoka
    Зависи от 2 неща - сървъра и нет връзката ти. Принципно нета ти е слаб - ако ти сече на всички сървъри, значи е от него, ако само на някои - значи е от сървърите. Освен това и видеото ти е доста слабо, може и от него да е.

Не не е от видеото аз със играл преди доста време със същата конфигурация даже не беше 256рам ами 128 и мегахерците бяха 900 ама си плейках нон стоп цс и не ми пречеше!напоследък всеки сървър се пълни с една камара ненужни неща като нови скинове и звуци....може и от това да е може да е от машината на от която е пуснат сървъра от твоя нет или ако играят много хора с latency няма как и ти да нямаш най-добре смени сървъра пиши ми на ЛС аз ще ти дам добри сървъри за 1.6 почти винаги са пълни и няма лаг!

www.dragon.bg - елате цъкайте..

neta mu bil slab znam edin neta mu e 2 i igrae s max 30
    Този профил не се използва!

Супер фен Аватара на Riot
    пиши в конзолата
    fps_max 120
    fps_modem 0
    Моля ?!

Цитирай Първоначално написано от MG-X-Power
    Не не е от видеото аз със играл преди доста време със същата конфигурация даже не беше 256рам ами 128 и мегахерците бяха 900 ама си плейках нон стоп цс и не ми пречеше!напоследък всеки сървър се пълни с една камара ненужни неща като нови скинове и звуци....може и от това да е може да е от машината на от която е пуснат сървъра от твоя нет или ако играят много хора с latency няма как и ти да нямаш най-добре смени сървъра пиши ми на ЛС аз ще ти дам добри сървъри за 1.6 почти винаги са пълни и няма лаг!
    маповете не са пригодени за масака
    затова лагва
    няма значение какво ти е ПЦ-то
    напримерно картите de_... са за 5ци
    и като се играе с повече от 20 човека е мн бъгаво
    а пък повечето масаци са по 30
    да не говориме и като наблъскат амх модчетата
    и останалите мизерий
    Моля ?!

Повечето сървъри са правени с AMX Mod дори и моя....както и да е забелязал съм най-сече на de_aztec...

дам
    aztec е най лагава
    Моля ?!

Съвет към автора на темата преди да влезеш в цс-а изключи торент клиента!

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...

Re: ЦС проблем :(

Цитирай Първоначално написано от Diam0nD
    Съжалявам ако се повтаря темата ,но търсачката като и напиша цс и излизат 10000 теми и а върви разбери .. та на проблема : а бе нещо в който и сървър да вляза имам много латенси (май така се казва ) слабичък съм на цс ,ма искам се понауча малко. От Варна съм ,на бтк 6 мегабита ; 256рам 32мб видео 1700 мегахерца .. направо не знам защо ми сече О.о ако някой може да помогне много ще съм благодарен
    ПП а и някой друг сървър на цс ако дадете ,златни
    Машината ти е добра за C-Strike.Опитай в сървърите на IVO X - http://ivox.headoff.com
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Тва за латенцито става така защото на бтк неможе примерно да влезнеш през локално ип а през нета винаги има високо латенци от рода 30 40 50 та и повече така е просто за по оптимална игра напиши cl_rate 25000 ; rate 25000 ; fps_max 100 ; cl_showfps 1 (-След този код трябва горе в ляво да ти покаже с колко fps ти върви цс-а ако е от 85-99 е перфектно ако е 30 40 50 пц ти е слабо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си