- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Аз я обичам, а тя не !
здр na ALL imam problem ! poznavame se s edno momi4e ot zimnata vakanciq no ne sme izlizali sega re6ihme da izlezem edin den i taka na drugata ve4er pak i pak... v 4ata si pra6tahme {} {P} {hug} i dr prostoti..i tq kaza 4e na sladva6tata sre6ta si gi iska tezi ne6ta i taka na sladva6tata sre6ta ostanahme sami xvanati za race a sled kato trqbva6e da q izpra6tam se pregarnahme i {} A POSLE I S EZIK ! sled 2 3 dni tq kaza 4e prekaleno mn me obi4a za da trgne s mene za6toto mn me ceni i ne iska da se karame imala me kto nai dobrar frends i ne iskala da stigame do tam da se karame za6toto 6tqla da me zagubi !
kakvo da pravq
![]()
OBI4AM Q UJASNO MN... !!! UJSANO MN SVIKNAH S NEQ !!!!
Да се гръмнеш ?!? На мене звездите ми казаха,че си много прост (или много малък) и не можеш да схванеш, кога едно момиче иска да те разкара![]()
So free
Явно не е харесала нещо в теб.Въобще не се връзвай на подобни глупости като - "prekaleno mn me obi4a za da trgne s mene za6toto mn me ceni i ne iska da se karame imala me kto nai dobrar frends i ne iskala da stigame do tam da se karame za6toto 6tqla da me zagubi ".Та вие сте излизали ВЕДНЪЖ.КАК ПО ДЯВОЛИТЕ МОЖЕ ДА ТЕ ОБИЧА...Ако те харесва и те има за приятен човек, не виждам защо няма да иска да излезе с теб.Първоначално написано от koko0o
GOLEQM SAM PREDSTAVI SI !Първоначално написано от CBupen`3aeK
Detska lubov...Koi moje da q razbere
Tq dali te haresva ili ne...koi znae![]()
Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!
Това също е много вярно.Вероятно тя самата не знае какво чувства.Първоначално написано от MaRiYa_86
компот ли да ти отвора?Първоначално написано от koko0o
''Прекалено много те ценя като приятел и не искам да те изгубя и за това не искам да сме гаджета''-това са пълни глупости!Нещо не й харесва в теб както казаха по-горе.Това което е казала е защото явно не иска да ти каже истината.
True love stories never have a happy ending,because true love stories never end
Ми...според мен тя не знае кво иска..хем иска да си ги получи тея неща,а после ти обяснява куп неща обичала те ама не искала да тръгне с тебе заради това и онова...мм нещу не ми се връзва на мен.Явно нещо не и е харесалоЗащо не си поговорите
![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
nasila hybost ne stava ostavi q ne si gybi vremeto ..pak moje posle tq da tragne sled teb ahaha yspeh
Ми значи остава да си простПървоначално написано от koko0o
![]()
So free
ti 6ot ne zemi6 da mlakn e6 6e bade nai dobre a kfo 6e kai6Първоначално написано от CBupen`3aeK
![]()
ти 'що не 'земеш да се научиш да пишеш на КИРИЛИЦАПървоначално написано от koko0o
![]()
moga da pi6a na kirilica ama ako sa razkara6 e bade nai dobre !Първоначално написано от Andreev
Ще кажа "НЕ"Първоначално написано от koko0o
И айде стига вече си се дървил на хората, а? Ко ше кайш? И наистина да земеш да пишеш на кирилица ли, а? Ко ше кайш?
So free
Ае престанете да спорите КфО ш'И каЖите?
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Sorry пич не те харесва,обича и т.н.Остави момичето няма смисъл да се напъваш,не те ще :P явно може да сте само прятели,ако поне малко те харесваше,нямаше да ти каже тва 100% ...![]()
![]()
еми поговори пак с нея-постави и условия-кажи и 4е ти няма да можеш да бъдеш просто пр с нея и ако държи на теб по добре да тръгвате щото инаа4е няма да стане
I can't stop myself from loving you <3
Опитай се да поговориш с нея още веднъж и ако пак стане така, просто и бъди приятел.Може би след време ще ти обърне внимание, но засега нямаш шанс, според мен.
Много точно казано!Първоначално написано от CBupen`3aeK
зарежи я!
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Значиии...момичето не те харесва.Спри да я обичаш,колкото и тъпо да ти звучи.![]()
пиши на кирилица за бога![]()
аххаххаха![]()
![]()
лапешка му работа кво мога да кажа аз... тцтццт
"В живота няма такова пълно отчаяние като това, което идва с първите моменти на непоносимата тъга.Когато още не сме знаели какво е да си изпитвал такава тъга и после тя да е отминала,да си се отчаял безнадеждно и последа си възвърнал надеждата си. "
Хайде, всички си изказаха компетентното мнение, а?
Има два варианта
1. другите да са прави и тя да иска да те разкара
2. да останете най добри приятели - едни приятели са точно така : запозналиса се, билиза неотлъчно заедно и момичето не е искало да разваля такова страхотно приятелство, само заради гаджосването, защото след скъсването всичко се проваля. Ако и тя мисли така, значи е права и с нея можеш да имаш най-чистото приятелство, за което ще завиждат всички момчета! А може след години тя да осъзнае, че сте един за дург и дрън дрън да се ожените...
-Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
-Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.