.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Град
    In the middle of nowhere
    еми виж сега...ако наистина много се обичате тръгнете...поговори си с нея увери я че няма да те изгуби каквото и да стане...не спирай да и го показваш и доказваш... успех

Град
    РЮАР
    ...и к'во пра'им с'а
    Ш'е режем ли вени

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl
    ...и к'во пра'им с'а
    Ш'е режем ли вени
    напрао на артерии

ами честито... получаваш тиквен медал....
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Повече от фен Аватара на xxXroshawkaXxx
    Град
    wтоrата zвезdа w ляwо ii вsе напrаwо до sутrинtа...
    Ако и докажеш че няма да се карате като станете повече от приятели тя би трябвало да промени мнението си!Успех!

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Девойката сама не знае какво иска.Хем да е с тебе хем да не е.Пък и има и друг вариант да не те харесва изобщо и само да те реже.
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Недей си хаби нервите като я виждаш ,че се дърпа така..

Нещо не те е харесала все още... но и ти си избързал много! Още от първата среща ли се предлага? Според мен трябва да си поговорите, да поизлезнете още няколко пъти. Помоли я да бъде искрена с теб, ако не те харесва и смята, че нямате бъдеще, просто да си го каже. След това прецени, дали си струва да се бориш за нея. Ако смяташ, че наистина много я обичаш и искаш да си с нея, бори се за нея. Аз не виждам смисъл пък от това първо "не" да се правят драми и да се отказваш толкова бързо. Но разбира се ако смяташ, че си струва. Хайде успех
    It's in my hands the sky, so bright. It's burning. It's for me to decide if flames will reach heaven tonight... It's in my hands
    ♥ Joy is BMW ♥

Цитирай Първоначално написано от cucetyy
    Нещо не те е харесала все още... но и ти си избързал много! Още от първата среща ли се предлага? Според мен трябва да си поговорите, да поизлезнете още няколко пъти. Помоли я да бъде искрена с теб, ако не те харесва и смята, че нямате бъдеще, просто да си го каже. След това прецени, дали си струва да се бориш за нея. Ако смяташ, че наистина много я обичаш и искаш да си с нея, бори се за нея. Аз не виждам смисъл пък от това първо "не" да се правят драми и да се отказваш толкова бързо. Но разбира се ако смяташ, че си струва. Хайде успех
    ми не то не стана предлагане пя си иска6е celuvkite pak i mn ne6ta si kazahme neq ve4er nz... !

Фен
    Град
    Варна

Re: Аз я обичам, а тя не !

Има 1 златно правило при свалките...и не си струва да го нарушаваш....възможно е...но много малко вероятно....
    "Приятелство – оставете тук всички свои надежди!"

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Мда, няма да сте най-добри приятели от сега ти казвам. Просто момичето не иска да е с теб.

Животът е адът описан в Библията!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си