- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как Ви викат на галено Вашите родители... :)
При мене няма прякор...само когато баща ми е сърдит вика "ЕЕЕЕЙ ЦИГАНИН ЕЛА ТУКА ДА ТИ ЕБА МАЙКАТА"мене един път ме изби на смях и още повече се разсърди абе заеби...
![]()
Студентски живот,ах сладък живот..с изпити тежки и нощи горещи живее се всеки семестър...
maika mi mi vika - mame, mamo, papi, pap4e, papince, plam4e, plamen4e
ba6ta mi - i toi teq gornite imena + bubo, bubule4ke, mi6lence, "na tati lubimata 6terka"... iii na4i toi na mama i vika 4eki ili 4ekince koet idva ot 6eker4e ii na men mi vika malko 4eki
![]()
Майка ми : Мило или по име
А баща ми е странен.Той ми казва скакалче,комарче или нещо от сорта`![]()
ем мама ми вика йози
партона преди ми викаше малката обаче кат се роди сестра ми ся на нея вика така![]()
Smoking can really kill a person,why don`t you try it?
Баща ми откак се помня ми казва Сю (от "Къдравата Сю" - като малка бях ужасно къдрава). Мама ми казва "слънце" или "мило". Рядко ме наричат с истинското ми име, основно когато ги дразня
.
maika mi vika - darka (mn go mrazq![]()
) puk tatko - bubo (ot bubulechka
) i kartof4e (tva nz ot de go e izmislil
)
Мама ми казва - Додка,До,Додун,Додунка,а тати - Доняшка,Додиняшка или Няшка (като малка много съм обичала матрьошките,ама не съм можела да кажа матрьошка и съм викала Няшка...и от там тати сучетал Няшка с букви от името ми...и така)
До ден днешен си ми говорят така...кажат ли ми името...значи съм загазила...и от там не обичам някой да ме нарича с цялото ми име...все си мисля,че ще ми се карат![]()
A qui
На мен още от бебе си ми казват: Цуци, Цуца, Цуре, Цуро, но никога Вики.![]()
Body of a virgin
Soul to the Devil's kin
Your God is me
In all that you see
когато ми говорят не използват обръщение,като се замисля почти никой не го прави![]()
амиии Глорче ( съкратено от името ми - Глория ).. някои от приятелите ми също ползват това обръщение
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
Принцесо,Мише,Диди...Ей малката![]()
Е това наистина е гадно...Първоначално написано от NaNa_SladuRana
A qui
така е,но за жалост не мога да накарам никой познат на сила да га правиПървоначално написано от Erica
![]()
Мама ми вика Гани, Ганичка, Слънце, Душа![]()
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
На име, как да ми викат. Инак кат ми се мазнят почват с лигавщините: миличка,слънце, зайче... и там некви малки животинки![]()
Fuck you You fucking Fuckers
баща ми ми вика Въшко , майка ми по име
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
Стели/това наскоро познаха да ми го казват/,Стелче,Стелката .... маймунСтелунгер
![]()
На мене тати ми вика Сяена луна,мойто момиче или принцесо![]()
мама ми вика по много начини-мами,зайче,сладурче....а баща ми на галено ми вика-дрисло
той е много мил човек
![]()
Майка ми ми вика "Мария", баща ми- "Марийче или "татул"![]()
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Баща ми - Кати, тате, Кейт, Кейти, Катрин. Не знам от къде ги измисли, но ме кефят.![]()
Майка ми - Кати, маме, майче, маменце, душичка. Като се ядоса за нещо - Катеринааа
Като бебче да ме гушнеш,
с ръце силни да ме обгърнеш,
с погледа си нежен да ме стоплиш
и след това, бавно да си тръгнеш...
Eми мама ми вика: Нане, Нанице,принцесо.
Тате ми вика:Принцесо, барманке /защото работя като барманка/ и Нане.
Пък като ми се ядосат НАДЕЖДО иии напрао настръхвам, мразя така да ме наричат.