- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как Ви викат на галено Вашите родители... :)
Татко кат ме вика ми казва"Мац пуси пуси пуси" така и не знам какво ми намеква с тва..
Баща ми от 1-2 години ми вика само по име,а майка ми - кифличке :P
La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!
от малка ми викат Шомпинз отде ми е тоа прякор
![]()
Like boom, boom, boom
What I wa-wa-want
Is what you wa-wa-want...
Баща ми си ме вика по име,майка ми понякога Елчо,щото съм елисавета, а когато нещо са ми ядосани ми викат елисавето,направо издивявам![]()
2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
mi6ono na mama krokodila(ne prili4am na krokodil i nesam zelena)mi6a ili mi6o ili vuleva
KoГаТо цАфНаТ тЕмЕнУгИтЕ и РаБоТаТа ТрАгНе ЗлЕ еБи Им МаИкАтА нА дРуГиТе И гЛеДаИ тИ дА сИ дОбРе!!!
na men mi vikat Anatoll
!!!HoUsE_MuSiC!!!HoUsE_MaNIaK!!!
http://304333.Sladur.com
Мама ми вика "коте" или "кукличке",пък тате по име.
Ми майка ми вика - Весе и когато се лигави > Зайче-байче,козленце и бля бля |(
а татко ми вика - Ати / от преди / и като се базика ми вика Фънгъс![]()
.. Another day's gone,but you still hide behind your fear ... The fear of the silence ..Open your mind .. Find the way how out of this darkness ..
Ем на мен си ми викат както си се казвам - Гери... а кат кажат Гергана мн се нерва...
Обiчам те и 0т таzи Lюбов боLи и вsекi сп0деLен м0мент нi пRибLижава kъм kрая...
Е на мене майка ми казва Лени... апък баща ми е много лигав и като започне с неговите - слънчице, татинка.. някой път и детко.. мн му се нервя..иначе приятелите ми казват Льо
![]()
майка ми ви вика - Сани или Шуши а като ми е ядосана Александро (на което аз много се дразна)
а баща ми - Сани или Санче![]()
![]()
Лайненце![]()
ПП: Не се шегувам![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Ем на мен майка ми (КОГАТО НЕ Е ЯДОСАНА И МИ СЕ ПОДМАЗВА) ми вика Ани, Анке, Пилето на мама .. Баща ми винаги ми казва Ано
или пък когато имаме гости Анитаа
Обаче когато му помагам или му ходя по свирката и той ми казва Анке, Ани
![]()
![]()
tatko kato kaje maaaac i se 4yva kak nie s sestra mi tur4im iz ku6tata ...a puk mamaa --- pepsii ii ivii ...
![]()
кЬт Мэн ! ф“Googlэ”дЪ тЪрС!ш нЯЪ Нъмериш!!! :P :P
^Ама то не само вашите,всички те знаехме като Нати.От мене тръгна.Сега всички те наричаме с име на смърф.
![]()
И айде да не е спам:аз тук съм писала,ама хайде пак:баща ми ми вика Ники,пухче,слънце,като нещо му прищракне ми вика и мармаладка...И приятелите ми така ме знаят.![]()
Джами...или "голямата мацка"...котката се води за "малката мацка"
Мама ми казва Пъти ...![]()
Ъъ...тако ми казва-бръмбар, скъпа (на което аз отвръщам с мръщене и той се поправя на "безценна"), кукло или принцесо![]()
Фатито си е много миличък ама щото съм на тати щерката единствената и съм си му слабост :P ...
Мама ми казва,маце,мацка,коте и така
Тате ми казва принцес и тунче или татуни
тате ми вика бубу ...,а мама Ели (така се казвам) когато са ми ядосани минават на Елице
![]()
![]()
![]()
![]()
My life is music !![]()
![]()