- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- помощ пъпки
момче съм и ми излизат много пъпки по лицето с какво да ги махна.със силицилов спирт ще стане ли?
има 10000-- такива теми във форума...нормално е както при момчетата така и при момичетата,брат ми имаше много пъпки ама мноооого в 9 и 10ти клас,но му се махнаха и ся няма никакфи,абсолютно...спх това е временно,ще се махнат и на теб,но можеш да използваш различните видове спирт,все пак всяка кожа е индивидуална и немога да ти кажа точно с какво ще ги премахнеш,пък ако толкова си на зор отиди при дерматолог...
Don’t forget
to Remember me
I’ll be back – so remember me
Please keep me in your heart
If we have to ever part
Don’t forget me, to remember me...
~*~~*~ T.I. ~*~
~*~
Строго индивидуално е с какво да можеш кожата на лицето си, за да се изчистят пъпките. Има разнообразие от продукти и серии за почистване на лицето- Clean&Clear, Garnier Pure, на Avon има някаква серия, На Виши, Лореал и на каква ло още не марка. Купи си една серия, опитай дали ще подейства, ако не - друга и така. Може зоните с пъпки да ги мажеш със салицилов спирт, пъпките ще се поизсушат, но да знаеш, че и кожата на лицето става по-суха. Така че ако ще позвах спирт - само върху пъпките. Маските с хума се отразявар благорпиятно на кожата, но си момче и не знам до колко ще ти се занимава с подобни неща. Пий много течности, хапвай пресни плодове и зеленчуци - редовното снабдяване на организма с витамини е много важно за кожата! Има и много теми във форума по този въпрос, разрови се и виж другите какви съвети дават и кои продукти препоръчват.
Mi ima nai-razlichni kremcheta koito deistvat beeeeeeee nqma nujda da puskate temi moje da se konsultirash s aptekarkata.....
~Remember,remember...25th of November~
НЕ 10000 а 10000000000000000000Първоначално написано от ~^DaRk_AnGeL^~
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.