- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- болест
Здравейте.Искам да споделя проблема си и ако може да чуя няколко съвета...Имала съм гаджета-не мога да се оплача,но проблема е в това,че към никой от тях не съм изпитвала чувства.Да вярно е обичала съм ги но само и единствено като приятели,някак си не съм изпитвала любов към тях,не мога дори и да си ги представя като нещо повече и незнам защо отстрани личи,че съм с тях само и единствено заради секса,а не е така...Дали някога ще се влюбя или може би все още чакам принца на бял кон,или може би проблема е в това,че не мога да изпитвам любов(макар,че не съм сигурна)...Дали тази "болест" ще ми мине...
Няма как... Един ден ще се влюбиш и то много силно!
Testis unus,testis nullus...
Малка си и за тва не можеш да се влюбиш....или си била наранена...но тва не е болест!
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
има, зависи от характераПървоначално написано от vladuha haili
![]()
Спри да драматизираш нещата!Вие какво искате?! На 15 вече да сте срещнали голямата любов ли?! Доста вода има да изтече докато пораснете за подобни чувства. А тези, които казват, че вече познават любовта, или лъжат за да могат да си повярват сами, или са изпаднали в най-великата заблуда на тийнейджърството си.
Въйййййййййй заблуден народ ! Малка била хахахахахаххаха !!!!!!Първоначално написано от ~cry_baby_cry~
Авторката просто незнаеш какво искаш и къде го искаш за тва е така ! Един ден като станеш по голяма и ти дойде акъла (дано има такъв ден) ще се осъзнаеш и ще се влюбиш .... а и още нещо потърси грешката дълбоко в себе си и може да откриеш нещо което да поправиш не е никак трудно ...
Та... аз се влюбих 2ри клас... и не ме пусна до 6.... любовта граници няма...Първоначално написано от ~cry_baby_cry~
Всичко с времето си.Ще дойде ден, в който ще се влюбиш истински.![]()
Може би имаш прекалено високи критерии за мъжа,който би обичала и тези,с които си била не могат да достигнат летвата... Отърви се от този идеал за мъж...
Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!
обичта към приятелите също е чувствоако не ще чакаш " принца на белия кон "
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
за всичко си има време...
Don’t forget
to Remember me
I’ll be back – so remember me
Please keep me in your heart
If we have to ever part
Don’t forget me, to remember me...
~*~~*~ T.I. ~*~
~*~
Ще ти мине,ама няма да е днеска.Първоначално написано от ``bitch``
![]()
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Според мен не си намерила този който да ти грабне сърцето изцяло, а не само като приятелСпокойно след време и този ще дойде който ще обичаш пове4е от приятел
по-добре остани под карантина. Кретенията може да е заразна .
споко ! ще ти мине.... няма са ПРИТИсняваш !!![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Не си се влюбил,а само така си мислиш...и така да е онова чувство не е било същото като влюбването ти на 17 години примерноПървоначално написано от gPa3HuTeJl
![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
спох, има време![]()
ВиНаГи СъМ БиЛа МаЦка СъС СтиЛ !!!
Vie mi se SMeeTe 4e sAm RaZzLi4nA , A aZz Vi sE smEq 6toT stE ednAkviI....
любовта е като да пееш песен,но няма песен без край!!
+1Първоначално написано от w0sh
![]()
![]()
Kогато бях малка, всяка вечер майка ми разказваше приказки и всяка вечер те свършваха по един и същ начин - "живели дълго и щастливо". Eдна вечер я попитах:
- Какво е щастието, мамо? Какво е да си щастлив?
А ти знаеш ли?
А ти какво искаш, да си като всяко втори дечко "Обичам гооо/ обичам яя" , а е само в 5-6-7 клас?!?!
Като поадраснеш, нешатата се затвърдяват, стават по-сериозни. Тогава вече идва и подходящият, които ще заобичаш...![]()
♥ ♥ ♥
На времето са ги женели на 13 и са раждали на 15, тъй че може да се влюби и на 10 ако е любвеобилен човекПървоначално написано от anito.sl
![]()
-Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
-Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.
Кристалното ми кълбо мълчи по въпросаБаси въпроса, обади се на канала 2001, може да ти помогнат.
![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.