.
Затворена тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 58
    Голям фен Аватара на Slashy
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Len4etyYyy
    Пробвайте с Gentamicin, купува се от аптека,води се вид антибиотик-под ф-мата на крем си вземете...Лицето ми си изчисти за седмица.
    има ля някъв страничен ефект?
    примерно да се напълнява от него и т.н.

Цитирай Първоначално написано от MissitY
    1 шишенце Салицилов спирт 1% + 6,7 таблетки хлорнитромицин.Действа!
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Цитирай Първоначално написано от Slashy
    Цитирай Първоначално написано от Len4etyYyy
    Пробвайте с Gentamicin, купува се от аптека,води се вид антибиотик-под ф-мата на крем си вземете...Лицето ми си изчисти за седмица.
    има ля някъв страничен ефект?
    примерно да се напълнява от него и т.н.
    Е, не би трябвало да има, щом е под формата на крем.

Голям фен Аватара на Slashy
    Град
    Варна
    а да ве, бахти кьоравата съм...
    не видях, че пише крем

Цитирай Първоначално написано от Slashy
    а да ве, бахти кьоравата съм...
    не видях, че пише крем
    Какъв ти беше скайпъг, че да те филтрирам? Пфу, забравих го.

Оф,какво да ви кажа.На мен кожата ми е ужасна.От около година се влоши.Непрекъснато ми излизат червени пъпки,които после стават гнойни и след тях пстават белези.Кожата около носа и по него е винаги зачервена и съм с много черни точки.Ходих известно време на козметик,но единственият ефект беше още по-зачервена кожа.Така ме бяха настискали че намразих козметичката си! Използвала съм милион препарати:лосиони на спиртна основа,Ексфолиак,Акне Аут,Силицилов спирт,няма ефект!От около два месеца ползвам една серия на Орифлейм "Pure Skin" трите части - почистващ гел,тоник и крем....не ми помагат особено.Кожата ми е все същата,но ако не си почиствам лицето ставам като гъз.Не знам какво да правя.Казват ми че няма да мине и ще си седя така до 20 години,докато ми мине пубертета! Съвети?

Здравей. Аз бях мноооооооого зле с пъпките . Сега ползвам 4 неща .
    1. Garnier Pure 3 in 1
    2. Кремчето Акне аут
    3.Взех си едно за петна от пъпки ама нз как се казваше
    4. И едно евтино кремче на arsy
    Ползвам ги и сега съм OK! . . .
    Надявам се да съм била полезна

И на мен кожата ми беше ужасна. Пробвала съм супер много неща, които ми помагат за по една седмица и после нямат никакъв ефект. Най-добре отидете на дерматолог, който ще ви каже най-точно от какво имате нужда. На мен ми предписа някакъв лосион и всичко ми е ОК
    Всеки миг е още един шанс... да се усмихнеш

За Акне Аут с всичките си крайници

А знаете ли дали на Garnier Pure activ Roll on дето много го рекламират дали е добър ..? И горе долу към колко пари е ?

Супер фен
    От скоро си почиствам лицето със лосиона на Amrita и после се мажа със Acne out .... много съм доволна!Общо двете ми излязоха около 12лв.
    Обичам те <3 !!!

Зинерит

Хора вземете си Зинерит...действа при акнета...на мен лично ми действа перфектно!

Повече от фен Аватара на mirki4a

Re: пъпки по лицето

Цитирай Първоначално написано от stiv92
    Здравейте,нов съм във форума,но отдавна чета темички тука.Имам един проблем с тези пъпки.Мога да кажа че са по цялото ми лице изчезват за 2-3 дена и след това се появяват отново!Пробвал съм различни спиртове,кремове и лосиони... ефект малък,кожата свиква с тях много бързо и ефекта след това е 0-лев!Кожата ми лестно се "мазни" и трябва и това да играе роля в появата на тези пъпки!Какъв съвет бихте ми дали?

И аз съм така като теб.Изпробвал съм какво ли не - маски на ейвън(мъртво море,хавайска,аризонска и т.н.),орифлейм и т.н.Преди около седмица почнах да ползвам Garnier pure 3 in 1.Пъпките изчезват постепенно и кожата се почиства.Дори да ти излезне пъпка в момента в който я измиеш с "3 в 1-то"избелява и до другия ден я няма.Черни точки също имах много по носа.За седмица ИЗЧЕЗНАХА!Чак не мога да повярвам!УНИКАЛЕН Е ТОЗИ ПРОДУКТ!Ето как го ползвам аз:сутрин и вечер си мия лицето,през 3 дни го ползвам като маска,а като имам някоя пъпка го намазвам с него вечер преди да си легна и така цяла нощт.На сутринта пъпката е изсушена.

Купи си го,няма да съжеляваш,а е и на достъпна цена 8-12 лева (150 мл)

П.П.Толкова съм очарован от Garnier Pure 3 in 1,че дори смятам да пробват други тяхни продукти: http://www.teenproblem.net/f/viewforum.php?f=8

be za kvo prosto ne si miete liceto redovno sus sapun.. vmesto da si vzimate tolko glyposti det ne pomagat .. izlizat pupki , no se mahat burzo .. :P

Град
    world of DRUM n BASS
    Доста гаден проблем... и аз бях неспасяем случай .. ама отидох на дерматолог и мацката ми даде една рецепта която ще ви напиша да видите колко съм добричка и наистина мазах се мазах се и сега съм чиста като сълза

сутрин :
    aknicare cleanser
    aknicare cream

вечер:
    aknicare cleanser
    правиш си едно бъркочинче от
    цинкова паста + ихтиол (малко мирише на обувки ама ше го преодолееш)

и след две седмици
    сменяш бъркоча със Скинорен (крем азелаинова киселина)

и продължаваш с усиленто мазане
    а ама и гръбчето трябва да си мажеш ...

малко са скъпички ама ... кво да правим около до 50лв макс ...

наистина помага

Град
    Plowdiw..
    аз използвам Loreal Pure Zone (лосиона) и съм мн доволнаа от него аз го взимам на 9.90

Фен Аватара на bloodysunrise
    Град
    Пловдив
    Аз мия лицето си минимум 2-3 пъти в деня със сапун (в никакъв случай бебешки). Общо взето гледам лицето ми постоянно да е сухо

аз използвам крем ''Здраве'' доволна съм от него горе долу лицето ми се изчисти

Re: akne

Цитирай Първоначално написано от BABYESI
    zdr,az polzvam mnogo gotina maska za lice po4istva6ta e i mi pomaga za liceto,namalqha mi 4ernite to4ki i pupkite!mnogo sum dovolna!
    как се казва тази маска?

П.П. много съм доволна от крем ЗДРАВЕ

Re: пъпки по лицето

препоръчвам ти една серия, но трябва да ползваш почистващ продукт и крем за лице минимум всеки ден ... иначе няма смисъл - каквото и да ползваш, ако не е всеки ден - няма да има ефект ...
    казва се Dermacos-Anti-Acne и върши много хубава работа ...

Здравейте,нов съм във форума,но отдавна чета темички тука.Имам един проблем с тези пъпки.Мога да кажа че са по цялото ми лице изчезват за 2-3 дена и след това се появяват отново!Пробвал съм различни спиртове,кремове и лосиони... ефект малък,кожата свиква с тях много бързо и ефекта след това е 0-лев!Кожата ми лестно се "мазни" и трябва и това да играе роля в появата на тези пъпки!Какъв съвет бихте ми дали?

салицилов спирт 1%

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    Момичета ставаме трима

Град
    София
    На мен само крем Здраве - синя кутийка ми помага. Вечер преди лягане се намазвам обилно и на сутринта е попил. След един ден кожата всички пъпки са се скрили и кожата ми е страхотна. Но е много бял и не попива лесно и затова само вечер си го мажа.

не че аз не съм същата , но всичко опира да постоянност .. имам предвид ... чее ... без всеки ден дори само да си измиете лицето само с вода е достатъчно ... постоянство ! това е ...

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Иди на козметик.Всяка кожа е различна така,че неможеш напълно да се доверяваш на кремове,лосиони и т.н. на едни им минават,на други пъпките им стават повече.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си