.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Град
    Враца

Как да я убедя за кученцата?

Ами историята ми е такава..От малки и двамата с брат ми искаме кученце..Проблема е, че мама не разрешава..Не и се чистело след тях..Абсолютно винаги е била против, въпреки, че с брат ми много сме я молили..Преди 2-3 дни брат мии буквално е спасил 2 съмвем мънички..Някфи момчета са искали да ги пребият (както обикновено правят с малки животинчета) ии той ги е взел и ги е скрил..Мама реши да вземем едното за село, и не иска другото! Опитах да я убедя да вземем и двете, щото те са съвсем малки и немогат едно без друго.. Сега съм ги барикадирала на терасата в едно кашонче..Тя е на работа и каза, че само като ги изкъпем може да влизат в апартамента..Иначе в мазето.. Разбрахме се да ги водим на ветеринар..Така де, само едното.. Ии после ще го закараме на село..Плс, помогнете!! Как да я убедя да вземем и двете?!

П.П. Sorry за тъпата тема!

There are n0 0pti0ns f0r th0se wh0 break the rules.

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Еми кажете й пак,а ако не стане-намери собственик на другото кученце сред приятелите си.Попринцип за тия работи майките вече са предубедени и е трудно да ги склониш за друго,затова с мъка може да я разубедите.А може да и се е сторило че едното е по-здраво и затова..различават ли се някак?
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Град
    Враца
    Ами едното е бяло, другото е чернично..Иначе и двете изглеждат напълно здрави.. Вече търся собственик за другото кученце..като резервен вариант... Тази вечер ще опитам за последно..ако не стане... дано поне да намеря свестен човек за кученцето..

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Бих се радвала ако можех аз да го взема,но бас държа,че сме дооста далеч..Иначе,успех с преговорите и в краен случай-за дом на другото кученце
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Град
    Враца
    Мии май е така..ще търся нов дом за едното.. Еегати и двете са ми толкова сладкии...

Град
    София

Re: Как да я убедя за кученцата?

Цитирай Първоначално написано от taffy
    Ами историята ми е такава..От малки и двамата с брат ми искаме кученце..Проблема е, че мама не разрешава..Не и се чистело след тях..Абсолютно винаги е била против, въпреки, че с брат ми много сме я молили..Преди 2-3 дни брат мии буквално е спасил 2 съмвем мънички..Някфи момчета са искали да ги пребият (както обикновено правят с малки животинчета) ии той ги е взел и ги е скрил..Мама реши да вземем едното за село, и не иска другото! Опитах да я убедя да вземем и двете, щото те са съвсем малки и немогат едно без друго.. Сега съм ги барикадирала на терасата в едно кашонче..Тя е на работа и каза, че само като ги изкъпем може да влизат в апартамента..Иначе в мазето.. Разбрахме се да ги водим на ветеринар..Така де, само едното.. Ии после ще го закараме на село..Плс, помогнете!! Как да я убедя да вземем и двете?!

П.П. Sorry за тъпата тема!
    Как темата ще е тъпа??????????????????????????
    Майка ти не знае ли, че, ако ги изкъпете ще се разболеят-нямат имунитет!!! Заведете и ДВЕТЕ на вет. лекар!!! НЕ ГИ ОСТАВЯЙ НА СЕЛО, А ИМ ПОТЪРСИ НАДЕЖДЕН ДОМ!!! Ако няма кой да ги вземе ще ми ги дадеш ли, докато им намериш дом за постоянно?
    П.П Онези, които са искали да ги бият са за затвора !!!!!!!!!!
    Момиче съм.

Град
    София
    Току що намерих едно сем, които могат да ги вземат! Но и те са от София, заради това трябва да ги докарате/ме в София!
    Момиче съм.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си