.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Hybrid View

Хининова вода

nqkoi ot vas zne li dali ima polza ot hininovata voda. iska da imam dalga kosa a nqmam mn barzo mi cafti i vse me postrigvat. Ako nqkoi e polzval neka da mi kaje.

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: hininova voda

Цитирай Първоначално написано от sweety.devil
    nqkoi ot vas zne li dali ima polza ot hininovata voda. iska da imam dalga kosa a nqmam mn barzo mi cafti i vse me postrigvat. Ako nqkoi e polzval neka da mi kaje.

вятър работа е това........

Защо да е вятър работа? Само дето ако ще ползваш хининова хубаво е да си вземеш и едни течни кристали за коса...Иначе при мен поне има ефект.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от ЕкЗеКуТоPкаТа
    Защо да е вятър работа? Само дето ако ще ползваш хининова хубаво е да си вземеш и едни течни кристали за коса...Иначе при мен поне има ефект.
    Ти даваш ли си сметка с кого спориш?!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Цитирай Първоначално написано от ЕкЗеКуТоPкаТа
    Ти даваш ли си сметка с кого спориш?!
    Аз не споря просто питам.

Според мен трябва да пробваш и с хининовата вода и с кристалите,за да видиш ефекта
    Живей днес,защото вчера няма да се върне, а утре може и да не дойде!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Абе, хора, разберете най-накрая! Няма как да повлияете на растежа! Радвайте се на това, което сресвате сутрин! Правете маски, слагайте кристали, въобще грижете се за косата си, но не й слагайте какви ли не химии, само защото имате фикс идея и се чудите с какви прищявки да си запълните ежедневието!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

da hininovata voda pomaga,pone na men mi pomogna-imah ki4uri i mi be6e mn izto6tena i zatova q skasih dosta ,no polzvah redovno i mi pomogna-podhranva q i spomaga za razteja :P uspeh i na teb i dano sam ti bila ot polza :P

Град
    БъЛгАрИя!СоФиЯ:)
    Значи лично на мен и на мои приятелки ни помогна!Мен за 1 седмица ми израстна с 1 2 сантиметра!Виж какво правиш след като се изкъпеш си втриваш в корените хининова вода и тава след сяко къпене аз ти препаръчвам да се къпеш през 2 дена така най много деиства! Аиде успех
    NqMa RaDoSt,ImA SyLzI.iMa RaNi,KyRvQ6Ti V sYrCeTo.

Хининовата вода доста помага...подхранва косата,подпомага растежа... Страшно съм доволна от тая вода,но има доста такива темички из форума .Разтърси се и ще намериш много
    Пътеката ли стана тясна или вие пораснахте? Гледайки нагоре, малко се захласнахтеее . ;]]

Aми аз не съм пробвала хининовата вода, но мисля, че дори и да помага ще омазнява косата, а моята коса си е достатъчно мазна някои знае ли дали омазнява?

Град
    ~Wonderland~
    Сестра ми и аз ползваме хининова вода.На нея косата и порастна на мен - не.На една приятелка също много и порастна косата.Явно си е до човек.На мен нищо не ми действа
    Tell you something that I've found-that the world's a better place when it's upside down

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си