.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 49

Тема: Писна ми

Hybrid View

Писна ми

Nadqvam se mnogo ot vas me podkrepqt,no mi pisna 4esno kazano ot vsi4ki glezli4ki,koito paradirat s viziq i pari... i az moje da izglejdam dobre,da imam skapi drehi,no nqma da go komentiram,te sa si za men,no imam i akal v glavata i znam 4e ima dale4 po-vajni ne6ta...
    Molq vi sprete da se delite na fashioni,metali i nz si o6te kakvi ?!? z6ato go pravite !?! Sled kato vseki ima mnenie,vsi4ki sme hora...otiva6 v nqkoi magazin i si haresva6 drehi,kupuva6 gi i dotam,izgrajda6 viziq,kakvato na teb ti haresva,za6to se delite ?! i stiga s tezi zlobni komentar4eta,ne vi li pisna ? Predstavete si edin po-hubav forum,da se davat saveti,da ne se nalagat mneniq i da nqma zlobni komenatri i mnogo hvalbi...stiga ve4e,tuk sme za da si pomagame Blagodarq za otdelenoto vreme Nadqvam se 4e 6te polu4a podkrepa
    В живота,винаги бягаме от тези,които ни обичат... и обичаме тези които бягат от нас....

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Имаш я подкрепата от мен!
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

моята също

Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
    before the morning takes you away ...

имаш и моята подкрепа

Mnogo se radvam,4e ima hora koito mislqt kato men
    В живота,винаги бягаме от тези,които ни обичат... и обичаме тези които бягат от нас....

Град
    Okinawa
    Тълни простотии написа.
    In the grace
    Of this love
    We rise in pain
    And death is not far away
    And soon we'll sleep
    And never wake up again

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от ju**
    Тълни простотии написа.
    +1

Много обичам когато някакви заблудени момиченца почнат да пишат темички... И кфо стана сега? Промени света ли?

Tova spored men sa hora koito durjat na vsqka cena da budat zabelqzani. Da ti kaja 4estno i az imah edin period v koito prosto ne mojeh da se sdurjam da ne gi napsuvam no si mina s vremeto. I to4no terzi glezli4ki kakto gi nari4a6 ne sa glezli4ki a kompleksarki. Hvalqt se s tva s onova emi golqma rabota kato nqmat s kakvo dr da se pohvalqt. Ostavi ne se zanimavai kefi se na jivota si i ne si suzdavai izli6ni konflikti. A otnosno stilovete na horata vseki da si bude takuv kakuvto si iska. Da slu6a muzikato koqta mu haresva, no ne moga da razbera za6to vseki se opitva da se natrapi sus svoq stil na razli4nite ot nego. Nqma ni6to po selsko da si go kajem napravo ot tova a kre6ti6 po ulicite "ti metalka li si ma" ili "mrete be 4algari" me da i men me drazni tova 4e 13 godi6ni momi4enca mi se 4eknat na obuvki po visoki ot tqh i se razhojdat s dekolteta do pupa no me drazni i tova 4e se paradira i s "az sum metal/ fe6un/ emo i nz si o6te kvo". Ne znam za6to se delqt po tozi na4in samo moga da kaja 4e e adski tupo i horata koito go pravqt unijavat edinsveno ama ednistveno samite sebe si . ne6to mn se razpisah

Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от letssingit
    Много обичам когато някакви заблудени момиченца почнат да пишат темички... И кфо стана сега? Промени света ли?
    +1
    Life's too short.. too short to live it as a bad person!

да,права си-защо трябва да има деления,всички сме хора и сме равни.....ама нормално е,щото тва са хора,с различни вкусове,мнения и изградени морални системи...и затова светът е толкова шарен и интересен.Ако всички сме приятели и сме на едно мнение и всеки си седи в черупката няма да е интересено.Вярно-дразнещи са всички парадиращи,но просто свикваш с тях или просто не им обръщаш внимание....
    Стремеж е да се опиваш да си по-добър от най-добрите.И да знаеш,че най-доброто не е достатъчно.Да правиш неща,които друг не е дръзнал да стори...И не според стандартите на останалите.Стремежът не е да следваш,а да водиш...

Prava si i mnogo hora go znaem tova.. no nikoi nqma da promenim.. nai-malko s 1 tema hahh
    ~Remember,remember...25th of November~

Цитирай Първоначално написано от scoobydors
    Цитирай Първоначално написано от letssingit
    +1
    +oshte 1 :P

А защо трябва да променяме някого ? .. Това с парите и дрехите - ми тяхна работа си е !!! Парите много променят човека , не говори така " az moje da izglejdam dobre,da imam skapi drehi,no nqma da go komentiram,te sa si za men," Ти МОЖЕ , тези които вече нещата при тях са ФАКТ , мислят така и така правят !!! И ти ако си на тяхното място мисля ,че и ти така би се държала .. Всеки гледа да се изфука с нещо , като няма с какво друго се фукат с това ! Какво ни пречи на нас това не разбирам ... Относно деленето , то няма как да се промени , винаги е било така и така ще си остане ... Както с музиката така и с бедни и богати .. А това със злобните коментари , ми и аз съм давала такива , просто понякога ти писва да четеш все едно и също !!! Как да не даваш злобни коментари , като има толкова кухи лейки по света ..Това е моето мнение , както казаха по -нагоре няма нищо да променим с темата .. Имало е такива ... Така , че всеки да си живее и прави каквото си иска

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Всеки сам се дели,не го делят другите.

е хуу права си...ама теми като твойта бол...почти всяка тема е подобна...изтъкваш се , че си мн умна и не се праиш на интересна...ама с тия теми си същаата като тея глезли , които коментираш...

И да те подкрепя, и да не те, нищо няма да променим. Хора всякакви! Казваш да приемаме хората, каквито са, да не се делим на фещънчета, чалгарчета, емота и незнам какви още... а казваш - онези - глезлите! Еми не става, мила -за това е форума - всеки си казва мнението, спори с другия, харесва или отхвърля някакво разбиране и т.н.

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола

Re: Писна ми

И какво ще стане сега? Ще промениш мисленето на някого?

Всичките тия,дето те критикуват са тия,които си описала и не желаят да се погледнат отстрани,по лесно им е просто да скочат срещу теб.Тва обаче не значи,че е правилно(поне не за мен).Аз мисля,че си мн умно момиче и трябва да запазиш разсъжденията си възможно най-дълго,ако не и завинаги...бъди сигурна,че имаш подкрепата ми.И знаеш ли какво,в тази тема мн ясно си пролича кой е злобар и кой-не! И знам,че не си написала темата,за да се правиш на интересна или,за да промениш света,а просто защото при всеки нормален идва момент,в който му писва от превзети същества около него,при теб този момент е дошъл!Браво за темата!!!

Цитирай Първоначално написано от favourite_girl
    имаш и моята подкрепа
    +1
    Ако обичаш някого, пусни го на свобода. Ако той се върне, е завинаги твой. Ако не се върне, значи никога не е бил.

Град
    Лапландия!?
    С тая тема няма да промениш света но все пак...И аз не го разбирам тва с етикетите които се лепкат на хората,не е ли всеки свободен да прави каквото си иска с живота си?Очевидно в днешни времена не е,има някой свестни хора неопределящи се като нещо непарадиращи с пари,дрехи и бля бля,но в един момент идва една кифла която я нарежда едно хубаво и момичето за да не я тормози започва да се облича да се държи като нея ,един вид и тръгва след задника виждала съм подобни ситуаций..Жалка гледка просто.Поради причината,че не искат да бъдат отхвърлени те стават подвласни на едно много кухо общество...Нищо няя променя с тва мнение ама да се изкажа

+1
    I LoVe MaRiQn FoReVeR & EvEr

Град
    Around... :)
    Цитирай Първоначално написано от СладурКаа
    Цитирай Първоначално написано от ju**
    Тълни простотии написа.
    +1
    +1

Цитирай Първоначално написано от pifiella
    Имаш я подкрепата от мен!
    и моята....

Повече от фен
    i moqta mn si prava! horata se pravqt takiva za da sa interesni na drugite a i lichno na tqh moje da ne i haresva

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си