.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 56

Изневяра ли е това?

Приятелят ми смята,че съм му изневерила след като разбра за една случка.Историята е следната-преди 2 месеца бях на купон на езин приятел и там беше и едно момче,с което се бяхме целували още преди да тръгнем с моя приятел.Та на тоя купон той отново искаше нещо да се случи между нас,но аз не му позволих.След опитите му да ме целуне ме помоли да се поговорим и доста време останахме заедно сами,но прекарахме цялото време в разговори.Накрая,когато реших да си тръгна,той отново се опита да ме целуне,но аз го бутнах.Приятелят ми разбра за цялата история и си мисли,че съм му изневерила.Според вас тома изнивяра ли е и как да му докажа,че не е станало нищо?

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    еми. не е.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    Малката Виена т.е Русе
    Нееее ест...

еми не е изневяра, ама приятеля ти мисли друго. Опитай се да му обясниш и дано разбере какво всъщност е станало. Ако ти има доверие би трябвало да ти повярва без проблем. Това ще покаже колко силна е връзката м/у вас.Успех!
    Every night I will be in you dreams, cause only there I will be yours...

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Щом знаеш,че не си му изневерила,
    защо ни питаш???
    Макар че Иисус е казал:
    Ако един мъж погледне с
    желание на една жена,
    то той е прелюбодействал с
    нея в сърцето си.

Това Бай Тоя го каза,
    за да покаже колко е гениален.
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Град
    с0фия
    не е изневяра
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

Град
    Ямбол
    Щом не ти вярва значи ти няма доверие... лоша работа Според мен не е изневяра и според всички други които са писали ваши си проблеми, решете ги.
    Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Град
    В Малка Зелена Горичка Край Една Рекичка
    Не е изневяра.Опитай се да обясниш на приятеля си по-добре ситуацията.Ако приятелят ти държи на теб, трябва да ти има поне малко доверие, иначе цялата ви връзка е безсмислена при липса на доверие.

emi nz ama si mislq 4e ako nasiitna ne si sikala da ima6 ni6to ob6to s nego ne e trqbvalo da si govorite i taka natatuk vse pak pravi6 nqkuv namek 4e edva li ne ima kak da te razubedi

ест че не е изневяра..... как да му докажеш?! нз.... ако наистина те обича ще ти повярва.... само това ще кажа.... прави си изводите сама...
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Повече от фен Аватара на xxXroshawkaXxx
    Град
    wтоrата zвезdа w ляwо ii вsе напrаwо до sутrинtа...
    Не !

Град
    Boulevard of broken dreams
    Kогато бях малка, всяка вечер майка ми разказваше приказки и всяка вечер те свършваха по един и същ начин - "живели дълго и щастливо". Eдна вечер я попитах:
    - Какво е щастието, мамо? Какво е да си щастлив?

А ти знаеш ли?

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Каква изневяра ве?!?!?
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Голям фен Аватара на asasfdf
    ако се доверим на твоята версия, не.не е изневяра

Повече от фен Аватара на Danielle
    Град
    ~*i got my hair spiked.. ~*sprayed in orange.. ~*i got my teeth fixed.. ~*pressed by stylish green..
    Цитирай Първоначално написано от Bai Toq
    Щом знаеш,че не си му изневерила,
    защо ни питаш???
    Макар че Иисус е казал:
    Ако един мъж погледне с
    желание на една жена,
    то той е прелюбодействал с
    нея в сърцето си.

Това Бай Тоя го каза,
    за да покаже колко е гениален.
    евала!! ами виж преди всичко си помисли ако той беше постъпил така как щеше да се почувстваш ти, защото макар и да не е изневшра пак е гадно. кво си търсила с него... двамата сами.. ако ти се говори има приятелки имаш си гаджето..
    Обичам те

до дъното на небето,
    до дъното на морето
    и до дъното на сърцето.

Супер фен Аватара на Amateur
    Че защо да не мисли били сте много време сами.....ако нямаш свидетели неможеш да докажеш че не си!И гаджето ми отричаше 4 месеца че ми е изневерила 2 пъти и си призна и ето че днес разбирам че маи са били 3....

Разбивра се, че не е Изневяра, приятелят ти явно доста се Филмира

Град
    In the middle of nowhere
    Цитирай Първоначално написано от devil_feel_f
    Не е изневяра.Опитай се да обясниш на приятеля си по-добре ситуацията.Ако приятелят ти държи на теб, трябва да ти има поне малко доверие, иначе цялата ви връзка е безсмислена при липса на доверие.
    +1

Това не е изневяра

Изневяра тоя човек знае ли кво значи???
    Сърцето ми ще бъде дом.Моят си дом...И няма повече да допуска грешки.

43

ем не е .. ама приятелите май не ти верва ... няма ли някой на купона който да ви е видял че само си говорите и че си го бутнала .. някой учевидец за свидетел

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Това не е изневяра, но е нормално приятеля ти да си мисли, че си направила нещо повече. Всеки би си го помислил. Спокойно, ще му мине.

Животът е адът описан в Библията!

Голям фен
    Град
    Тук,там-ама къде и аз незнам
    Ае к'ва изневяра го гони твоя фр....к'во ти нямаш право да говориш с др момчета ли?
    нещо май го е страх да не го оставиш, заради горепосоченото момче и затова така
    казваш му аз не ти правя забележка, като говориш с приятелки => и ти нямаш тая привилегия

priqtelqt ti trqbva da e mnogo revniv 6tom misli tova za iznevqra i o4vidno ujasno mnogo durji na teb i te obi4a...ami ne moje6 da go ubedi6...toi kato si e naumil 4e si mu izneverila ...sig go boli mnogo i kvoto i da mu kaje6 nqma da go ubedi6...prosto mu kaji 4e za teb ne e ozna4avalo ni6to...samo nqkakuv si razgovor...i 4e si bila otvratena ot tova 4e iskal da te celune i 4e iska6 da celuva6 samo nego.....ne6to takova izvurti si go po nqkakuv romanti4en na4in taka 4e da sa v tvoq polza ne6tata!
    Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Според мен това не е изневяра стига да не си скрила нещо :P А пък..прителят ти ако ти има доверие би трябвало да ти пяверва за това което му казваш
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си