.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Град
    там където мечтите стават реалност

Затлъстяване/корем

Какво става бе хора,ЕГН-то ли се обажда???Едно време имах плочки,пиех,пушех като праслак,тренирах,от доста време не тренирам,но вместо да слабея,надебелявам.Познати вече ми казват,че съм заприличал на мутра,майтапят ме за коремчето.Долната част е проблемна,отгоре все още се личи,че съм имал плочки.Самия ми корем не е толкова мазен,колкото раздут.Не ям кой знае колко много вече и не пия както преди.Най-много 2 бири за деня...
    Какво да правя,ако се върна да тренирам и във фитнес какви упражнения да правя за корем?

п.п.Не искам да отслабвам,дори напротив,само корема искам да прибера навътре леко
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Град
    Ямбол
    Преди тея плошки с кво си ги правил? Еми прави същото както преди и ще се стегнеш малко
    Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Град
    с0фия
    фитнес скъпи има си уреди специално за коремчето
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

Re: Затлъстяване/корем

Цитирай Първоначално написано от vamp
    от доста време не тренирам,но вместо да слабея,надебелявам.
    Какво очакваш да ти се случи - ядеш. пиеш, пушиш, не спортуваш и искаш да слабееш? Препоръчвам ти някаква диета и фитнес...Не виждам как иначе се свалят мазнини.

kato ne sportuvash,kak ochakvash che shte otslabnesh?
    Have you come here for forgiveness?
    Have you come to raise the dead?
    Have you come here to play Jesus?
    To the lepers in your head .....

Moq suvet kum tewe e da namali6 birata 6toto razdyva korem/stomah a ako misli6 4е si prekaleno napulnql otidi pri д-р Байкова (dietolog)hodila sum pri neq i ot sobstven opit znam 4e pomaga

Град
    там където мечтите стават реалност
    Е вие какво ме направихте?Не съм някой дебелак,просто вече нямам плочки,мазнини имам единствено на корема и те са малко-гъз,гърди,гръб,ръце всичко си е чист мускул!
    Нямам нито време нито желание за фитнес в момента,освен това старите упражнения не дават ефект вече,защото сега съм 20кг повече от тогава,по-висок и много по-мускулест.Мускулите си тежат.Диети не ми трябват,не искам да свалям мускули правени с години заради малко коремче.Искам просто да си стегна корема и ми трябва програма за корем.Някой може ли да ми помогне.
    С пиенето и пушенето се ограничавам,но яденето е на пълни обороти
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Разюздения начин на живот си оказва влиянието....... ЧЕСТИТО!
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

ще подкрепя едно момиче във форума иди на фитнес

Град
    Перник
    Охх и аз имам малко бирено коремче и се чудя как да се оттърва от него,а по принцип не съм пълен..
    Never let the fear of striking out keep you from playing the game

Град
    София
    След като излезеш от пубертета се започва с пълнеенето, защото не се изразходват толкова много калории. Спреш ли да растеш нагоре - започваш настрани!
    Don't tell me what I can or can't do !

Спри бирата!

spira6 birata i gaziranoto i gleda6 da sdufkva6 hranata dobre,za da ne tovari6 stomaha prekaleno

Иди на фитнес.

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: Затлъстяване/корем

Какво става бе хора,ЕГН-то ли се обажда???Едно време имах плочки,пиех,пушех като праслак,тренирах,от доста време не тренирам,но вместо да слабея,надебелявам.Познати вече ми казват,че съм заприличал на мутра,майтапят ме за коремчето.Долната част е проблемна,отгоре все още се личи,че съм имал плочки.Самия ми корем не е толкова мазен,колкото раздут.Не ям кой знае колко много вече и не пия както преди.Най-много 2 бири за деня...
    Какво да правя,ако се върна да тренирам и във фитнес какви упражнения да правя за корем?

п.п.Не искам да отслабвам,дори напротив,само корема искам да прибера навътре леко
    нямам спомен да си указал задължителната компонента ВЪЗРАСТ

но имам един съвет - настоятелно ти препоръчвам да погледнеш как изглежда Баща ти в момента!

хмм...ми..това е началото...обикновено...

Е вие какво ме направихте?Не съм някой дебелак,просто вече нямам плочки,мазнини имам единствено на корема и те са малко-"задни части",гърди,гръб,ръце всичко си е чист мускул!
    Нямам нито време нито желание за фитнес в момента,освен това старите упражнения не дават ефект вече,защото сега съм 20кг повече от тогава,по-висок и много по-мускулест.Мускулите си тежат.Диети не ми трябват,не искам да свалям мускули правени с години заради малко коремче.Искам просто да си стегна корема и ми трябва програма за корем.Някой може ли да ми помогне.
    С пиенето и пушенето се ограничавам,но яденето е на пълни обороти
    Приятелю,имам няколко съвета към теб:

1.Пий повече вода(1,5-2л. на ден)ще се изненадаш какъв може да е ефекта само след месец
    2.След като започна темата с "ЕГН-то" предполагам че си пълнолетен,може да пробваш да ползваш автомобила по-рядко и да наблегнеш на разходките(зима е,но какво пък,нужни са жертви)
    3.Яденето хубаво е на пълни обороти,но гледаш ли какво слагаш в устата си?Ако ограничиш въглехидрата и повишиш белъчините би трябвало да ти се получи(спомена че си градил мускули дълги години,така че предполагам и това ти е известно)Като допълнение мога да те посъветвам да увеличиш храненията до 6 пъти дневно(в случай че са по-малко) 3-те основни и между тях леки закуски с плод,зеленчук или месце в интервал около 1 час(тук влиза и водата,без нея няма как да стане,не пиеш ли вода се откажи от тая идея с плочките)
    4.Кардио(можеш и у вас),ако нямаш време или желание,някъде по щандовете с книги бях гледал една малка книжка за коремни мускули в домашна обстановка,може да я потърсиш в интернет,има доста упражнения и мисля че си струва(въпреки че не съм я ползвал лично)

Успех!

Град
    София
    Спри бирата определено.. е като не тренираш кво друго искаш? ако искаш да потдържаш някво тяло или форма забравяш за бири мири, газирано, тестени пумий и сладко. Сладкото го ограничи не го спирай може по 1 шоколад на седмица щото ти пада кръвната захар. Яж повече риба и пилешко место, тях можеш да ги ядеш до пръсване \/ Яж по 4-5 пъти на ден по малко и между храненията можеш да хапваш некви ядки (фъстъци/ бадеми ) Плодове, зеленчуци но за тех секи знае
    Money won't fall, pockets don't swole
    Rubberband keep popping out my own stole
    I ain't tellin' no lies
    Man, shawty live a hell of a life..;]]

Фен
    Град
    the world is mine ~
    E корема винаги е проблемен Строга диета е прекалено ,но найстина трябва да следиш какво ядеш. Няма как да стане да набиваш баничка с боза и бира с пържени картофи и да искаш плочките да са добре А да ... няма как да свалиш само от корема .. тръгнеш ли да сваляш всичко се топи За останалото ... www.bb-team.org там са всичките отговори .
    Майтап ли ? По-сериозен съм от инфаркт!

Голям фен Аватара на NoOneElse
    Град
    И да дойдеш да ме окрадеш...
    Ако продължаваш да пиеш бира и горните плочки ще ти се скрият...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си