.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Има ли нещо, за което....

Има ли нещо в любовта, за което да съжалявате..да искате да не е така както е ....нещо, което сте сторили, но сега осъзнавате, че е грешка, и заради което сега страдате или заради, което не можете да си "живеете на max" ???
    Ако нещо не ви харесва темата или се повтаря, тъпа е и т.н. - LOCK!
    A.D.I.D.A.S.

Лично аз може би съжалявам за това че дадох на един човек толкова много от себе си , а той не го оцени. Макар че на моменти виждах какъв е, но бях много влюбена и както казват хората любовта те прави сляп. Но животът продължава и човек се учи от грешките си.
    Every night I will be in you dreams, cause only there I will be yours...

ами аз не съжалявам за нищо..просто приемам че така е трябвало да стане пък и да съжалявам няма смисъл тъй като нищо няма да променя
    Никога не можем да устоим на това,което не притежаваме...
    Loser,I still love you!!!
    Не ме е яд че си тъп,яд ме е че ти личи

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Не,няма.
    Не съжалявам за нещо,
    което вече не мога да променя.
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Град
    с0фия
    нз в момента не се сещам
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

еми съжелявам само, че ме е страх да се отдам на половинката си на max, защото той го прави, но се опитвам и се надявам да успея =)

Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от NeLLy_BaBy
    Лично аз може би съжалявам за това че дадох на един човек толкова много от себе си , а той не го оцени. Макар че на моменти виждах какъв е, но бях много влюбена и както казват хората любовта те прави сляп. Но животът продължава и човек се учи от грешките си.
    Подобна ситуация Ама навреме се осъзнах
    Life's too short.. too short to live it as a bad person!

аз съжелявам...за страшно мн неща в любовта и то не само с 1 4овек-страшно мн пропуснати шансове зарад детски ъкъл както и глупави грешки(излагации)пак зарад детски ъкъл...както и факта 4е изпуснах шанса да признам 4увтвата си когато можех-сега е късно ве4е....съжелявам 4е си играх като малко детенце вместо да приема нещата на сериозно и да не нараня себе си и другия 4овек...ама времето не се връща
    I can't stop myself from loving you <3

да съжалявам..... трябваше ли две години да си правим мръсно, и тогава да се съберем.... направо си пропилях хубавите години !!! пу...
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Град
    Boulevard of broken dreams
    че давам прекалено много на човека с който съм... (не в момента а попринцип)
    Kогато бях малка, всяка вечер майка ми разказваше приказки и всяка вечер те свършваха по един и същ начин - "живели дълго и щастливо". Eдна вечер я попитах:
    - Какво е щастието, мамо? Какво е да си щастлив?

А ти знаеш ли?

Повече от фен Аватара на Danielle
    Град
    ~*i got my hair spiked.. ~*sprayed in orange.. ~*i got my teeth fixed.. ~*pressed by stylish green..
    Цитирай Първоначално написано от bittersweet_dreams
    ами аз не съжалявам за нищо..просто приемам че така е трябвало да стане пък и да съжалявам няма смисъл тъй като нищо няма да променя
    Обичам те

до дъното на небето,
    до дъното на морето
    и до дъното на сърцето.

Супер фен Аватара на Amateur
    Да съжалявам че си давам живота заради 1 човек а тои въобще не го оценява

[quote="NeLLy_BaBy"]Лично аз може би съжалявам за това че дадох на един човек толкова много от себе си , а той не го оцени. Макар че на моменти виждах какъв е, но бях много влюбена и както казват хората любовта те прави сляп. Но животът продължава и човек се учи от грешките си. [/quot

+1 - Аз съжалявам за абсолютно същото

Град
    somewhere over the rainbow
    Лично аз може би съжалявам за това че дадох на един човек толкова много от себе си , а той не го оцени.
    Same here.

Град
    Shumen
    Syjelqvam samo za otva che se pomuchih da pomogna na bivshiq mi po 1 nachin i toi nakraq se otnese po nai-gadniq nachin s men....no kakto i da e.Tova e minalo....Staraq se da produlja napred.
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Същата ситуация
    Сърцето ми ще бъде дом.Моят си дом...И няма повече да допуска грешки.

Страшно много съжалявам, че нараних човека когото обичам повече от всичко на света
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Ми .. честно казано не знам дали е грешка, но да - има едно нещо, което си ме гложди. За раздялата ни с последният ми приятел виновника е той, но вке си задавам разни въпроси "ами ако аз бях направила еди какво си дали щеше да се случи така ?" и разни такива..
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Може би единственото нещо за което съжалявам е, че твърде лесно прощавам...
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Град
    варна
    не.. прекалено съм малка за да очаквам каквото и да е

Град
    Е как къде ? В нас бре ;)
    Съжалявам само, че съм правил неща под достойнството ми, заради човек, който изобщо не ги е заслужавал
    Тя: Отговори ми, само с да или не, става ли?
    Той: Питай!
    Тя: Защо мъжете се смеят на блондинките?
    Той: Да!

Голям фен Аватара на unicorn_f
    аз съжалявам че преди 4 години когато едно момче ме зарибяваше аз го отрязах мн жестоко и той ме остави на мира,а до ден днешен го харесвам много,а едвам изкопчвам то него едно здравей
    съжалявам и че едно момче от моя клас ми предложи,а аз бях тъпа и него го отрязах...аз не съм момиче което всички момчета харесват или момиче което лесно си харесва момчета и сега ми е мн трудно да си харесам момче ..вярно няколко момчета след това се опитваха за тва онова и тях съм ги разкарвала,но за тях не съжалявам...само за тези 2мата,ако можех да върна времето назад бих тръгнала с 1то момче за което писах

Само и единствено ме е яд, за това, че от 1 до 7 клас не бях такава, каквато съм сега!

Град
    Свищов
    Не съжалявам за нищо,след като е станало зна4и така е трябвало!

Re: Има ли нещо, за което....

Цитирай Първоначално написано от sadsad
    Има ли нещо в любовта, за което да съжалявате..да искате да не е така както е ....нещо, което сте сторили, но сега осъзнавате, че е грешка, и заради което сега страдате или заради, което не можете да си "живеете на max" ???
    Ако нещо не ви харесва темата или се повтаря, тъпа е и т.н. - LOCK!
    това че преди давах много 2ри шансове и бях тъпкана заради това че не си отстоявах на самочувствието,щото след тея шансове той пак не му пукаше и ми изневеряваше на поразия..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си