- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Има ли нещо, за което....
Има ли нещо в любовта, за което да съжалявате..да искате да не е така както е ....нещо, което сте сторили, но сега осъзнавате, че е грешка, и заради което сега страдате или заради, което не можете да си "живеете на max" ???
Ако нещо не ви харесва темата или се повтаря, тъпа е и т.н. - LOCK!
A.D.I.D.A.S.
Лично аз може би съжалявам за това че дадох на един човек толкова много от себе си , а той не го оцени. Макар че на моменти виждах какъв е, но бях много влюбена и както казват хората любовта те прави сляп. Но животът продължава и човек се учи от грешките си.![]()
Every night I will be in you dreams, cause only there I will be yours...
ами аз не съжалявам за нищо..просто приемам че така е трябвало да стане пък и да съжалявам няма смисъл тъй като нищо няма да променя![]()
![]()
![]()
Никога не можем да устоим на това,което не притежаваме...
Loser,I still love you!!!
Не ме е яд че си тъп,яд ме е че ти личи
Не,няма.
Не съжалявам за нещо,
което вече не мога да променя.
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
нз в момента не се сещам
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
еми съжелявам само, че ме е страх да се отдам на половинката си на max, защото той го прави, но се опитвам и се надявам да успея =)![]()
![]()
Подобна ситуацияПървоначално написано от NeLLy_BaBy
Ама навреме се осъзнах
![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
аз съжелявам...за страшно мн неща в любовта и то не само с 1 4овек-страшно мн пропуснати шансове зарад детски ъкъл както и глупави грешки(излагации)пак зарад детски ъкъл...както и факта 4е изпуснах шанса да признам 4увтвата си когато можех-сега е късно ве4е....съжелявам 4е си играх като малко детенце вместо да приема нещата на сериозно и да не нараня себе си и другия 4овек...ама времето не се връща![]()
I can't stop myself from loving you <3
да съжалявам..... трябваше ли две години да си правим мръсно, и тогава да се съберем.... направо си пропилях хубавите години !!! пу...
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
че давам прекалено много на човека с който съм... (не в момента а попринцип)![]()
Kогато бях малка, всяка вечер майка ми разказваше приказки и всяка вечер те свършваха по един и същ начин - "живели дълго и щастливо". Eдна вечер я попитах:
- Какво е щастието, мамо? Какво е да си щастлив?
А ти знаеш ли?
Първоначално написано от bittersweet_dreams
![]()
Обичам те
до дъното на небето,
до дъното на морето
и до дъното на сърцето.
[quote="NeLLy_BaBy"]Лично аз може би съжалявам за това че дадох на един човек толкова много от себе си , а той не го оцени. Макар че на моменти виждах какъв е, но бях много влюбена и както казват хората любовта те прави сляп. Но животът продължава и човек се учи от грешките си.[/quot
+1 - Аз съжалявам за абсолютно същото![]()
Same here.Първоначално написано от NeLLy_BaBy
![]()
Syjelqvam samo za otva che se pomuchih da pomogna na bivshiq mi po 1 nachin i toi nakraq se otnese po nai-gadniq nachin s men....no kakto i da e.Tova e minalo....Staraq se da produlja napred.
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
Първоначално написано от NeLLy_BaBy
Същата ситуация
Сърцето ми ще бъде дом.Моят си дом...И няма повече да допуска грешки.
Страшно много съжалявам, че нараних човека когото обичам повече от всичко на света![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Ми .. честно казано не знам дали е грешка, но да - има едно нещо, което си ме гложди. За раздялата ни с последният ми приятел виновника е той, но вке си задавам разни въпроси "ами ако аз бях направила еди какво си дали щеше да се случи така ?" и разни такива..![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Може би единственото нещо за което съжалявам е, че твърде лесно прощавам...
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Съжалявам само, че съм правил неща под достойнството ми, заради човек, който изобщо не ги е заслужавал![]()
Тя: Отговори ми, само с да или не, става ли?
Той: Питай!
Тя: Защо мъжете се смеят на блондинките?
Той: Да!
аз съжалявам че преди 4 години когато едно момче ме зарибяваше аз го отрязах мн жестоко и той ме остави на мира,а до ден днешен го харесвам много,а едвам изкопчвам то него едно здравей![]()
съжалявам и че едно момче от моя клас ми предложи,а аз бях тъпа и него го отрязах...аз не съм момиче което всички момчета харесват или момиче което лесно си харесва момчета и сега ми е мн трудно да си харесам момче ..вярно няколко момчета след това се опитваха за тва онова и тях съм ги разкарвала,но за тях не съжалявам...само за тези 2мата,ако можех да върна времето назад бих тръгнала с 1то момче за което писах![]()
Само и единствено ме е яд, за това, че от 1 до 7 клас не бях такава, каквато съм сега!![]()
това че преди давах много 2ри шансове и бях тъпкана заради това че не си отстоявах на самочувствието,щото след тея шансове той пак не му пукаше и ми изневеряваше на поразия..Първоначално написано от sadsad
![]()