.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

подаръчета

какви подаръчета сте подарявали на гаджетата си и по какви поводи?а на вас какво са ви подарявали половинките?

Мисля, че има много други такива теми, но все пак ще отговоря.

Подарявала съм бельо с интересни надписи примерно, а на мен са ми подарявали бижута и плюшени играчки .. Банално ..
    Поводи - всякакви.
    [[.. Правя секс с теб, не любов - ти сам избра това ! Целувам те от любопитство, не от обич - любовта умря ! Уби я ти, но ти беше хубаво нали ?! ..]] [h] ; ))

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Не знам вече колко пъти ще се наложи да цитирам едно и също нещо... Мн ви мързи Има 1000 такива теми и има прекрасни идеи в тях. Просто търсете!

Тея неща съм ги правила за бившия ми.

Kogato pravihme polovin godina s priatelia mi my vzeh edna goliama karti4ka na me to you v koiato ot ednata strana napisah "obi4am te" na 24 ezika a na drygata napisah ne6to milo i se poly4i dosta dobre.
    Za purvata godi6nina my kypih edna durvena kytia ne mnogo goliama koiato prili4a6e na kov4eje,izraziah 100 sur4ica ot 4erven karton i na vsiako napisah po edna pri4ina za6to go obi4am(materialite za poslednoto gi kypih ot BG i mi izleze ne pove4e ot 11-12 lv kato se ima predvid 4e kytiata be6e 8 ).
    Zа rojdenia my den kypih kytia za podaruci(gore doly kolkoto teia za obyvki) i slojih vutre razni malki ne6ta deto imat ob6to s nas(primerno kliy4odurjatel4e tigur4e za6toto my vikam taka) i my napravih malka knijka ot raznocvetni kartoni i vutre napisah stih4e koeto sama si biah izmislila kato na vsiaka stranica pi6eh po edna fraza i lepiah ot teia lepenkite s razni me4eta,zai4eta,sur4ica koiato simvolizira napisanoto.Su6to ne mi izleze skupo i toi mnogo se zaradva.
    Prednata godina puk pak za rojdenia my den my kypih edno suvsem malko krust4e ot bialo zlato i na karti4ka napisah teksta na edna pesen koiato 4esto sly6ahme togava v koiato se kazva ne6to kato "iskam da me nosi6 na vrata si kato taen talisman,kato malko krust4e blizo do surceto ti....".
    Освен това мн пъти съм му правила картички просто ей така, колажи, рисувала съм му,... За първия ни път бях направила диск с песни които ни харесват и го пуснахме вечерта и на другия ден му го подарих а обложката в кутийката я бях направила сама със снимки на влюбени двойки и явно съм се била справила мн добре защото си помисли че е купен . Също бях купила малки пликчета за писма ама съвсем малки и вътре сложих бележки с разни мили неща и "залепих" всяко пликче с целувка (с червено червило се получава супер) и от време на време му оставях по някое в колата или в джоба на дънките... Трябва да има и още неща но не се сещам в момента..

Град
    Пловдив/Фитнес Клуб Масъл Арт
    Мисля че Бутилка Хубаво вино и Шоколад са добър подарък

Lord Give Me A Sign

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    аз най-често на гаджето си подарявам дрехи с някой по инт надпис... или пък нещо за което съм сигурна че има нужда и ще му хареса
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Какво ли не съм подарявал...
    Пръстени,дрънкулки,
    разни работи дето аз съм ги правил,
    книги...не се сещам друго...цветя.
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

хмм моята половинка ми е подарявала хм... да помисля .. първото подаръче беше като ходи до Ниагарския водопад и ми донесе ключодържател с някаква буболечка вътре което носело щастие ... придружено със някакъв германски шоколад които бил много известен но аз никога не съм го чувала .. 2рия път цветя .. ии последния път /когато направихме месец/ ми подарии 1 кутия със сладки /шоколадови.. защото обожавам шоколад../ ии маи това.. /ходим от .. месец и няколко дена.../ та аз единственото дет му подарих беше една картичка с която исках да кажа извиняваи за една глупост която направих една вечер та му бях изкарала ангелите от притеснение ..

Град
    pz city
    най-често подарявам скъпи часовници на гаджетата си и другите банални глупости като плюшки или някоя тениска
    На стола сядаш срещу мен и ме подтискаш..
    разтваряш си краката уж без да искаш..

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Цитирай Първоначално написано от [b
    a[N]D[i]T[k]a]хмм моята половинка ми е подарявала хм... да помисля .. първото подаръче беше като ходи до Ниагарския водопад и ми донесе ключодържател с някаква буболечка вътре което носело щастие ... придружено със някакъв германски шоколад които бил много известен но аз никога не съм го чувала .. 2рия път цветя .. ии последния път /когато направихме месец/ ми подарии 1 кутия със сладки /шоколадови.. защото обожавам шоколад../ ии маи това.. /ходим от .. месец и няколко дена.../ та аз единственото дет му подарих беше една картичка с която исках да кажа извиняваи за една глупост която направих една вечер та му бях изкарала ангелите от притеснение ..
    Западняци разглезени!
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Подарявали са ми странни неща..сперматозоиди (от хартия), крушки от ресторанти...

Град
    с0фия
    говоя общо и двамата какво сме си подарявали >> сребърни синджири и гривни плюшки рамка с наша снимка дрешки шапки и т.н.
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

Супер фен Аватара на Amateur
    Еми до сега плюшени играчки!

еми..много неща плюшени играчки бельо..но последния ми подарък от приятеля ми беше пръстен..най-хубавия подарък в живота ми...
    "В живота няма такова пълно отчаяние като това, което идва с първите моменти на непоносимата тъга.Когато още не сме знаели какво е да си изпитвал такава тъга и после тя да е отминала,да си се отчаял безнадеждно и последа си възвърнал надеждата си. "

подарявала съм му парфюм сребърни дранкулки ..оо мн са не се сещам в момента

Град
    Шумень
    Нито аз съм подарявала, нито пък на мен са ми подарявали
    -Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
    -Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.

Град
    РЮАР
    WWWWWWWWwwwwoooooooooooooowWWWWWWWww

Това е п1рвата такава тема

Голям фен
    da napravo e unikalna v celiq net taia tema
    machoka
    Администратор

провери си в собствения гащник.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми