- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Пъшкане...викане
imam edin vupros po vreme na sex vikate li ili si pu6kate po tiho,i mom4eta vie kak predpo4itate :P
znaeh si 4e nqma da propusnesh da kajesh ne6to za analniq,blagodate tiПървоначално написано от margo_93
![]()
![]()
PP ne si misli 4e se zaka4am![]()
аз си пъшкам,и тва моя мн го възбужда..![]()
колкото по-барзо толкова по-силно пъшкам и малко по-високо, ама не съм викала до сега (не преигравам
)
Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!
"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!
Най-често дишам тежко, пъшкам по-рядко, а за викане - не викам - не е нужно цялата околия да разбира, че правя секс все пак.
Хаха..не е лесно викаш да ти цепят задника а?!Глей само някой път да не осереш пейзажа и да станеш за смях.Първоначално написано от margo_93
А по темата,възбужда ме викането,обаче аз съм си тих![]()
"пушкането" е приятна добавка обаче при викането става тегаво ако имаш заядливи съседи....![]()
Не целта е цел, а пътят
Ne, pardia i si palia pradniata
докато правя секс не гледам колко и дали пъшкам или викам
определено не си мълча, но дали просто дишам учестено, или пъшкам, или чак направо викам..нямам предтсава
тежко дишане не сам момиче да викам![]()
GTA Stunting
Колкото повече![]()
толкова повече![]()
![]()
![]()
Палавници![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
И аз така ...Първоначално написано от marmalad4e
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Ооо аз си пъшкам,ама понякога по-тихо,понякога по-силно,е зависи кой е в другата стая.Ако сме сами се отпускам повечко и пускам гласчето![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Когато както дойде,ту пъш пъш ту вик вик,според зависи-колко съм възбудена,колко дълбоко влиза..не знам,но аз лично по някого съм и викала
![]()
,но според мен момчетата (мъжете) предпочитат леко пъшкане,от колкото все едно ни колят
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
,абе секс да има па маааани дали викаш или не
![]()
![]()
![]()
![]()
зависи мн от секса ...
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
kakto doide taka...ne obicham da preigravam![]()
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
Аз предпочитам тихичките пъшкания и стенания, отколкото да е съвършено тиха, но ... това е положението... няма да я зарежа, защото не пъшка или пък точно обратното - защото се скъсва да вика... Ставал съм свидетел и на 2-те крайности и честно да кажа, средното положение е най-възбуждащо.Първоначално написано от pipilona
[eigene Meinung]
vvf GOD Bless Bulgaria !!!
AlWaYs ExPecT ThE UnExPecTeD !
а не, не викам
http://eroticabukovlak.bulboard.com/
Луд форум където можете да задоволите жаждата си за спам.
Pu6kam,kogato svyr6vam.A priqtelq mi po4ti postoqnno![]()
..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...
Еми доста ми харесва пъшкането,или каквито и да е звуци страшно ме възбуждат...![]()
![]()
Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!
хахахаахахаххааПървоначално написано от NeNoRMaLNiKa
![]()
![]()
![]()
може да е била гладна ве хахахахах
Съдбата отреди ! Арсенал !
Пс. Открих си старата парола за акаунта Моля да ме извините.....
previous acc name: TurmionKatilot
То си зависи колко ти е хубаво ..колкото си по възбудена толкова повече.. аз си пъшкам даже сам повишавала малко тона ..ама като ми е хубаво няма да си мълча де
![]()
Обожавам очичките ти..когато нежно ги притваряш и ме целуваш с цялата нежност на тоя свят..Обожавам и кожата..аромата..всеки твой жест ме кара да потръпвам... да съм единствена...
(sun)~ ;]