- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- моята тема няма име.
ами моят проблем е следният.. не знам дали да го нарека проблем или носталгия по стария ми начин на живот. за първи пут имам сериозна връзка и найстина мога да кажа, че обичам човека до себе си. Просто... преди живеех за купоните за пиятелите.. живота ми найстина беше фиеста. От както съм с въпросното момче живея по-прилично. Все пак не мога да излизам с момчета, който наричам свой прители да ходим да пием и да се веселим по цели нощи, гадно е, ако той го направи мен би ме заболчло нормално. не мислч да го оставям но искам да вкуся пак малко от предишния живот и не зная как да го направя..
Обичам те
до дъното на небето,
до дъното на морето
и до дъното на сърцето.
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
фащаш телефона звъниш на приятели или приятелки и отивате да се забавлявате к'во толкова има?>
това, че той нчма да има възможноста да дойде с мен и като знае че съм с голчма компанич момчета и момичета и пия като за световно би му станало гадно. има ми вяра но пак би му станало малко кофти. на мен също би ми станало ако се поставя на негово място. когато излизаме сме с общи причтели и е забавно да, но не е същото като както беше преди една година... искам да съм с него и не искам да го наранявам но искам за една нощ да се отдам на дивото. а това включва всичко и пиячка и разврат и ... абе всичко наистина
Обичам те
до дъното на небето,
до дъното на морето
и до дъното на сърцето.
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Съгласна съм.Първоначално написано от devil_feel_f
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
еми кажи му 4е няколко дена имаш нужда от по4ивка и ако е разбран 4овек ще те разбере![]()
I can't stop myself from loving you <3
от до тук изброеното и на мен би ми станало гадно!Първоначално написано от Danielle
Изключително прав, както винагиПървоначално написано от Bai Toq
![]()
![]()
So free
Моита само ми казва и си ходи да си купонясва...
Glory,Glory Manchester United!!!
няма оправия, нямам съвет за тебПървоначално написано от Danielle
идва момент, когато човек трябва да се стегне и да загърби "ергенските години"..
не ми звучи като този момент да е дошъл за теб, по-добре се размажи, а момчето все ще го приеме..през живота си колко години можем да прекараме в купонясване? а колко пъти повече време имаме за семейство и любов?
мисля, че си прав. За съжалени моментите за купони са така малко и минават така бързо, а носталгичта по такива моменти е огромнаПървоначално написано от asasfdf
Обичам те
до дъното на небето,
до дъното на морето
и до дъното на сърцето.
Говори с него да дойде хем и двамата ще поживеете малко,или ако не иска поговори и му обесни че искаш да се видиш с приятелите си така една вечер предполагам че щом те обича и вярва няма да има проблем и на него може в един момент да му се прииска и да разбере как си се чуствала..![]()
Мy heArt тупа-р-лупа fOr yOu(!)(!)(!)
Съчетай и двете...недей да си загърбваш живота,заради момче....живей и бъди с него....![]()
като ходиш в това момче не значи че си вързана за него....аз съм на мнение че всеки има право да си излзиа с негова компания..не може всяка вечер заедно...обади се на приятелки излезте си по женски ии готовоо...а и това няма да го правиш всяка вечер яПървоначално написано от Danielle
![]()
![]()
еми кажи му че не може да те забранява да излизаш с приятели представи си че тая връзка ще трае години и кво нема те пуска с приятелите ти да излизаш![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
За начало си обърни внимание на правописаПървоначално написано от Danielle
А пък... и ти си човек и трябва да излизаш и с приятелите си независимо дали са момчета или момичета.И той трябва да уважава това,както и ти да не се дразниш,когато той излиза с момичета,за да може когато ти излезнеш с някое момче той да не се сърди да му става гадно и така.Дайте си свобода мамка му.Не е задължително да бъдете само вие..има и други хора с които можете да се виждате![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Нормално е да има промяна в живота ти...Така е с връзките.Някой неща са по-хубави от преди,други не...ИЗвинявай за грубия лаф,ама нали знаеш... Ти хем искаш душата в рая,хем оная работа до края
Избираш кое искаш,няма начин да се съчетае разврат (както ти каза) с любов и сериозна връзка![]()
Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!
Не може да си зарязваш приятелите за едно момче.Колкото и да се обичате и т.н. приятелите са си приятели.Така че му кажи,че ще излизаш с приятели,за да бъде предупреден.От там нататък ако се сърди после само ще покаже колко малко му пука за теб.Все пак сега му е времето да се наживееш![]()
just a kid۵
+1 А и когато решиш да излезеш кажи му за да не го научи от някой друг,че тогас става гадно... УспехПървоначално написано от _WiTh`LoVe_
![]()