- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- моята тема няма име.
Zapoznaigo s priqtelite ti ili mu obqsni che se poznavate ot mn vreme i che nishty nqma da ti napravqt i moje da e spokoen pak i toi sig ima priqteli koito da poseti![]()
http://www.vbox7.com/play:cdda54db Obicham go ;( ;( ;(
Авторката...ти изобщо не го обичаш тоя човек ,така че остав го и си прави кефа ,щом за теб пиенето и разврат акакто се изказа са по -важни!
АМан от такива като тебе дето незнаят какво искат и се правят на големите пиячи ..живота не е само удоволствие ,ама късно ще го разбереш!
хм.. абе права си, че ще му е гадно. Ама редно е да седнеш и да му кажеш, че ти се купонясва и... чат пат по купоните да го взимаш със себе си. А и той ако е човек на място няма да ти забранява където и да било да ходиш...
Какво има да се чудиш??? Това, че отиваш някъде без него, не е краят на света! От колко време сте заедно??? Човек за нищо на света, дори за човека, когото обича, не трябва да загърбва приятелите си. Предполагам, че картинката е следната - двамата сте като гербови марки, нищо не правите един без друг, много се обичате и бла-бла. Както се казва "Бракът не е щастливият край, само е краят", помисли си. Винаги съм била на мнение, че в каквато и връзка да е човек, той просто трябва да има лично пространство, в което другият да не навлиза. Твоите приятели са твоето лично пространство, времето, което прекарваш с тях, по никакъв начин не трябва да намалява за сметка на времето, което прекарваш с него. Можеш хем да си във връзката, хем да си независима, но явно просто не го желаеш
Не знаеш къде е "я"-то или предпочиташ да слагаш "ч", за да ни объркаш?![]()
oh mila tvoita istoriq mi e do bolka poznata!!!razbiram te ujsano dobre
i polvinata ot memniqta det izkazvat si mislqt 4e e mn lesno .... ama ne e!
az ot dosta vreme razbrah 4e za da ima6 edno,trqbva da zagubi6 drugo...
naistina e kofti znam, oba4e kato obi4a6 nqkoi ne moje6 da si pozvoli6 mn volnosti za6toto veroqtnostta da go narani6 e golqma...
az s moq se opitvam da go vyvle4a malko v stariq mi jivot no ne e lesno 6toto hi4 ne e po teq ne6ta i sigurno togava tva sam mu haresala 4e 6te mi dade spokoistvieto i mira vyv vryzkata ,no s vremeto teq ne6ta po4vat da lipsvat,gubq priqtelite.. za6tot ne mi ostava mnogo vreme za tqh..
taka e skapaniq jivot,izpylnen s izbori, ima6 edno ,no gubi6 drugo...
i vse pak ideqta za po4ivkata ne e zle...ama trq si sigurna 4e posle 6te se opravqt ne6tata i 6te gi prejiveete ,6toto ina4e zaguata na lubimiq 6te ti se stori po golqma...
az vednyj go zarqzah pojivqh si 1 sedmica i posle go molih se saberem 6tot kat si pojivqh i zapo4na da mi lipsva,a kolko pove4e go obi4ah sled tva....koftito e 4e teq momenti kadet si tarsq svobodata sa vse po 4esto i ne moje se da se razdelqme i sabirame zardi men i vse da pro6tava toi.. ne vyrvi takova
uspeh i ako se sparvi6 da kaje6 kak![]()