- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кой е бил най-страстния ви момент?!
Такаммм сетих се за темата щото преди точно 30 минути ми се случи нещо наистина страхотно.
Точно когато се прибирах, а приятелят ми ме изпращаше до нас ... спряхме на "нащо място" (на около 20 метра от къщата ми).Там започнахме да се целуваме до стената.Беше наистина готино и мноого ми хареса как "го прави"!!!![]()
![]()
Дишането и пулса ми се забързаха..,
неговите също.Беше просто Вери Пешън!!!!
![]()
![]()
Незабравимооо!![]()
![]()
Хайде сега е ваш ред!![]()
снощи в асансиора...![]()
Обичам те
до дъното на небето,
до дъното на морето
и до дъното на сърцето.
![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
еми то4но когато той се издъни и мислех 4е пове4е няма да сме заедно и тва ни е последното(на 1 пейка бяхме) не бях изпитвала такова нещо само от 1 докосване(не беше само 1 де ама изтръпвах и от 1 само)
I can't stop myself from loving you <3
на вълнолома в Варнана стената... оо беше супер.... исках пак... и след тва в един вход по пътя за вкъщи
оо страхотно беше
![]()
Kогато бях малка, всяка вечер майка ми разказваше приказки и всяка вечер те свършваха по един и същ начин - "живели дълго и щастливо". Eдна вечер я попитах:
- Какво е щастието, мамо? Какво е да си щастлив?
А ти знаеш ли?
aмиии бяхме излезналиии .....иии беше почнало да се гърмии и да се святка беше някъде към 22:30 таа тръгнахме уж към дома и спряхме до една стена...не мога да го опиша с думи...само от едно докосване изтръпвах![]()
хубаво беше
![]()
![]()
![]()
на плажа самицелувахме се..супер беше..даже май беше пълнолуние
![]()
Мy heArt тупа-р-лупа fOr yOu(!)(!)(!)
В бетоновоз
Първоначално написано от zelenooko_kote
![]()
пожелавам ти по скоро да имаш такъв за да разбереш какво е и защо е до стенатаПървоначално написано от zelenooko_kote
![]()
До стената е щото са девствени. иначе щеше да е на леглото.Първоначално написано от get_nasty_
Първоначално написано от w0sh
![]()
![]()
![]()
Kогато бях малка, всяка вечер майка ми разказваше приказки и всяка вечер те свършваха по един и същ начин - "живели дълго и щастливо". Eдна вечер я попитах:
- Какво е щастието, мамо? Какво е да си щастлив?
А ти знаеш ли?
hahа тука може да се поспори...според мен така защото е импулсивно и на мига...не че нещо ама изведнъж докато се разхождаш няма от каде да ти падне едно леглоПървоначално написано от w0sh
![]()
;] тва е лично мнение
![]()
личното ти менение е грешно.
окс...нямам намерение да споря...на който както му е удобно ..![]()
хм...Започна пред тях и продължи...на дивана в тях
Сърцето ми ще бъде дом.Моят си дом...И няма повече да допуска грешки.
В един тенис корт ии ни заключиха там...беше много забавно преживяване...първо на една пейка на корта(целувки...тва онова)ии след това тръгваме да излизаме и заключено ии аз с къса пола прескачах 3-4 метрова ограда
![]()
Моят "най-страстен момент" всъщност не беше на някакво нетипично или екстремно място. Бяхме си у нас в кревата и решихме да гледаме филм, защото на никой от двамата не му се спеше. По принцип когато започнем да гледаме нещо ново и двамата се захласваме и се забравяме до края на филма, но този път... не бяха минали и 15 минути от началото, когато той изведнъж ме превъртя в леглото и така ме награби, че чак в първия момент помислих, че това не е тойБеше страхотна нощ, която продължи изключително дълго и която определено беше... изпепеляваща
![]()
на един басейн.. само ние двамата и хората които могат да ни гледат от терасите сибеше доста яко.. играхме на ''Кой на кой ще свали банските''
![]()
![]()
когато бяхме скъсали поиска да се видим слязох тва беше пред входа ми и буквално ми се нахвърли точно в този момент когато си мислех че това беше края на връзката ни буквално ми се нахвърли и почна да ме целува да ми повтаря колко мн ме обича колко мн съжалява че аз съм сичко за него че никога не иска да ме губи господииии беше ПРЕКРАСНО насълзяват ми се очите като си припомня колко красиво беше![]()
![]()
![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Първоначално написано от w0sh
аз па се кефа да ти се допърди злобно на първа среща няма такава тръпка уахахуахауах
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE