- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кой е бил най-страстния ви момент?!
Абе то за тея неща не е задължително легло...и подпрени на стената е удобноПървоначално написано от w0sh
![]()
A qui
О-о-о-о-о какво преживяване само!
Бяхме в асансьора той натисна червеното копче, започна да целува устните ми, врата, гърдите...о беше толкова възбуждащо и диво.Някой започна да хлопа по вратата, но ние не обръщахме внимание, чувахме едниствено сърцата си...учестеното дишане.Ръцете му ме обгръщаха,галеха, беше невероятно.Той ме повдигна и се събудих
Аз пък почти никога не сънувам.Я виж ти какви работи се случвали.Първоначално написано от xpucuto
![]()
Миии..моето най-хубаво беше прези 5 месеца някъде кат бяхме у тях![]()
![]()
![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
vseki den imame takiva momenti...kogato samo ot edin negov pogled se vuzbujdam....kogato celuvkata mu me pra6ta v nebesata....strastni migove vseki den...vulnuva6to e....ujasno hubavo!!!!!
Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...
в едно легло.без подробности
ВиНаГи СъМ БиЛа МаЦка СъС СтиЛ !!!
Vie mi se SMeeTe 4e sAm RaZzLi4nA , A aZz Vi sE smEq 6toT stE ednAkviI....
любовта е като да пееш песен,но няма песен без край!!
Първоначално написано от zelenooko_kote
Няма такова нещо...Обикновено той е до стената,не аз.
моето най-красиво преживяване беше когато си дойде от Сандански.Нямаше го повече от месец и половина липсваше ми ужасно много![]()
![]()
,но когато си дойде първата му работа беше да ми се обади и да ми каже че си е пристигнал...Беше доста късно аз вече си бях легнала...той ме попита дали ще изляза да ме види...и аз естествено излязох малко сънена,но нищо седяли сме в колата около час и се гушкахме...
![]()
![]()
![]()
беше найстина красиво и мило
...отварЯш си очиТэ а тэ тЪрсят мэн...и тОва сэ повтаРя вСэkи дэн...kАжи ми Каk и kолkО мэ `оБичАш`...заБранЯваш мэ и мэ оТричАш....Болkата э винаГи эДна и сЪща...рАзБираш ли че всиЧkо се врЪща...*
emi se6tamse za nqkoi ednoto kato bqhme v moreto mi be6e stydeno i toi me vze i se natiskahme a drygoto az trqbva6e da se prbiram toi se obli4a6e da me izprati i izvednaj ne pomnq kvo kazah i toi pak me hvana i ako bqhme proda;jili ....6tqh da iztarva posledniq avtobus![]()
![]()
![]()
Последния път беше преди 4 дни,
аз дори и името на момчето не запомних,
ама и мен мн ме изкефи "как го прави"
както спомена авторката![]()
ох.. беше отдавана.... у нас, до вратата.......(не броим всичките пътища, като си удрях главата във бравата!!) Ох..... после до стената ...ах....![]()
еййй само за тфа ми е мъчно за бившия.........
само за тфа ставаше! Иначе SUX!!!
![]()
мммм мойто беше 1 път по време на стачките бяхме в едно момче с гаджето му и аз и моето гадже на 1 разпънат диван цяла следобед неможахме да си развържем езиците![]()
![]()
![]()
ее...шапка ви свалям напраоПървоначално написано от lofff1991.f
![]()
... мноу яки са и двете...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
няма такъв![]()