- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Да му пусна ли?
Ситуацията е следната ходя с гаджето си около 2 месеца, но през повечето време бяхме разделени от голямо разстояние (той беше в чужбина). Фактически сме били заедно около седмица- седмица и половина. И двамата сме много хлътнали 1 по друг... Въпросът ми е да спя ли с него или е твърде рано?
Без глупости моля!
Оффф кви сте такива и неможете да си преценявате сами вееее.Защо винаги искате мнението на някакви си там от нета басиииТва не е нормално!
ако искаш да спиш с него-спи с него (надявам се да не ти е за 1-и път)
Е ние как да ти кажем? Кажи поне на колко си и дали се девствена...
Не ми е за 1ви пътПървоначално написано от love_you_boy
![]()
нека са изкажем компетентно и точно. Ходите от седмица-две. Хлътнали сте един по друг,но това не значи,че си готова да му се отдадеш. Иначе,ти си решаваш![]()
![]()
![]()
Ако съдбата ти е обърнала гръб...просто я изчакай да се наведе...
щом няма да ти е за първи път и щом много го харесваш, какво толкова му мислиш![]()
хахахахахахахахахахахаххахах не чакай още месец два , че накрая да му писне да чака....
Не целта е цел, а пътят
еми разкажи малко за него и за тебе : той кво праи в чужбина, българин ли е на колко е? а ти на колко си?
Е сори за многото въпросиами ми е любопитно
пусни му![]()
ако му пустнеш му кажи да ме черпи една бира![]()
GTA Stunting
според мене е раничко бейби (;
ее тфа вече е смешноако мислиш че си готова да го направиш с него прави го ако не изчакай и след това .Какво толкоз се чудиш нали няма да ти е за първи път
![]()
Мy heArt тупа-р-лупа fOr yOu(!)(!)(!)
+1Първоначално написано от bonbon4e_1
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ХХАхаха, ходили от 2 месеца, ама реално 1 седмица и много били хлътнали 1 по друг и тя вече ше му пуска... че толкова много е хлътнала и го желае, че чак пита целия форум, щот може би още не знае къде се намира сливата й..
Как звучи като го прочетеш, а?
Никак!
Т.е. дигай си гащите и толкоз... пф.
След време ще бъдеш благодарна, че не си го направила![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Тогава темата еПървоначално написано от malka_zapushalka
несмислена
Събрали се Абрамович, Дрогба, Лампард и Тери да играят белот. Абрамович е под ръка и пуска осмак купа. Тери връща спатия, Дрогба дава пика, а Лампард - каро. Абрамович пита: Е момчета нямата ли купи??Емиииии не..... те купите са в Манчестър !!!
Kazvam ti pusni mu ! Sq she mu pusnesh shot az sam ti kazala ili nqkoi drug ot foruma ????![]()
купи си патладжани ...на промоция са, пък сиренето поскъпналоПървоначално написано от ubuntu
![]()
![]()
Съдбата отреди ! Арсенал !
Пс. Открих си старата парола за акаунта Моля да ме извините.....
previous acc name: TurmionKatilot
И ние като ти кажем какво? Защо просто не решиш сама?
Hai, i r sexy. K bai.
Ти си решаваш да спиш ли с него или не!Ако мислиш че не е с теб само заради секса пусни му!
Tova veche sama si go preceiavash
Ако са ти кажа пусни му ше идеш ли да се нае*етеНе ни слушай нас.Сама си преценяваш ама по-добре не.Мн е рано
Tell you something that I've found-that the world's a better place when it's upside down
Епа пусни му.
Круша 100%Първоначално написано от ubuntu
Щом ти се яде работата е ясна![]()
Аре си одиме! НА СЕЛО!
прецени сама дали го искаш![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...