- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Да му пусна ли?
не се убиждай ама заглавието ми изглежда се едно си играеш с някое цвете на 'да му пусна ли' ...'да не му ли пусна '...'да му пусна ли' ..![]()
![]()
Ти ги пишеш глупостите. Дали някакви си там непознати знаят по-добре от теб дали да правиш секс с някого. Това не го ли решаваш сама, по дяволите?Първоначално написано от malka_zapushalka
Пускай му да се радва момчето
http://eroticabukovlak.bulboard.com/
Луд форум където можете да задоволите жаждата си за спам.
+Първоначално написано от terminatorа
![]()
една седмица е много малко време за опознаване...ти можеш да хлътнеш по някой и без да ходите така че....но ти сама можеш да прецениш...познаваш го така че...!!!![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Пусни му.Един път се живее!
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
де да те знам ... ако си решила пускай му ако не-стискай още![]()
Можеш да пропилееш минути, часове, дни, седмици или дори месеци на това да анализираш дадена ситуация, опитвайки се да сглобиш парчетата както трябва. Да предполагаш какво е могло да бъде или да не бъде ... Или просто можеш да оставиш парчетата на земята и да продължиш напред !
Това е нещо, което ти самата трябва да решиш, а не да питаш в някакъв форум.
епа пусни му ? кво толко?
Интересни хора се подвизават тука... Като ти се ебе - какъв ти е проблема. Сякаш ако ти кажем тука НЕ и ти ще се откажеш...
Greets
Chupacabraкърти мивки, фаянс, теракота и т.н.
+1 Твой си е живота, ти решаваш!Първоначално написано от blood_dodo
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
+1Първоначално написано от spiderka
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
+1.. За к`во питаш тогава?Първоначално написано от marmalad4e
Аз съм една нормална ненормалница, с амбиции да стане побъркана! Кой в моя свят определя кое е вярно и кое не?
Изчакай поне още малко...опознайте се по добре и мисля че след време ще стане от самосебеси и няма да питаш нас ,а сама ще решиш...Но това си е лично мое мнение ти си решаваш... Успех и да вземеш правилното решение от което и двамата да имате полза след време![]()
I can remember,when we first met-all the promises you gave me...It was the perfect kiss that i could not resist...
miiii kak si re6i6
ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!
по хубо ти да си прецениш щот публиката тука не можа да ти даде правилния отгово само ти можеш да го намеришПървоначално написано от malka_zapushalka
Първоначално написано от zabludenata
точно!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
роди му син, да ни зарадваш![]()
Докато всички сте ми противни, ще знам, че имам добър вкус !!
da ti kaja ne mislq 4e trqbva da mu puskash poneje ne ste prekaleno dulgy vreme zaedno... no se pak tvoe e reshenieto... ti na kolko beshe 4e ne razbrah![]()
Ако си готова-да.Първоначално написано от malka_zapushalka