.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 49 от общо 49
    не се убиждай ама заглавието ми изглежда се едно си играеш с някое цвете на 'да му пусна ли' ...'да не му ли пусна '...'да му пусна ли' ..

Re: Да му пусна ли?

Цитирай Първоначално написано от malka_zapushalka
    Без глупости моля!
    Ти ги пишеш глупостите. Дали някакви си там непознати знаят по-добре от теб дали да правиш секс с някого. Това не го ли решаваш сама, по дяволите?

Пускай му да се радва момчето
    http://eroticabukovlak.bulboard.com/
    Луд форум където можете да задоволите жаждата си за спам.

Цитирай Първоначално написано от terminatorа
    Пускай му да се радва момчето
    +

Мега фен Аватара на Hilary_
    една седмица е много малко време за опознаване...ти можеш да хлътнеш по някой и без да ходите така че....но ти сама можеш да прецениш...познаваш го така че...!!!

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Пусни му.Един път се живее!
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Град
    Бургас
    де да те знам ... ако си решила пускай му ако не-стискай още
    Можеш да пропилееш минути, часове, дни, седмици или дори месеци на това да анализираш дадена ситуация, опитвайки се да сглобиш парчетата както трябва. Да предполагаш какво е могло да бъде или да не бъде ... Или просто можеш да оставиш парчетата на земята и да продължиш напред !

рано е ве за къде бързаш

Това е нещо, което ти самата трябва да решиш, а не да питаш в някакъв форум.

Град
    RuSe
    Ако искаш да спиш с него,само защото сте били разделени-според мен е тъпо. Но ако мислиш,че си готова и че наистина иксаш да спиш с него...... В крайна сметка решението е твое.

епа пусни му ? кво толко?

Интересни хора се подвизават тука... Като ти се ебе - какъв ти е проблема. Сякаш ако ти кажем тука НЕ и ти ще се откажеш...
    Greets

Chupacabra кърти мивки, фаянс, теракота и т.н.

Град
    V MoQtA StAq
    Цитирай Първоначално написано от blood_dodo
    Интересни хора се подвизават тука... Като ти се ебе - какъв ти е проблема. Сякаш ако ти кажем тука НЕ и ти ще се откажеш...
    +1 Твой си е живота, ти решаваш!
    Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...

Цитирай Първоначално написано от spiderka
    нека са изкажем компетентно и точно. Ходите от седмица-две. Хлътнали сте един по друг,но това не значи,че си готова да му се отдадеш. Иначе,ти си решаваш
    +1
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Цитирай Първоначално написано от marmalad4e
    щом няма да ти е за първи път и щом много го харесваш, какво толкова му мислиш
    +1.. За к`во питаш тогава?
    Аз съм една нормална ненормалница, с амбиции да стане побъркана! Кой в моя свят определя кое е вярно и кое не?

Изчакай поне още малко...опознайте се по добре и мисля че след време ще стане от самосебеси и няма да питаш нас ,а сама ще решиш...Но това си е лично мое мнение ти си решаваш... Успех и да вземеш правилното решение от което и двамата да имате полза след време
    I can remember,when we first met-all the promises you gave me...It was the perfect kiss that i could not resist...

miiii kak si re6i6
    ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    пусни му

Re: Да му пусна ли?

Ситуацията е следната ходя с гаджето си около 2 месеца, но през повечето време бяхме разделени от голямо разстояние (той беше в чужбина). Фактически сме били заедно около седмица- седмица и половина. И двамата сме много хлътнали 1 по друг... Въпросът ми е да спя ли с него или е твърде рано?

Без глупости моля!
    по хубо ти да си прецениш щот публиката тука не можа да ти даде правилния отгово само ти можеш да го намериш

Цитирай Първоначално написано от zabludenata
    Оффф кви сте такива и неможете да си преценявате сами вееее.Защо винаги искате мнението на някакви си там от нета басиии Тва не е нормално!

точно!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Град
    Стара Загора
    роди му син, да ни зарадваш
    Докато всички сте ми противни, ще знам, че имам добър вкус !!

da ti kaja ne mislq 4e trqbva da mu puskash poneje ne ste prekaleno dulgy vreme zaedno... no se pak tvoe e reshenieto... ti na kolko beshe 4e ne razbrah

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    ПУСНИ МУ И ТОЛКОВА

Мега фен Аватара на sasha_90
    Цитирай Първоначално написано от love_you_boy
    ако искаш да спиш с него-спи с него (надявам се да не ти е за 1-и път)
    Не ми е за 1ви път
    Ако си готова-да.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си