- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Звучи леко като сапунка ... но за съжаление е истина
Здравейте ...Значи ъм...колкото и грубо да е ще го давам направо.Значи има едно момче, с което се запознахме аз и две мои приятелки.Събираме се с неговата компания - и те като него свестни момчета и си прекарваме много добре заедно.Hо от две седмици чувтсвам, че се влиюбвам в него все повече и повече.Знам, че звучи много банално (особено от устата на 13 годишна), но наистина за момента, а и за в бъдеще той е всичко за мен.Всичко беше наред ... планът ми беше да споделя с него какво изпитвам към него пък нататъка ако ще ме отхвърля да ме отхвърля, ако не - не.Но веднъж ние взехме, че останахме сами с още едно момче и играхме на истината или риска.И на момчето което обичам му се падна въпрос "Кой харесваш като ... нещо повече от приятел? " и той взе, че изрече името на най - добрата ми приятелка.А тя преди това ми беше споделила, че го харесва (подчертавам не го обича, а само го харесвала и би тръгнала с него).Същата вечер не знам какво ми стана. но много се разстроих, че няма да мога да бъда с момчето което
обичам и почнах да си причинявам болка.Реших да оставя приятелката си и момчето да си живеят живота щастливи заедно, но нали разбирате....сърцето си иска своето.Съжелявам за огромната исторя,надявам се да ми отговорите.
Нарани ме! Знаеш го, нали?
Плаках! Ще плачеш и ти!
Виках! Не отговори нали?
Молих! Ще молиш и ти!
Исках! Но нямах нали?
Обичах!Ще обичаш и ти...