Ето каква е ситуацията.Преди с гаджето ми се скарахме и не се виждахме няколко дни за да ни размине.Една вечер тя,една неина приятелка и гаджето на приятелката и бяха в колата му,тя е била пияна!После са отишли и са се видяли с още 1 момче седя ли в колата на другия 4-тиримата,след което приятелката и и гаджето и са отишли в другата кола да правят секс а тя е останала с оня в неговата кола,тя твърди че само са си говорили.Аз бях в 1 кафе и неината приятелка мина оттам и говори с гаджето си и тои каза довечера ще се видиме земи и твоита приятелка тая където удари колата на приятела ми.И тои казва ако може този път да не е пила.....та въпроса ми е какво мислите вие дали гаджето ми е спала с тоя или само са си говорили при положение че са били сами в колата за около 1 час и 30 мин и то зад блока в тъмното.....тя твърди че само са си говорили...но сега защо тои толко иска да я вземат и нея?Имаите в предвид че тя е била пияна а като се напие не и пука от нищо и никои!Те нямат основание да казват че тя му е ударила колата и тои толко иска да я види,дори незнаеха че аз съм в това кафе и слушам кво говорят по телефона.

Моля за читави мнения защото наистина незнам какво да правя