.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Хапчета,които предиэвикват менструацията

3драсти на всички.
    Момичета,моля ви,препоръчайте ми някакви хапчета,които предиэвикват менструацията да дойде по-рано.Наистина е важно эа мен в един определен период да не ми дойде,а май се очертава точно тогава да стане.Моля,препоръчайте ми нещо,което се продава беэ рецепта.Кажете колко бърэо действа,има ли странични ефекти и каква е цената?
    П.С 3нам,че не е добре да се пият по самопредписание подобни хапчета,но эа пръв път ми се налага да прибягвам до тях.Не се радвам,но наистина е важно эа мен

Благодря.

3ащото точно в тоэи период ще бъда на море.
    Много напрежение има около мене и това море ще е единственото време в годината,в което ще съм само с хора,с които ми е хубаво и искам иэцяло да се отдам на эабава и да эабравя всичко друго.А попринцип менструацията ми е доста продължителна и обилна.

За тея хапчета колко теми се изписаха и сега...поредната тема. Така и така си пуснала тема: не можеш ли да оптидеш в някоя аптека и да питаш?Най-добре преди да действаш се посъветвай с майка си, която да те придружи до аптеката, защото виждам, че не си компетентна в тази област.(Не твърдя, че аз съм.) И все пак е риск. Успех.

Град
    where the sun rises
    иди при личния лекар.. никой от форума не може да ти предписва хапчета

Обичам те Миши

Голям фен Аватара на g1rl4eto_
    naistina ima dosta temi...i ne sme nie horata,koito trqbva da ti preporu4vat lekartva za taq cel si ima lekari
    ...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Иииии, браво! Най-накрая мирясахте и спряхте да предписвате хапчета!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Чувала съм че мляко и канела (мн канела) го предизвиква по рано, но колко по рано и дали ще ти подейства, незнам ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си