- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Хапчета,които предиэвикват менструацията
3драсти на всички.
Момичета,моля ви,препоръчайте ми някакви хапчета,които предиэвикват менструацията да дойде по-рано.Наистина е важно эа мен в един определен период да не ми дойде,а май се очертава точно тогава да стане.Моля,препоръчайте ми нещо,което се продава беэ рецепта.Кажете колко бърэо действа,има ли странични ефекти и каква е цената?
П.С 3нам,че не е добре да се пият по самопредписание подобни хапчета,но эа пръв път ми се налага да прибягвам до тях.Не се радвам,но наистина е важно эа мен![]()
Благодря.
3ащото точно в тоэи период ще бъда на море.
Много напрежение има около мене и това море ще е единственото време в годината,в което ще съм само с хора,с които ми е хубаво и искам иэцяло да се отдам на эабава и да эабравя всичко друго.А попринцип менструацията ми е доста продължителна и обилна.![]()
За тея хапчета колко теми се изписаха и сега...поредната тема. Така и така си пуснала тема: не можеш ли да оптидеш в някоя аптека и да питаш?Най-добре преди да действаш се посъветвай с майка си, която да те придружи до аптеката, защото виждам, че не си компетентна в тази област.(Не твърдя, че аз съм.) И все пак е риск. Успех.
naistina ima dosta temi...i ne sme nie horata,koito trqbva da ti preporu4vat lekartva za taq cel si ima lekari![]()
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
Иииии, браво! Най-накрая мирясахте и спряхте да предписвате хапчета!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!