.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: Феромони

Феромони

чувал съм за някакви парфюми, които съдържат феромони посредством които привличаме отсрещния пол много по-лесно. какви са тези парфюми и има ли ги тук в България? ефективни ли са? къде точно се продават? скъпи ли са много?

Аз имах , ама не действа. То парфюма си го взех заради миризмата щото ме кефеше , не заради феромоните ... ама не бачкат , абе не се занимавай
    Отче наш, ти който си на небето, слез на земята и си прибери версиите !!!

tova sa gluposti ne se zanimavai

bqha go reklamirali po edno vreme i struva6e okolo 50lv. spored men ne si struva
    Like boom, boom, boom
    What I wa-wa-want
    Is what you wa-wa-want...

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    ...хм тия феромони са пълна боза..
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Повече от фен
    Знаеш ли кое ще действа?Изпикай се в едно шишенце и си се мажи Ще спестиш мангизи и ще си с най-естестения парфюм, който привлича женските

Цитирай Първоначално написано от xpucuto
    Знаеш ли кое ще действа?Изпикай се в едно шишенце и си се мажи Ще спестиш мангизи и ще си с най-естестения парфюм, който привлича женските
    При кучетата може и да подейства, но се съмнявам, че при хората ще се получи обратният ефект...

Голям фен Аватара на g1rl4eto_
    tova sa pulni gluposti ...
    ...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…

Супер фен Аватара на preichetoy
    Град
    София, Люлин
    Ако си от София, мога да ти предложа за 22 лева!
    mindscan

Действа!! скоро си купих феромонен парфюм и се напръсках с него,самата ми братовчетка която е на 25 постоянно сядаше в мен даже ме хвана срам. Като се качих в тролея питах жената с билетите до къде води тролея,тя ми каза веднъж обясни ми и на коя спирка да слеза..и след 5 минути пак дойде да ми повтори абсолютно същото да не говорим че една приятелка на братовчедка ми която адски харесвам още от малък постоянно сядаше все до мен аз се изчервих тогава дано не ме е разбрала...но нищо от тва не прави жените твои..те просто се привличат от парфюма, а тва не означава че ще ги вкараш в леглото. вероятно се възбуждат.. но парфюма си е свършил вече работата ..останалото си остава за теб. И все пак е хубаво! не очаквах такъв успех. Струва 50лв ако искаш щи кажа от каде да го купиш
    Sinan Sakic rulzzz

Цитирай Първоначално написано от srpsko_1988
    Действа!! скоро си купих феромонен парфюм и се напръсках с него,самата ми братовчетка която е на 25 постоянно сядаше в мен даже ме хвана срам. Като се качих в тролея питах жената с билетите до къде води тролея,тя ми каза веднъж обясни ми и на коя спирка да слеза..и след 5 минути пак дойде да ми повтори абсолютно същото да не говорим че една приятелка на братовчедка ми която адски харесвам още от малък постоянно сядаше все до мен аз се изчервих тогава дано не ме е разбрала...но нищо от тва не прави жените твои..те просто се привличат от парфюма, а тва не означава че ще ги вкараш в леглото. вероятно се възбуждат.. но парфюма си е свършил вече работата ..останалото си остава за теб. И все пак е хубаво! не очаквах такъв успех. Струва 50лв ако искаш щи кажа от каде да го купиш
    Интересувам се. То това е ясно, че парфюма далеч не прави всичко, но ми се иска да го изпробвам.

Аз го поръчах от интернет и ми го донесоха мн бързо на втория ден. Иначе по магазини и парфюмерии почти никаде не се продава.От http://www.sexaromati.com тва е страница само за такива парфюми. Има обаче и за жени и за мъже по отделно трябва да избереш мъжкия иначе няма ефект.
    Sinan Sakic rulzzz

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Не знам, ама ако някой е пълен калъф, каквато и миризма да излъчва, не мисля, че би ме привлекъл...
    +1 И темата май не е за тук!
    Момиче съм.

Пълна глупост са .....

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от sexy_baby11
    Пълна глупост са .....
    да, също както бозата за разтеж на цици, рингтоновете със същата цел + тези за отслабване, гонене на комари и отказване на цигарите
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
    Цитирай Първоначално написано от sexy_baby11
    Пълна глупост са .....
    да, също както бозата за разтеж на цици, рингтоновете със същата цел + тези за отслабване, гонене на комари и отказване на цигарите

Повече от фен
    по една Бг телевизия май даваха реклама на такъв парфюм..ама не мога да се сетя по коя..май някоя кабеларка беше

Феромони за мъже - http://track.alluramin.bg/product/Al...9&bid=advandec Лично съм го ползвал и много ми помогна.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си