чувал съм за някакви парфюми, които съдържат феромони посредством които привличаме отсрещния пол много по-лесно. какви са тези парфюми и има ли ги тук в България? ефективни ли са? къде точно се продават? скъпи ли са много?![]()
Аз имах , ама не действа. То парфюма си го взех заради миризмата щото ме кефеше , не заради феромоните ... ама не бачкат , абе не се занимавай![]()
Отче наш, ти който си на небето, слез на земята и си прибери версиите !!!
bqha go reklamirali po edno vreme i struva6e okolo 50lv. spored men ne si struva
Like boom, boom, boom
What I wa-wa-want
Is what you wa-wa-want...
...хм тия феромони са пълна боза..![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Знаеш ли кое ще действа?Изпикай се в едно шишенце и си се мажиЩе спестиш мангизи и ще си с най-естестения парфюм, който привлича женските
![]()
При кучетата може и да подейства, но се съмнявам, че при хората ще се получи обратният ефект...Първоначално написано от xpucuto
tova sa pulni gluposti ...
![]()
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
Ако си от София, мога да ти предложа за 22 лева!
mindscan
Действа!! скоро си купих феромонен парфюм и се напръсках с него,самата ми братовчетка която е на 25 постоянно сядаше в мен даже ме хвана срам. Като се качих в тролея питах жената с билетите до къде води тролея,тя ми каза веднъж обясни ми и на коя спирка да слеза..и след 5 минути пак дойде да ми повтори абсолютно същотода не говорим че една приятелка на братовчедка ми която адски харесвам още от малък постоянно сядаше все до мен
аз се изчервих тогава дано не ме е разбрала...но нищо от тва не прави жените твои..те просто се привличат от парфюма, а тва не означава че ще ги вкараш в леглото. вероятно се възбуждат.. но парфюма си е свършил вече работата ..останалото си остава за теб. И все пак е хубаво! не очаквах такъв успех. Струва 50лв ако искаш щи кажа от каде да го купиш
![]()
Sinan Sakic rulzzz
Интересувам се. То това е ясно, че парфюма далеч не прави всичко, но ми се иска да го изпробвам.Първоначално написано от srpsko_1988
![]()
Аз го поръчах от интернет и ми го донесоха мн бързо на втория ден. Иначе по магазини и парфюмерии почти никаде не се продава.От http://www.sexaromati.com тва е страница само за такива парфюми. Има обаче и за жени и за мъже по отделно трябва да избереш мъжкия иначе няма ефект.
Sinan Sakic rulzzz
+1 И темата май не е за тук!Първоначално написано от Whisskas
Момиче съм.
да, също както бозата за разтеж на цици, рингтоновете със същата цел + тези за отслабване, гонене на комари и отказване на цигаритеПървоначално написано от sexy_baby11
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Първоначално написано от sladur4etyYy
![]()
по една Бг телевизия май даваха реклама на такъв парфюм..ама не мога да се сетя по коя..май някоя кабеларка беше
Феромони за мъже - http://track.alluramin.bg/product/Al...9&bid=advandec Лично съм го ползвал и много ми помогна.