- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Каква музика слушате?
1. Каква музика слушате?
2. От колко време?
3. Как се зарибихте по този стил на пеене?
4. Какво намирате в музиката?
Metal, Punk, Oi, Hardcore, Rap, Jazz, Classical.
Кво ме зариби. Ей така. Реших и почнах да ги слушам!
Smoking that butt
It makes you mature
A slave to sex
And you tell me you're pure
You slam that beer
It makes you a man
I'll try to keep my cool
But you better understand
1. Метал
2. 2-3години
3. Първата метал група, която чух беше HIM, а след това от един форум се запалих по-сериозно.
4. Душевно удовлетворение!
"Hominem te esse memento"
Ако HIM са метъл група, значи аз съм кон. Деба тва е идея. Ше запиша албум който е чист поп и ше щтръбя наляво надясно че тва е LOVE METAL.Първоначално написано от SkAtE^FeNkA
Smoking that butt
It makes you mature
A slave to sex
And you tell me you're pure
You slam that beer
It makes you a man
I'll try to keep my cool
But you better understand
E за такова се води. Аз вече не ги понасям, ама т`ва е отделен въпрос... Only Death Metal!Първоначално написано от hateface
![]()
"Hominem te esse memento"
1.metul
2.ot 1 godina nqkyde...![]()
3.emi taka to malko i bratow4etaka mi kato 4eli okaza malko wliqnie...
4.namiram wsi4ko w neq...usmislq nqkaksi ziwota mi...izrazqwa 4uwstwata mi..ne6to takoa
Love is not like anything.Especially a fucking knife!
4ernoooooo![]()
ot super mnogo vreme slu4am 4erno
ve4e ne pomnq kak i koga to4no se zaribih![]()
1. Каква музика слушате? - 4erno![]()
![]()
![]()
2. От колко време? - ot .. 3-4 godini![]()
3. Как се зарибихте по този стил на пеене? - mi pokrai edna friend-ka,koqto be6e i mislq,4e o6te e fenka na 4ernoto![]()
4. Какво намирате в музиката? - vsi4ko..tova e muzikata na moq jivot :P
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
1. Каква музика слушате? рап и...
2. От колко време? от както се помня
3. Как се зарибихте по този стил на пеене? вече не помня
4. Какво намирате в музиката? смисъла на живота ми,чувства,забавление,отмо а...не мога без нея
И няма стил музика хип-хоп не стана ли ясно?Хип.хопа е култура, и музиката на тази култура е рап
1. Каква музика слушате?rap,ragga,drum&bass
2. От колко време? ot mnogoooo
3. Как се зарибихте по този стил на пеене? ot priqteli i po nqkoi grupi i izpalniteli-sama
4. Какво намирате в музиката? zabavlenie,istini,kupo
MDAAA SAGLASNA SAM...NE SE LI NAU4IHTE BE HORA?Първоначално написано от Jamalska
WhEre'D YoU go? I MisS yOU So... SeEmS LIkE It'S BeEn ForeVEr ThAt YoU'vE bEeN GOnE
4algia,batee i tam malko retro,tehno,dance
ami zapalih se namoreto po taia muzika
a na kuponia napravo ludvam s neia![]()
А защо няма реге?ска?а?не са ли музика?хората ги слушат-аз ги слушам\/
Иначе от гореизброените се кефим яко на ТЕХНО! и Хаус ъфкорс...щот понякога могат ти отвинтят главата(като се нашмокаш(пиене и друго)техното и хаусът са най-добри за релакс-просто се извисявашШШ![]()
1. R&B
2. 6-7 GodiNi VecHE
3. m... oT GumEni GlaVi... KoGatO pOLoVinaTA oT teA detO sE VodqT zA RApeRChetA dnES Gi sLUShaHA tqH (a seGA Gi PLuqT), a DRUgatA POLovInA sLUshaHA GloRia i KoCetO KaLki
4. v nqkOI oT PeSniTE oTKriVam seBE sI, V DrUgiTE OTkRivAM tOvA kOEtO iskAM da BudA i tOvA KuM koEtO sE STreMq... eSTeStVEnO iMA doSTa peSNi V kOITO OTkriVAm i saMo KuPOnA nO... NOrmaLNo e.. VsE pAK TOvA e MuziKA, nE UChebNiK pO BiLOgIq![]()
1. 50% industrial, gothic, darkwave, electro-gothic тн.1. Каква музика слушате?
2. От колко време?
3. Как се зарибихте по този стил на пеене?
4. Какво намирате в музиката?
45% metal
5% classic (по възможност от средните векове)
2. готикъ го слушам от 3-4 години, метъла от около 2, а класика винаги съм харесвала.
3. преди мноооого време чух Arcana и си казах-Това е!!
4. най-вече намирам смисъл и откривам себе си. освен това изпълнителите в тези жанрове са наистина способни и правят музиката за хората, а не за поредната нула в банковата сметка. също така не може да се пее само за розови зайчета и захаросани любовни истории. живота има и своята тъмна странa.
1. Каква музика слушате? Рап
2. От колко време? От фчера май
3. Как се зарибихте по този стил на пеене? нИ помня
4. Какво намирате в музиката? Яки бийтове и супер луди текстове.![]()
This is the point from which I will die and succeed
Living the struggle, I know I'm alive when I bleed.
1. Каква музика слушате? Електронна
2. От колко време? 2 години
3. Как се зарибихте по този стил на пеене? Няма много пеене, но както и да е. Ами чалгата ми е тъпа и селска, метъла - някак не ми пасва тези жици и самата визия на "металистите", а и не ми вдига никак настроението, рап-а ми харесваше до едно време, но порастнах вече за него и то само електронното остана. Пък и всичко в него ме кефи. Най-мразя комерсиалните неща. В техното няма капка комерс. То си е за строго определени хора. А и има сумбурнайсетхиляди разновидности за всяка ситуация. Идеална е.
4. Какво намирате в музиката? Всичко, даже и повече.
TVA BIAH AZПървоначално написано от Анонимко
![]()
Докато има Балъци ще има и Тарикати.
Има ли смисъл, когато няма значение?
Въпрос на глупост е да обещаеш, а въпрос на чест е да изпълниш!
Пите бира, защото от водата се раздясва.
Може да няма такъв стил музика, но хората го слушатПървоначално написано от Jamalska
![]()
Слушат рап музика,а не хип-хоп музикаПървоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
По-друг начин да го кажа музиката на хип-хопърите е рапа,а културата на рапърите е хип-хоп-а.То е сфързано :Р
This is the point from which I will die and succeed
Living the struggle, I know I'm alive when I bleed.
1. Каква музика слушате?некомерсиална
2. От колко време?винаги съм си слушала некомерсиални неща
3. Как се зарибихте по този стил на пеене?ми то от тоя буламач по МТВ-то кво да слушаш??? Трябва да се търси различното.
4. Какво намирате в музиката?Не знам
Слушам я по различни поводи.
ПП: некомерсиална музика = acid punk, acid jazz, funk, etno pop (maybe). Като групи конкретно - Skunk Anansie, Brand New Heavies, Incognito, Jamiroquai, Erykah Badu, Nelly Furtado...
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
Мила, знаеш ли чев от всичко изброено съм чувал само Incognito и Nelly Furtado !!!Първоначално написано от Bimper-ska
КОлко съм задръстен, а?Уфффф.....искам пак фъф Варнаааа......
![]()
![]()
Скъпи, нали затова е НЕКОМЕРСИАЛНА тая музикаПървоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
А съм 100% сигурна, че си чувал всичките, обаче просто не знаеш, че така се казват. ПП: Ако ти се идва пак във Варна, намини към 24 тоя месец. Може да те черпя една торта
Айде сори за офтопика
![]()
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
na4in za izrazqwane na momentnoto mi nastroenieПървоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
![]()
слушам сякаква, без чалга ( понасям я когато се слуша околко мен )
Черно![]()