.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Град
    skitnik sam :P haha

Решиь да споделя...

Реших да споделя с вас.
    Преди около 2-3 години се влюбих адски много и все още съм влюбен в едно прекрасно момиче, с което се познаваме малко повече от 9 години. Аз знаех, че тя няма интерес към мен, но преди месец й казах всичко, което чувствам към нея. Тя не го очакваше от мен, защото аз никога не съм го показвал, просто се опитвах да го преодолея, докато не се реших, че няма смисъл да не й кажа, поне ми олекна...
    Вярно одряза ме, ама кво ... Ето че след време не ми пука, че ме е одрязала, аз все още я харесвам и винаги ще я харесвам, просто знам че никога няма да бъда с нея, защото тя не ме харесва особено
    Живота е гаден като се замислиш, но ако беше прекалено хубав, нямаше да бъде толкова интересен.
    Стана ми навик да казвам на момичета, че ги харесвам и те да ме одрязват, но ето не ми пука за чуждото мнение..
    И всеки ден аз мисля за нея,
    И всеки ден аз не мога да проумея,
    защо обичам я аз тей лудо,
    защо прецаках се тей тъпо.

Отрязах си всеки шанс да съм покрай нея,
    Да отрежали някоя вена,
    Отрязах си пъта да живея,
    защото тя отряза ме.

И щастлив съм аз сега, че олекна ми вече товара, с разбито сърце на пърчета.
    NqKaF si TaM :P

Супер фен Аватара на Amateur
    Кво да ти кажа,преди 3 часа скъсах с гаджето ми заради изневяра от неина страна....направи ме напълен боклук нахрани ме и се държа с мене адски гадно....

Голям фен
    ако не ти пукаше нямаше да правиш цяла тема..

"Да отрежали някоя вена" - НЕ! Хубаво си направил, че си и казал, олекнало ти е, както сам каза, а пък и щом си и споделил, няма да се питаш някой ден:"Ами ако и бях казал какво щеше да стане!?" Поздравявам те за смелостта

Град
    с0фия

Re: Решиь да споделя...

Цитирай Първоначално написано от nqkafsi_tam
    Живота е гаден като се замислиш, но ако беше прекалено хубав, нямаше да бъде толкова интересен.

Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

Мега фен Аватара на iiirish
    Хубаво е, че не ти пука. Има дечица на твоята възраст, които щом някой ги отреже и вече опяват как света им се е сринал върху главите. Важното е да имаш самочувствие и да не цепиш басма на никой, продължаваш смело напред, пък той късмета и сам ще си дойде

Голям фен Аватара на unicorn_f

аз все още я харесвам и винаги ще я харесвам, просто знам че никога няма да бъда с нея, защото тя не ме харесва особено
    аз съм в същото положение мн факъно

Фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Amateur
    Кво да ти кажа,преди 3 часа скъсах с гаджето ми заради изневяра от неина страна....направи ме напълен боклук нахрани ме и се държа с мене адски гадно....
    Изчукай най-добрата и приятелка... Ако майка и е хубава пробвай и нея да изчукаш....тъпата п**ка ще съжалява,че те е правила на идиот...да не ти пука братче на земята има 4 милярда жени

Някав си там...мда познато...и аз си падам ся по 1 моя приятелка...е тва е гадно ...щото ми е като сестричка И тва дето изпитвам към нея неща да прецака приятелството ни....
    Последния път много се закачахме с нея Да видим дъл ще сваля фр си
    И 1 съвет....никога не казвай на 1 момиче директно какво чувстваш....показвай го Гушкай я,гали я,закачай я...ама директно Мацо обичам те...в никъв случай... А ако се пак се хванете 2 месеца в никъв случай да не си казал на която и да е "Обичам те" Голяма грешка!....ух ся малко късно и не можах да ти обясня....ама ако искаш дай на ЛС да ти дам да прочетеш и видиш няколко неща Мъж да те прайме а не да те разиграват лигавите кифли

Град
    skitnik sam :P haha
    I taka ......
    NqKaF si TaM :P

Град
    Хасково

Цитирай Първоначално написано от пLiнцесkъ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си