- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Много мокро
кофти проГлем имаш тиПървоначално написано от MaRiYa_86
![]()
![]()
Съдбата отреди ! Арсенал !
Пс. Открих си старата парола за акаунта Моля да ме извините.....
previous acc name: TurmionKatilot
vsu6nost kuv ti e problema , kato e mokro??? Edva li 6te ti rajdqsa ra4i4kata SpoX
Първоначално написано от purple__love
![]()
![]()
pravilno
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
абе ти кур немаш ли ? не се ли изпотява? а ?? тееба хлапака било му мокро...........а ти кво на шкурка ли искаш да жулиш бе играч ? ...![]()
Не целта е цел, а пътят
Първоначално написано от Lil' Dizz
![]()
If you want to be my boy, lick my pussy for my joy,
lick it out, lick it down , lick my pussy all around!
момиче съм
тоа пък.. ко са оплакваш е..
та кой не иска мокро котенце![]()
освен, ако не е бяло течение де...![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Da
о боже базикаш ли се бе пич![]()
U pLay tHe gAme 0r U waLk awAy..
Първоначално написано от Lil' Dizz
![]()
![]()
![]()
![]()
с гайчният ключ си проверява тръбите
![]()
![]()
Съдбата отреди ! Арсенал !
Пс. Открих си старата парола за акаунта Моля да ме извините.....
previous acc name: TurmionKatilot
A we vaginalen (vlagali6ten) sekret i bqlo te4enie e edno i sa6to ne6to, samo 4e nqkoi kato kaje "bqlo te4enie" se ima predvid 4e sekreta e v po-golqmo koli4estvo.Първоначално написано от Make_Me_Laugh
Iskah da pitam dali e normalno edno momi4e da ima bqlo te4enie ako ne vodi polov jivot, za6toto sam 4ela 4e kogato vaginalniq sekret e pove4e tova e simptom za infekciq ili ne6to ot sorta, a drugade sam 4ela 4e prosto nqkoi jeni se ovlajnqvat pove4e i tova e normalno, no kogato te4enieto promeni cveta si, poqvi se nepriqtna mirizma, sarbej, parene i za4ervqvane togava ve4e ima infekciq. Ta vaprosa mi e glavno kam momi4etata (i to na tezi koito sa v moqta situaciq i se ovlajnqvat pove4e, bez da imat ostanalite simptomi) dali imam povod za pritesnenie.
P.P. Imam go ot dosta otdavna- 1-2 godini predi da mi doide za parvi pat
(h)
the_legend_of_one_love не се притеснявай, съвсем си е нормално, щом няма други симптоми. Нали не искаш да си като шкуркаИ аз така си мислех, но доктора каза че си е ОК.
Life is pleasant. Death is peaceful. It's the transition that's troublesome. IA
Кексче БравоПървоначално написано от amatorium
Иначе щом се стига до пипане долу... Дох, напълно нормално е момичето да е възбудено и катеричката да си се издава с потене.
Navlajnqvaneto ot vuzbuda e suvsem razli4no ne6to ot bqloto te4enie i nqma kak da se sburka! Po pritesnitelno bi bilo ako q pipa6 otdolu i e suha.... togava zna4i hi4 ne te biva. Bqloto te4enie ne e koi znae kakuv problem, no naistina moje da e simptom na nqkoq po- seriozna bolest.
vse e vaginalen sekret ama po razli4na pri4ina se poqvqvaПървоначално написано от death proof
(h)
ohh mersi 4e me uspokoiПървоначално написано от Leviathan
ama to e mnogo, osobeno 1-2 sedmici predi da mi doide napravo te4e ujas
, vav vseki slu4ai go imam ot okolo 5 godini moje i pove4e sled kat ne sam puknala i ne sa se poqvili drugi simptomi zna4i ne6tata bi trqbvalo da sa ok
(h)
Най-вероятно засилването има нещо общо с овулацията. Не се коси![]()
И аз съм така, но отидах на лекар (аз много се връзвам на такива наща, голяма паника съм) и след разни там изследвания, ми каза че всичко е ОК.
Life is pleasant. Death is peaceful. It's the transition that's troublesome. IA