.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 69
    Цитирай Първоначално написано от MaRiYa_86
    Лесна и силна възбуда....Аз имам същия проГлем
    кофти проГлем имаш ти

Съдбата отреди ! Арсенал !
    Пс. Открих си старата парола за акаунта Моля да ме извините.....
    previous acc name: TurmionKatilot

еми кат си идиот ,що бъркаш долу ... ВЛАГАлище има секрет ... напълно нормалното е щом мацката е възбудена да е мокра ... кефи се че е мокра ако не ти харесва ... стани гий или не пипай със ръчички

:P

Град
    STARA ZAGORA
    vsu6nost kuv ti e problema , kato e mokro??? Edva li 6te ti rajdqsa ra4i4kata SpoX

Голям фен Аватара на g1rl4eto_
    Цитирай Първоначално написано от purple__love
    estestveno 4e e nomalno....vazbujda6 q... i se mokri...koe mu e nenormalnoto....?
    pravilno
    ...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…

абе ти кур немаш ли ? не се ли изпотява? а ?? тееба хлапака било му мокро...........а ти кво на шкурка ли искаш да жулиш бе играч ? ...
    Не целта е цел, а пътят

Цитирай Първоначално написано от Lil' Dizz
    напикава се

If you want to be my boy, lick my pussy for my joy,
    lick it out, lick it down , lick my pussy all around!
    момиче съм

Радвай са че се подмокря лесно бе..... ти пък...

Град
    Казанлай (написано със затворени очи)
    Цитирай Първоначално написано от nestle
    Радвай са че се подмокря лесно бе..... ти пък...
    Знам че не съм идеална , но и ти не си ! :P

Голям фен
    1во най-вероятно е бяло течение, което както вече казаха е нормално... до някаде
    2ро като ти е неприятно мокро недей да си вреш ръцете там...

Град
    Хасково
    А на по 11 ли сте и двамата, че да питаш такъв въпрос... а както казаха по- горе може и някоя тръба да се е спукала, разкрачи я и вземи да провериш.

тоа пък.. ко са оплакваш е..
    та кой не иска мокро котенце

освен, ако не е бяло течение де...
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

SK0RP10N
    Guest
    Da

Град
    Варна
    не разбрахте ли, че се напикава момичето бе

о боже базикаш ли се бе пич
    U pLay tHe gAme 0r U waLk awAy..

Град
    Варна
    не, а ти? ако да къде?

Цитирай Първоначално написано от Lil' Dizz
    не, а ти? ако да къде?
    с гайчният ключ си проверява тръбите

Съдбата отреди ! Арсенал !
    Пс. Открих си старата парола за акаунта Моля да ме извините.....
    previous acc name: TurmionKatilot

Супер фен Аватара на Amateur
    Цитирай Първоначално написано от plmn``
    Някоя тръба изпуска.Погледни другия път за да се увериш къде е проблема.Само с опипване няма да стане.

Цитирай Първоначално написано от Make_Me_Laugh
    тоа пък.. ко са оплакваш е..
    та кой не иска мокро котенце

освен, ако не е бяло течение де...
    A we vaginalen (vlagali6ten) sekret i bqlo te4enie e edno i sa6to ne6to, samo 4e nqkoi kato kaje "bqlo te4enie" se ima predvid 4e sekreta e v po-golqmo koli4estvo.
    Iskah da pitam dali e normalno edno momi4e da ima bqlo te4enie ako ne vodi polov jivot, za6toto sam 4ela 4e kogato vaginalniq sekret e pove4e tova e simptom za infekciq ili ne6to ot sorta , a drugade sam 4ela 4e prosto nqkoi jeni se ovlajnqvat pove4e i tova e normalno, no kogato te4enieto promeni cveta si, poqvi se nepriqtna mirizma, sarbej, parene i za4ervqvane togava ve4e ima infekciq. Ta vaprosa mi e glavno kam momi4etata (i to na tezi koito sa v moqta situaciq i se ovlajnqvat pove4e, bez da imat ostanalite simptomi) dali imam povod za pritesnenie.

P.P. Imam go ot dosta otdavna- 1-2 godini predi da mi doide za parvi pat
    (h)

най- вероятно е бяло течение, но не винаги то е признак за някаква инфекция

Град
    вкъщи
    the_legend_of_one_love не се притеснявай, съвсем си е нормално, щом няма други симптоми. Нали не искаш да си като шкурка И аз така си мислех, но доктора каза че си е ОК.
    Life is pleasant. Death is peaceful. It's the transition that's troublesome. IA

Цитирай Първоначално написано от amatorium
    Какво по сладко от мокро влагалище.
    Кексче Браво

Иначе щом се стига до пипане долу... Дох, напълно нормално е момичето да е възбудено и катеричката да си се издава с потене.

Navlajnqvaneto ot vuzbuda e suvsem razli4no ne6to ot bqloto te4enie i nqma kak da se sburka! Po pritesnitelno bi bilo ako q pipa6 otdolu i e suha.... togava zna4i hi4 ne te biva. Bqloto te4enie ne e koi znae kakuv problem, no naistina moje da e simptom na nqkoq po- seriozna bolest.

Цитирай Първоначално написано от death proof
    Navlajnqvaneto ot vuzbuda e suvsem razli4no ne6to ot bqloto te4enie i nqma kak da se sburka! Po pritesnitelno bi bilo ako q pipa6 otdolu i e suha.... togava zna4i hi4 ne te biva. Bqloto te4enie ne e koi znae kakuv problem, no naistina moje da e simptom na nqkoq po- seriozna bolest.
    vse e vaginalen sekret ama po razli4na pri4ina se poqvqva
    (h)

Цитирай Първоначално написано от Leviathan
    the_legend_of_one_love не се притеснявай, съвсем си е нормално, щом няма други симптоми. Нали не искаш да си като шкурка И аз така си мислех, но доктора каза че си е ОК.
    ohh mersi 4e me uspokoi ama to e mnogo, osobeno 1-2 sedmici predi da mi doide napravo te4e ujas , vav vseki slu4ai go imam ot okolo 5 godini moje i pove4e sled kat ne sam puknala i ne sa se poqvili drugi simptomi zna4i ne6tata bi trqbvalo da sa ok
    (h)

Град
    вкъщи
    Най-вероятно засилването има нещо общо с овулацията. Не се коси
    И аз съм така, но отидах на лекар (аз много се връзвам на такива наща, голяма паника съм) и след разни там изследвания, ми каза че всичко е ОК.
    Life is pleasant. Death is peaceful. It's the transition that's troublesome. IA

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си