Приятели, ще започна от самото начало и възможно най- кратко:

С приятеля ми сме заедно от 1 година и малко. Обичам го, и той мен. Вчера той искаше да излезе с една негова бивша съученичка, с която не са се виждали 7 години и която живее в Испания, докато аз бях на работа. Били са той, това момиче и някоя нейна приятелка. Аз му разрешавам да излиза с когото пойска, никога от нищо не съм го спирала. Днес бяхме у нас и аз отидох да се изкъпя преди да отида на работа 2ра смяна. Върнах се и в същото време той получи смс. и аз нали съм лщбопитна и двамата го прочетохме заедно. Гласеше: "От .... : *** тази вечер няма да можем да се видим, хайде да го отложим за утре.... " При което аз веднага побеснях и се раздивях и му казах, че не искам никога повече да се вижда с нея.. А той ми беше казал малко преди това, че ще излиза с един негов приятел, а когато прочетох смса ми каза "Да, ама тя се познава и с него.. И все да си ги измисля някакви си там... Стана ми много гадно и се разфучах, скарахме се, и той за да ме укроти ме блъсна на леглото и без да иска ме удари по лицето. Разплаках се, станах и га загледах с презрение и сълзи в очите... Докато си чаках таксито пред нас за работата ми се карахме. Той ми каза, че ако е искал да ми изневери, е щял да го направи без да ми казва за нея.. И сега найстина щял да ми изневери, защото винаги съм го подозирала. Поне да било с уснование. Аз нищо не казах и си тръгнах. Не сме се чували от тогава и ми е много гадно. Незнам какво да правя и как да постъпя. Моля ви дайте ми някакъв съвет Ако ще пишете коментари от сорта, че не ме обича вече.. Не е вярно. Знам, че ме обича повече от всичко. Просто ... Съжалявам за романа, но си излях душата