.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: къде

къде

мм междодругото ми е супер интересно понеже съм чела че при някой ф първия път тече мн силно.ами примерно ако сте в колата му или у тях и изцапате не се притеснявате после дали ше се изпере и че изобщо му създавате грижа на момчето .аз лично предполагам че примерно първи път е най удачно да е или удома или някаде навън примерно кадето няя се изцапа... нз...
    PS.аа и хрумна ми и друго нещо ..със или без чаршафи предпочитате.. единия вариянт отиаш у тях и директно върху застелено легло или предпочитате да има чаршафии възглавници и тн .Аз лично предпочитам със

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Навън, глупости ... За първия път момичето трябва да се отпусне, да е спокойна .. А не да е забутана в някой храст ..
    И какво като се изцапа чаршафа?! Голяма трагедия .. След първия ми акт като се притесних за чаршафите на бившия и като му казах да ги погледне .. (беше попило и в матрака чак) .. ми каза само .. " и какво? .. няма значение, ще ги сменя .. не се притснявай" ... Няма нищо страшно от изцапването на едни чаршафи .. Пък и ако първия път мислиш за чаршафите ..
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Голям фен Аватара на GerYy
    ti pak..to vuobshte moje i da nqma kryv.. :P

Град
    с0фия
    ако толкова го притеснява момчето да не си изцапа чершафите да сложи една кърпа отдолу и готово ама не е удачно да е навън първия път на момичето и както казаха не е сиг дали ще има кръв или не
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

не визирам мен в случая ,просто ми е инт при тези при които Има кръв :P

насекъде мое
    http://eroticabukovlak.bulboard.com/
    Луд форум където можете да задоволите жаждата си за спам.

Град
    Hidden Village of Konoha
    И кво, за да не изцапате нещо ще се наврете в храсталаците ли? Ега ти секса, аз никога няма да се съглася, камо ли за първи път ако ми е? Не сте ли се замислили за варианта да сложите една кърпа и ако има кръв после ще перете само кърпата, а не матраци и чаршафи?!
    http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми

Град
    Paradise
    Цитирай Първоначално написано от Janeta_
    И кво, за да не изцапате нещо ще се наврете в храсталаците ли? Ега ти секса, аз никога няма да се съглася, камо ли за първи път ако ми е? Не сте ли се замислили за варианта да сложите една кърпа и ако има кръв после ще перете само кърпата, а не матраци и чаршафи?!
    + 122344657843902

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си