- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ПРОСТИ ХОРА НАВСЯКЪДЕеЕеЕ!!!! кво ше кажете за тва??
be edno mom4e mi se natiska i taq revnuva i me obijda.teglih i edna maina abe kajete mi 4e mi e mn interesno-tva momi4e bolno li e, sigurno e bavnozagrqva6ta,kvo e tva povedenie-znae mn dobre 4e mom4eto ne q haresva.be razvalq mi reputaciqta(prozvu4a malkono v momenta drugo ne mi idva).off ako vzeme da razprostranqva sluhove i stignat do gadjeto,ooo печели враг за цял живот!!излях гнева си тук-по добре отколкото върху главата й
който иска да коментира![]()
ВиНаГи СъМ БиЛа МаЦка СъС СтиЛ !!!
Vie mi se SMeeTe 4e sAm RaZzLi4nA , A aZz Vi sE smEq 6toT stE ednAkviI....
любовта е като да пееш песен,но няма песен без край!!
Казваме ти...дишай дълбоко....,брой до 10...,а сега легни да се наспиш...и утре на свежа глава ще виждаш нещата по рационално...
Хорските усти неможеш да ги затвориш...няма смисъл да хабиш излишни нерви![]()
A qui
Я па ти... Тая я заеби. Репутацията ти не може да се развали така лесно ако си я градила с характер и поведение. Гаджето ти нищо няма да направи ако те обича. Успокой се.
Животът е адът описан в Библията!
Успокой се....Аз пък не виждам нищо лошо в цялата работа...На кой му пука кво щяла да каже...и какви слуховве...блабла![]()
Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!
Прости хора навсякъде, кво ше кажем..
винаги ще се намери някой, който да ти развали кефа, игнорирай и се радвай на живота, не си заслужава да си хабиш нервите заради някаква там...
Kво ти дреме...нали той обича теб...!!![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
спокс нема нищо да стане
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Ти сама разбираш ли се ?!Първоначално написано от `'Sweety`'
Az pak ako sam shte q biq naistina no takaf boi che nito na gadjeto ti da kaje nito pak i na nqkoi da se oplache...ebasi ovcata trqbvad da e kfo kat se natiskate nali za tova e momche
http://www.vbox7.com/play:cdda54db Obicham go ;( ;( ;(
Заглавието май трябваше да е предупреждение, че и авторката е един от тея прости 'орица, ама гле'й колко хора се излъгаха и прочетоха тази глупост. Чувствам се по-тъпа и от Деси Слава вече. Не стига, че вчера гледах Планета 1 час. ;/ Върнете си ми времето!![]()
От къде го извади това самочувствие без покритиеПървоначално написано от `'Sweety`'
![]()
![]()
Прости хора казваш - ами като те гледам как си си написала темата [ половината латиница, другата половина кирилица с поне по 1000 грешки ] си права някои хора найстина са си прости. Чак с бой ще си решаваш проблемите - лапешки му работи![]()
![]()
Живей без да мразиш - мразят само СЛАБИТЕ!
Живей без да лъжеш - лъжат само СТРАХЛИВЦИТЕ!
Обичай, защото обичат ВЕЛИКИТЕ!
Колкото е глупава тя, толкова си глупава и ти. За мен, момиче което ходи да се кара и разправя за момче си е супер долно...
Все пак се извинявам... но помисли реално... Щом си с това момче, тогава къв е смисъла да и доказваш, че той не я харесва?
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
мисля 4е може да страдаш от раздвоение на личността... приниципно другата дет го зарибява може да е другата личност в теб... ако се чудиш как стигнах до тоя извод и тва ши кажа.... И ДВЕТЕ СТЕ ЕДНАКВО ПРОСТИ!!!
Kогато бях малка, всяка вечер майка ми разказваше приказки и всяка вечер те свършваха по един и същ начин - "живели дълго и щастливо". Eдна вечер я попитах:
- Какво е щастието, мамо? Какво е да си щастлив?
А ти знаеш ли?
е незнам какво да ти кажа освен да се успокоиш!!!по-добре е да не се стига до бой,колкото и да си струва момчето![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
Верно има прости хора навсякъде, че май и авторката е от тях...
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Ох ти пак си добре.Аз преди харесвах едно момче ( и то ме харесваше) и имаше една обожателка,където всичките и съученички искаха да ме бияти семо ме обиждаха,ама аз се опраих с тях без да се стига до бой.