К`во пък толкоз им харесахте на тези?? Поне да приличаха на мъже,мамка му! Вие не сте добре.. И все пак щях да те разбера,ако си представяше държане за ръка,прегръдки,целувки,ама сексуални фантазии .. блааах ...Сигурна ли си,че нямаш лезбийски наклонности? ...
Не се е*авам,сериозно питам .. теб и всички,който много си лофкат Бил и Том ...
Ne, mamka mu, kaji mi che ne e istina
padash si po onia pederast - vokala na tokio hotel![]()
НЕ по Бил той си е педал от всякъде ! харесвам брат му
капиш ли? и 100% съм сигурна че не съм у лево![]()
Напълно подкрепям това мнение!Първоначално написано от LINKNOT
Кво им харесвате на тия педали ве? Че я го виж тоя кво женствено личице има само... и те възбужда? Нямам думи просто![]()
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
no comment![]()
![]()
![]()
![]()
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Нямам думи просто. Гледай реалноста. Том няма да дойде и да те целуне. Като си с твойто момче не затваряй очи за да не си представяш том.
"...но все не мога да обясня добре.И дори да можех, не зная дали би ми се искало."
Дж.Селинджър
Нямам думи просто. Гледай реалноста. Том няма да дойде и да те целуне. Като си с твойто момче не затваряй очи за да не си представяш том.
"...но все не мога да обясня добре.И дори да можех, не зная дали би ми се искало."
Дж.Селинджър
Този Том Каулитц сега го намерих гугъла...Егати грозника![]()
Както и да изглежда твоето момче, съм сигурна, че е по-секси от този изверг
По-добре слез на земята, и аз едно време бях луда по Виго Мортенсен, но тогава "не ходех по момчета"...И бтв не съм чела мненията, ама май е "ебавка" тази тема, та това момченце не мяза на мъж ....ужасТ просто, горкият ти приятел
![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
ъъъЪЪЪ..![]()
Sasho1988
Варна..
леле тоя мяза на размазано лайно .. лично мен не ме кефиискаш ли да ти намеря 1000000 момчета които ще по хубави и по sexy от тоя пърч
![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Абе ако ти е сер темата няма страшно...![]()
Голям па зор,че си мислиш за някой си по ТВ или т.н
![]()
Важното е че си с приятеля си и това е :P :P
ами пробвай да си мислиш за твоето момче.. ако пък не може да ти избие тоз Том от главата...значи не е толкова добър..![]()
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}