.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

какво съм за него???

Вчера бях на сватба на батко ми и там имаше едни негови приятели 0баче единя ми направи особено впечетление и явно и аз на него защото постояно ме гледаше!И така започна се вече интересната част от сватбата и те вече сички бяха почти пияни и това въпросното момче ме дръпна към него си и ми каза че иска да си поговорим за някои неща и аз казах че след малко ще отида обаче маика ми и баща ми си тръгнаха!И много ясно че мен не ме оставиха да по седя още малко обаче след като съм си заминала това момче постояно е питало за мене къде съм и е разпитвал за мене разни неща!!!Чуда се дали сичко е било плод на пиенету или наистина могат да станат нещатата???МОЛЯ ВИ СЕ ДАЙТЕ СЪВЕТИ!!!Мерси предварителн0!!
    p0nQk0gA tRqBvA dA p0zV0li6 nA sUrCeTy SI dA tE v0dI d0rI aK0 zNae6 4e ImA mEsTa KuDeTy Ne tRqBvA dA bUdE6..

Супер фен Аватара на gangstata
    Град
    Мелкаса Пойнт
    Ммм,що не го питаш какво е искал да ти каже..
    Така ще разбереш какво точно мисли..

So if you callin my phone - leave a message..
    So if you knock on my door - keep on knockin...

ami zavisi ot haraktera mmu i ot tova kolko nosi na alkohol...ako ne nosi no kogato e piqn kazva istinata e dobre za teb a ako nosi e napravo super zashtoty e mislil trezvo...izchakai da vidish kakvo shte stane rano ili kasno shte te nameri tfa e qsno

Град
    с0фия
    харесало те е
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

кажи на колко е години и ще ти кажа дали е било от алкохола

Град
    Хасково
    Ако неможеш да се свържеш с него, поискай му номера от батко си и м се обади да го чуеш.. Ако е заинтересован, ще те покани на кафе

Ако, е трябвало да стане нещо е щяло да стане още там.

Супер фен Аватара на Amateur
    Еми питай го какво е искал да ти каже.Свържи се с него!Не мисля че било само плод на алкохола!

Супер фен
    iska da te 4uka sys/bez alkohol vse taq

Мега фен Аватара на sasha_90
    Ако те е харесал ще те потърси.

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Незнам какво е, но внимавай да не се впунеш много лесно. Можей някой път да помолиш брат си де вземе с него ако ходят на дискотека заедно или пък да излезете просто... и като се видите ще разбереш дали е било заради алкохола..
    Или пък му намери номера, обади му се и му кажи, че имате недовършен разговор :P
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Мега фен Аватара на iiirish
    Много е странно как така няма да те познава и ще си позволява да иска да "говорите настрани"
    Ако все пак той наистина те е харесал, щом е бил на свадбата на брат ти, значи се познават, а от там много лесно може да се добере до телефона ти най-малко. Така че изчакай и ако те потърси се радвай, ако ли не - значи е било просто едно хубаво флиртче

Мега фен Аватара на iiirish
    Цитирай Първоначално написано от dark_sw
    Ако, е трябвало да стане нещо е щяло да стане още там.
    Да стане какво? Да й се нахвърли там да я целува ли Лелей, ама и вие едни съвети давате понякога... изумявате ме

Град
    Шумень
    Най-много ако репиш сега да го питаш какво е имал предвид или да ти каже директно, че не се сещаш щот е бил много пиян, или ако е гадняр да реши да те мота и да си играе с чувствата ти (ако имаш такива де)
    -Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
    -Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.

Град
    Гражданин на света !!! New York

xaxa

iskal e 4uk-4uk za kvodrugo si misli64e si mislqt mom4etata

Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    Много е странно как така няма да те познава и ще си позволява да иска да "говорите настрани"
    Ако все пак той наистина те е харесал, щом е бил на свадбата на брат ти, значи се познават, а от там много лесно може да се добере до телефона ти най-малко. Така че изчакай и ако те потърси се радвай, ако ли не - значи е било просто едно хубаво флиртче
    Е нали все някак трябва да се запознаят

Към авторката...сори тая вечер звездите не ми говорят и немога да ти кажа какво си е мислил...под влиянието на алкохола...
    Обаче определено ме разсмя със историята си...,много ми е интересно какъв отговор очакваш да чуеш все пак..., - че те обича може би?
    Като толкова се чудиш,намери начин да се свържеш с него и го питай ...Струва ми се,че само той може да ти задоволи терзанията и да ти даде компетентен отговор на въпроса ти...Ако пък неискаш да поемаш инициативата...anito.sl ти каза другите вариянти :P
    A qui

Град
    Париж
    Цитирай Първоначално написано от пLiнцесkъ
    харесало те е
    +1
    Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от gangstata
    Ммм,що не го питаш какво е искал да ти каже..
    Така ще разбереш какво точно мисли..
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

намери начин и е свържи с него ... примерно го поканина кафе, потоворете си и нещата ще се изяснят Успех !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си