.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: Лептен

Лептен

Аз сам момче и от 2 3 години имам пъпки по лицето. Това лято реших да опитам да се преборя с тях. Препорачаха ми зенерит. Да има ефект, но е много малак. Сега си поръчах Лептен и чакам да пристигне... Прочетох че е голям боклук, но вече го бях поръчал ;(.... някой от вас ползвал ли го е? и как му действа

Не съм го ползвала. Може и да има ефект, при всеки човек е различно. Дано да ти помогне.

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Нямаше ефект при мен,но дано на теб помогне.
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

hora ne si kupuvaite lepten tva e golqma glupust hodila sum pri dermatolog i kaza 4e teq doktori deto govorqt 4e mn pomaga sa 6teli da gi izgonqt ot drujestvuto samo zaradi toq lepten ne deistva daje ponqkoga oslujnqva ne6tata!
    ЩоМ vЭДнЪж SъБуДi Сэ МоЙtА ЖеNsКа ЗLОбА, SъМ ГоtоVа Да ПrАtЯ ВsЯкА tъПа КуЧкА,КоЯtО Те ХаRеsвА В гRоБа...

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от Сърчице_
    hora ne si kupuvaite lepten tva e golqma glupust hodila sum pri dermatolog i kaza 4e teq doktori deto govorqt 4e mn pomaga sa 6teli da gi izgonqt ot drujestvuto samo zaradi toq lepten ne deistva daje ponqkoga oslujnqva ne6tata!
    +1

сестра ми си беше поръчала лептен и нищо не стана.въобще не и помогна пълен боклук

ne sum mn sigurna no tova be6e krem nali ? ........ abe nz v kvo sustoqnie ti e liceto ama mislq 4e redoven kozmetik bi ti pomognal pove4e ot podobni mazila

Ок те в сряда ще ми го доставят ...Дали Мога да откажа поръчката, докато е още време...

Лептен?? на маика им п..тката мръсна тва е пълен боклук!!!!!! от моя седи малко и скоро ще го метна през терасата!!
    Sinan Sakic rulzzz

Супер фен
    Град
    Варна
    Не съм получавала положителен отзив за този продукт...
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си