.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

всеки един миг от живота

Може ли да ми обясните какво значи тая фраза "да живееш и да извличаш най ценното от всеки един миг в живота" , зашото много често се използват обаче май почти никой не го прилага на практика...защо повечето хора си губят времето и как може да извличаш най ценното от живота в един средностатистически български град?

Мега фен
    За мен това означава да живееш за момента, не да мислиш утре какво ли ще стане, последиците от вчера и така натататък..

Супер фен Аватара на Riot
    live fast and die young
    Моля ?!

Цитирай Първоначално написано от Emo Doll
    За мен това означава да живееш за момента, не да мислиш утре какво ли ще стане, последиците от вчера и така натататък..

ахахаха ..тц тц ....

"да живееш и да извличаш най ценното от всеки един миг в живота"
    НЕ значи да живееш за мига,ден за ден.Значи да се радваш на миговете,дори на малките неща в живота и да ги оценяваш!Да оценяваш какво имаш,какво си преживял - било то лошо или добро.Да се поучиш от грешките си и кофти моментите. " От торбата със злото да вземеш най-доброто" и да вярваш... - Имам 10 лева в протмонето,не знам дали утре ще изпаднат от някъде - аре да ходя да си пийна или да си купя нещо с тях,щото не знам дали утре ще съм жива и да се радвам на мига.. бла бла... точно обратното. Да си легнеш с усмивка , че и утре ще грейне слънчице,че и утре ще ти се усмихне мама,че и утре ще е по-добър ден от днешния.
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Да обръщаш внимание дори на малките детайли, които другите не забелязват.
    Да извличаш максимума наслада и емоции от дадена случка, независимо дали е концерт, среща с приятели, любовна такава..
    Не да си безотговорен - да се оставиш на вълната на емоциите, но с малко мислене все пак за последиците. Не е излишно.
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Мега фен
    Явно имаме различни представи, и все пак не се опитвай да налагаш мнението си.
    Едит: Това беше за Ледената кралица.

Явно имаме различни представи, и все пак не се опитвай да налагаш мнението си.
    Едит: Това беше за Ледената кралица.
    къде съм казала че не си права? просто си ми уникално смешна
    и къде си налагам мнението? ти да не се опитваш да ме поучаваш нещо? прекалено си малка да ми даваш акъл,о.к тъй че STFP10x!

"I'm feeling rough, I'm feeling raw, I'm in the prime of my life.
    Let's make some music, make some money, find some models for wives.
    I'll move to Paris, shoot some heroin, and fuck with the stars.
    You man the island and the cocaine and the elegant cars.

This is our decision, to live fast and die young.
    We've got the vision, now let's have some fun.
    Yeah, it's overwhelming, but what else can we do.
    Get jobs in offices, and wake up for the morning commute.

Forget about our mothers and our friends
    We're fated to pretend
    To pretend
    We're fated to pretend
    To pretend

I'll miss the playgrounds and the animals and digging up worms
    I'll miss the comfort of my mother and the weight of the world
    I'll miss my sister, miss my father, miss my dog and my home
    Yeah, I'll miss the boredem and the freedom and the time spent alone.

There's really nothing, nothing we can do
    Love must be forgotten, life can always start up anew.
    The models will have children, we'll get a divorce
    We'll find some more models, everyting must run it's course.

We'll choke on our vomit and that will be the end
    We were fated to pretend
    To pretend
    We're fated to pretend
    To pretend

Yeah, yeah, yeah
    Yeah, yeah, yeah
    Yeah, yeah, yeah
    Yeah, yeah, yeah"

ето това е

давайте смело по текста дечица ламави
    ако нещо се обърка - cut the veins
    Моля ?!

Мега фен
    Не, просто ме цитира и така си изрази своето мнение, сякаш моето е най-грешното на света и трябва да приема твоето.
    Мнението си е мнение-смешно, несмешно.

Повече от фен Аватара на MaRiYa_86
    Град
    ...
    Това значи да се научиш да цениш всеки момент и всяко малко нещо...Примерно си ходиш по сивите градки улици и виждаш намръщените хора,но.... погледни небето,то може би е хубаво,погледни някое дръвче...Усмихвай се по-често.Изпитвай удоволствие от всеки поет дъх....Трябва да си над нещата,над материалното и преходното.

Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
    спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!

Не, просто ме цитира и така си изрази своето мнение, сякаш моето е най-грешното на света и трябва да приема твоето.
    Мнението си е мнение-смешно, несмешно.
    ще си се смея където и както искам,к?
    едно - хахаха не е обидно , нали? къде е писано че не мога да ти се изсмея.смешна си ми,трагична/не само за мен де../ и си се смея.нямам коментар ,обърнат директно към твоето мнение,тъй че си гледай клавиатурата и т.н.

тая емо дол...
    всички деца като малки са ги плашели с торбалан
    само нея с огледало
    Моля ?!

Мега фен
    Да, естествено, като няма как да оспориш по друг начин мнението ми, естествено, че ще кажеш това, което отсичаш във всяка една тема..

Цитирай Първоначално написано от Riot
    тая емо дол...
    всички деца като малки са ги плашели с торбалан
    само нея с огледало
    аахахахаххахахахахаха

Да, естествено, като няма как да оспориш по друг начин мнението ми, естествено, че ще кажеш това, което отсичаш във всяка една тема..
    Както Къдли беше писала някъде..мнението е като задник,всеки го има. аз дори вече не ти помня мнението всяка една тема ли следиш какво пиша?о имам си фенка , цунк цунк. аре стига си спамила,смао дразниш пф.

иначе.

Мега фен
    ОмфГ, а ти не спамиш ли в момента? Великата Спамърка!

ScionOfStorm, Ice_Queen_+1 i ne mislq 4e depresirana emo kukla moje da razbere tezi dumi

Мега фен
    Аз-депресирана, аз-емо. ОмфГ!
    Каза момичето, което е сложило Бил за свой аватар.
    Това, че мнението ми е различно от тяхното, не означава, че е по-глупаво или нещо подобно, според мен пък техните думи са тъпи, според тях-моите.
    Никога няма да промените мнението на даден човек, независимо дали му разправяте колко е смешно, тъпо и етц.

Град
    ...
    Това, че мнението ми е различно от тяхното, не означава, че е по-глупаво или нещо подобно, според мен пък техните думи са тъпи, според тях-моите.
    Никога няма да промените мнението на даден човек, независимо дали му разправяте колко е смешно, тъпо и етц.
    Е...ти сама си се именувала "Emo"...как очакваш да те наричат и защо се засягаш?

Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да

Град
    ...
    Ти пък стига с твоя спам,ай разкарай се.Не се прави на шеф.Шеф си на оная си работа,не на хората във форума!

Ама ти пръскаш от тъпотия .. Тва не е Бил ма .. По-добре млъкни че ставаш за СМЯХ !!

Град
    ...
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    Цитирай Първоначално написано от MaRiYa_86
    Ти пък стига с твоя спам,ай разкарай се.Не се прави на шеф.Шеф си на оная си работа,не на хората във форума!
    Отговора по темата е:

Оная ми работа е по-умна от теб...

Можеш ти, овцо проста, да прекратиш спама, защото осрахте ебаси яката тема с тъпите ви приказки и не ме наричай мен спамер...
    деба и лицемерната овца...
    Простак,прочети назад,да видиш дали съм спамила...боклук.ТУк съм от 2004 г и никога не съм спамила,а ти си достатъчно ограничен,както се вижда,за да неможеш да разбереш някои неща.А за оная ти работа ,незнам и не искам да знам.Гадост.... Кво е тва "деба" ? Ти БГ знаеш ли?

съвсем неутрално ^
    ако ще му правиш забележка за каквото и да е, е редно вместо БГ да напишеш български ;р
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Град
    в лайната!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Да обръщаш внимание дори на малките детайли, които другите не забелязват.
    Да извличаш максимума наслада и емоции от дадена случка, независимо дали е концерт, среща с приятели, любовна такава..
    Не да си безотговорен - да се оставиш на вълната на емоциите, но с малко мислене все пак за последиците. Не е излишно.

Град
    ...
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    съвсем неутрално ^
    ако ще му правиш забележка за каквото и да е, е редно вместо БГ да напишеш български ;р
    Редно е да не приемам съвети от хора,които се забавляват от това,че развалят целия ден на някой.

Град
    в лайната!
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    Отговора по темата е:

Оная ми работа е по-умна от теб...

Можеш ти, овцо проста, да прекратиш спама, защото осрахте ебаси яката тема с тъпите ви приказки и не ме наричай мен спамер...
    деба и лицемерната овца...
    Простак,прочети назад,да видиш дали съм спамила...боклук.ТУк съм от 2004 г и никога не съм спамила,а ти си достатъчно ограничен,както се вижда,за да неможеш да разбереш някои неща.А за оная ти работа ,незнам и не искам да знам.Гадост.... Кво е тва "деба" ? Ти БГ знаеш ли?
    че мн малко мнения имаш е ако си тука от 2004

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си