- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- "Ако те целуна какво ще стане" ?!?!?!?!?!?!??!? о
Здравейте на всички!
Значи не знам от къде да почна?Ще действам направо
Харесвам един мой мн добър приятел който познавам от 2 год и мн си го обичкам! Излизали сме си, говорили сме си но само по-приятелски !
Но ето ,че нещо нещата се объркаха.Мисля ,че не го харесвам само като приятел -с няколко думи искам да сме повече от приятели ОБАЧЕ той си има приятелка.. ходят от 2-3 месеца (но честно да ви кажа , мисля ,че той не иска да е с нея и никога не я е харесвал) за мен това не е голям проблем (приятелката му ) Всеки път когато се видим се гушкаме за здрасти и чао , освен когато аз съм с моят бивш приятел той не ме прегръща а само подава ръчичка.Държеше се нормалнокогато той е с мен (бившият) но когато сме само ние двамата и още наши приятели се държи.. как да кажа .. по-отпуснато с мен.
Онзи ден се видяхме случайно ,супе рмн се зарадвах защото не се бяхме вижали от мн време защото тойе на работа и вс ене можем да се видим .
Та видяхме си се той анмери малко време да седнем да си поговорим .Седнахме на едни пейчици и започнахме да водим нормални разговори . После стана време той да си тръгва и едт се прегърнахме за чао след което той ме попита
"Абе Мира ,аз ако те целуна какво ще стане ? В смисъл Влади как ще реагира?"
и аз отг: Зависи къде ако е по бузката едвали ще се ядоса
а той : Е много ясно ,че не по бузката !
![]()
![]()
мн се учудих !Разделих се с приятеля ми по простата причина че вече не го искам .
Решила съм да го поканя да излезнем и аз да му задам същия въпрос само ,че с името на приятелката му!
Е? Вие какво мислите
[/b]
po tova koeto pro4etoh si li4i 4e i toi iska da ste ne6to pove4e ot priqteli.sledva6tiq put kogato izlezete se druj vse edno ni6to ne se e slu4ilo i po nqkoe vreme kaji 4e trqbva da si hodi6.trugni napravi 2-3 kra4ki,spri se i se vurni se pred nego i go popitai tova koeto toi te e pital(kakto kaza ti ,s imeto na priqtelkata mu)predpolagam 4e toi nqma da ima ne6to protiv ako go celune6 sled tova.aide uspeh!![]()
http://vbox7.com/play:8ec3a225
Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...
Що не му отговори "Питай ме, когато скъсаш с приятелката ти?". =)
Определено те харесва ..и сигурно иска да сте повече от приятели...поговори си с него и му кажи за твойте чувства и мисля,че ако ти се разкриеш и тoй ще ти сподели своите![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
хораа много се кефя![]()
![]()
![]()
![]()
Според мен и той те харесва.Поговори с него.Успех!
Tfa momche iska da e s teb ne go izpuskai i razkaji kakfo e stanalo :P:P:P
http://www.vbox7.com/play:cdda54db Obicham go ;( ;( ;(
А само не разбрах едно нещо ... защо той се интересува как ще реагира Влади..
И каква роля играе тоя Влади в цялата работа![]()
ами и аз нз защо се интересува как ще реагира ВладиПървоначално написано от ~cry_baby_cry~
а Влади е бившият ми приятел (тогава бяхме още заедно когато ме попита за целувката)
Ам..ясно а ти защо не скъсаш с него след като имаш чувства към тва момче??Или вече сте скъсали ?Първоначално написано от мухоморка
скъсах вечеПървоначално написано от ~cry_baby_cry~
![]()
оф искам да го нацелувам мн ми е мъчно за него.. а като се сетя че няма да го има няколко седмици![]()
![]()
Ми що не се видите?Той знае ли,че си скъсала с Влади и че го харесваш най-вече?Първоначално написано от мухоморка
ми не е в София![]()
иначе не знае ,че скъсах с
Влади щото вчера скъсахме с него.. сигурно мн ще се зарадва![]()
а нз дали ме харесва ... но ако не знае ще му покажа![]()
Да и според ще се зарадва...а пък и ако разбере,че и ти го харесвашшш....ЛУД просто..Първоначално написано от мухоморка
Мисля,че ще излезе нещо от вас..![]()
и аз така си мисля.. има мн неща които ни свързват ..Първоначално написано от ~cry_baby_cry~
![]()
ахх колко позната история..ама нещата при нас бяха много по открити. От първата среща - влудяващо натискане.
![]()
пп кажи му, че вече нямаш приятел и си само негова. по думите ти личи, че не само ти го харесваш а и той теб. не мисли, а действай. на никого не пречи малко любов![]()
успех
![]()
http://www.bgpetition.com/da_opazim_...eca/index.html --> Прочетете!
аа хорааааа нз вече откачаааааааааааааааааааа ааааааам![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
и аз откачам.. утре вечерта е момента![]()
![]()
пп кфо стана с твойто момче?
http://www.bgpetition.com/da_opazim_...eca/index.html --> Прочетете!
кое момче .. това което го харесвам? това за което направих ТЕМАПървоначално написано от da_e
?
i az sam a tfa mnenie ....toi su6to te xaresfa qvny no ne se ostavqi da budesh vtorata :P :P :P :PПървоначално написано от AFT
YsPeH..
БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..
не, за комшията питаПървоначално написано от мухоморка
по темата: браво, много се радваме за теб![]()
So free
Той иска да бъде с теб и те е попитал това,не го питай а направо го целуни следващия път,думите прецакват понякога!Първоначално написано от мухоморка
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Тоя въпрос явно е мн популярен,
че и при мен го имаше веднъж![]()
Та аз тогава само се изхилих
и нищо не станa.
Иначе успех на среащата,
ама със сиг вс ще се нареди.
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...