- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво поражда гняв у вас ?
Какво поражда гняв у вас и има ли той почва във вашия делник ?![]()
Абсолютно сериозно въпросче ..
а едно извън темата -
Ще се породи ли гняв в Мачока като види раздел Вс тийн Осран хубаво?И кой ще яде банани?
Също така ме интересува ходихте ли вече на море ?![]()
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Не, още не съм ходила на море.![]()
А попринцип съм много несдържава и почти всичко буди гняв у мен.
Най-вече когато един човек не уважава чуждото мнение.![]()
Хора на които не им пука...
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
Вече не се ядосвам за нищо... по добре няма да стане приемам хората с разликите и маниите им и нема за какво да се ядосвам ако ще да ме спукат от ебавки за мое мнение или пък обиди все ми е тая и пак ми е кеф...
рискувай за да живееш и живей за да рискуваш..
o6te ne sum hodila na more no dr-ta sedm zaminavam. Ina4e za gneva vsi4ko moje da me izkara izvun kontrol zavisi ot situaciqta ... i ot horata koito me qdosvat
аз вече ходих 2 пъти на мореа се ядосвам най-много когато някой се прави на нещо което не е
NaLI zNae6 ... TvoQ JivoT s moITe pRavIla !! :P
Всичко поражда гняв в менОсобено в неделя.
Saatana vittu perkele hate crew!
Първоначално написано от Boot
![]()
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Голямата простотия на малкия български народ...
Безсилието, липсата на смелост.
Неделя също.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Обикновено се ядосвам, когато нечии непукизъм ми бърка в живота. Не понасям безотговорни и несериозни хора... а още повече не ги понасям, когато техните действия пречат и на мен.
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Всичко може да ме накара да се ядосам.... от проблеми в работата, до такива в личния живот. Не можем да избегнем гнева и това, от което се поражда, но можем да се научим да се борим срещу него и да не се оставяме в "лапите" на яростта, защото точно тогава мисленето ни е замъглено и правим най големите грешки в живота си точно, когато сме ядосани. Изводът е, че гневът винаги ще присъства... важното е той да не ни влияе.
To strive, to seek, to find, and not to yield...
Гняв... много малко неща пораждат гняв у мен, другото си е просто силно раздразнение, иначе ярост... последният път, когато я изпитах, беше в края на годината - имах бая оценки да поправям, бях се разболяла, имах куп други глупости за вършене, и на всичкото отгоре - никва подкрепа от никого, само забележки. Е деа, така се вбесих, че се сбих с наште чак.
Та... рядко се гневя, ама "качествено"И само като ми се е насъбрало много, то ест и "копче" да ми кажат, ще избухна
Много неща .. почти всичкиУжасно нервен човек съм въпреки , че постоянно се опитвам да го крия.
Да, ходих на море![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Аз гледам да не се ядосвам. И когато съм тъжна, гневът отсъства.
За момента, никой и нищо не ме ядосват.
всичко
най вече небалансираните звуци
побъркват ме
мн съм нервен![]()
примеро шумът от цъкането на стрелките на ръчният часовник като си легна пораждат гняв у мен
и трябва да го забутам някъде
![]()
Моля ?!
Дразня се когато някои ми прави на инат!
Дразня се когато някои подценява възможностите ми!
♥ ♥ ♥
MyXxaXAXПървоначално написано от Psychopath*
Адаше, кога ти дойде?
![]()
♥ ♥ ♥
Жена си.Първоначално написано от Vikitooo
Дори да искаш не можеш да имаш големи възможности...
Направо откачам, когато правя нещо, колкото и малко да е и след като го завърша, някой педал почне да го променя. Направо откачам.
Гневя се на фалшиви филантропи.
Гневя се като ме спрат ушевите (пак ме спираха...!) и почнат да ми гледат документите и да се правят на интересни...
Гневя се от малките неща...
*Посредствеността и глупостта, липсата на възпитание, култура и интереси.
*Когато някой целенасочено, упорито и многократно се опита да навлезе в личното ми пространство и да отнеме свободата ми, без аз да съм го допуснала и позволила. Тогава животът му става черен (без да преувеличавам). Затова и имам такива отношения с родителите си..хъх.
*Липсата на цигари на първо място и пари на второ.
На море.. може и да си открадна един уикенд, но за повече не остана време, пък и все още нямам собствени доходи, което ме прави безсилна във взимането на подобни решения.![]()
Собственост на Canis_Dirus
По някога и най-малкото може да ме изкара извън кожата ми!
Ядосвам се,когато спорят с мен при положение,че аз съм права,но най ме дразнят случаите,когато виждат,че са сбъркали,но продължават да отстояват тяхната гледна точка,чудейки се как да излязат от ситуацията. Тъпо е,макар че и аз го правя понякога.... и все пак ме дразни.
Ядосвам се,когато нашите ми казват "Отиди на магазина" ...![]()
Ядосвам се,когато някой обижда LP с целта да ме дразни ... веднъж се сбих с едно такова същество от моя клас в часа по англ. ... аххх,още й помня мазната физиономия ...![]()
Ядосвам се и за глупости понякога .. ако сама си втълпя нещо.
Но като цяло най-често съм или весела , или сдухана.![]()