- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс в кола
На професиятаПървоначално написано от Yallama
.. Не лесно да работиш такова нещо ей .. Пък и без пари ..
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Аз не съм правила секс в кола,ама друга съм правила там![]()
Инъче имам желание :P
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Айде духай ма. "Не лесно да работиш такова нещо ей" значи знаеш как се работи "и без пари". Ае не се прави на света вода ненапита.Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
В живота трябва да опиташ от всичко.
На един колега приятеля му ей така любовницата му е правила свирки докато шофира и точно във върха на екстаза пича си затворил очите... цапнал се в едно дърво. Вярно, нищо не им се е случило, но на пичката главата и останала заклещена в скута му, и е била с кур в уста![]()
Чудя се само как от катастрофата не се е стреснала и да скръцне със зъби?!?![]()
После естествено жена му научи за това и се разведоха, а той потроши чисто ново BMW за едната свирка.
Ей това е връх на идиотията. Аз като искам толкова, отбивам встрани и после продължавам по пътя.
Еми да яко е ама се блъснахме...Не е забавно да праиш секс с 100 км. ч. ама си има тръпка...Съвет-сложете си колани
Ех, секс в кола, тва ми е 1 от фантазиите и адски искам да пробвам ама няма кола а и гаджето едва ли ще се навие![]()
![]()
![]()
![]()
mi i az ne sam pravila ama mn iskam da pravq :P
Ne e vajnoto da si qk vajnoto e da si maniQk!!!
Не съм, ама мисля, че ще е забавно![]()
Секса в кола е гаден защото е много тясно! Някой хора може да се възбуждат от тази мисъл, но за мене колата е годна само за свирки!Първоначално написано от black_baby
Cogito ergo sum legit Rene, ego lego unicus sum.
Pravila sym i mi haresva...![]()
..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...
Правил съм, яко е ... Обаче трябва да имаш широка задна седалка. Ако си със спортна кола не става.![]()
“Her lips say no, but her hormones say 'Oh my God, yes, more.”
Напротив секса в кола е много гот. Едно че това че е тясно те възбъжда още повече и придава по голяма близост на партниорите.Първоначално написано от Love_Boy
В живота трябва да опиташ от всичко.
ИЗВИНЯВАЙ,ама от твоите изповеди си извадихме едно такова мнение-абе на курва ми приличашПървоначално написано от Drogiranata_
![]()
за тва внимавай кво пишеш,и не се сърди после като те обиждат
![]()
Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!
"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!
Който не е правил секс в кола не е живял!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.
Правила съм и беше много яко. По едно време минаха полицаи и намалиха до нас, обаче видяха запотените стъкла и не спряха![]()
скоро май ще има повторение![]()